Keep Calm And Go To Hogwarts.

Dessa grejer blev hemköpta idag, de flesta av mammi! ♥
Den blåa vinterjackan är från monki resten köptes på 2hand!

hahahahah..

Sökte upp vad namnet Ramera betyder, det är tydligen spanskt och betyder hora. hahhaha.. Asså vilket namn!
Men söt är hon endå, ska även anmäla oss till klubbhoppning den 12 feb! Vi får ju se hur det går ;) Hon lär nog bara springa omkring med mig.. haha..

Umeå nästa.

Drar snart till Umeå, ska kolla på lite 2hand affärer och så MÅSTE jag in till Weekday och köpa lite jeans som de har fet rea på! Hoppas de har kvar dem bara, annars går jag och gräver ner mig någonstans.. Haha nej men jag hoppas jag kan hitta något skojj iallfall! :)
Vi har ju studiedag idag så det är bajs nicel :)

BEBIIS.

Fick rida Durum idag, haha söt ponnin. Vi red lite skänkel vikningar och förvänd galopp, han var faktist riktigt duktig. Förvända galoppen i vänster gick inge vidare men höger var han super duktig i!
Haha det var kul att jag fick rida han igen :o ♥
En ful bild för något år sen ♥

Claw my way out through these walls

Ni förstår inte hur det bankar i mitt hjärta när jag ser detta. Helt underbart, vill också va sådär grymt bra på snowboard, vill också åka bräda i vackra landskap, vill också vara galen och bara släppa löös och bara åkaa.
NGAHSHGKALHSJAHASLGS, SE OCH NJUT AV FILMEN!

Helgen

Skule var helt dödens bäst! De hade inte pistat backen något alls. Hah det var så underbart ♥
Sen åkte vi till Jejjemia, jag och simon tolkade med madrass och bob 80 km/h efter skotern. DET VAR GALET.
Helgen har varit faktist as kul, trotts allt strul med skjuts och vissa olyckor och så..

Är sjuukt trött nu, ska till Max snart, blir nog bara en skritttur. Måste sen försöka göra klart idrotts uppgiften...
KILL ME.


I guess karma comes back around

some random pics.

Två år.

<p><span style=

Vinden blåser vart den vill

2 vinter bilder bara sådär. Imorgon kommer jag och några fler vara hos Jeremia i DOCKSTA, eller nej juste överdal. Blir säkert grymt. Sover även över där så uppdateringen kommer inte vara bra, bara så ni vett. Orkar nog heller inte göra några tidsinställda.
Veckan har variit sug, hoppas helgen blir bättre!

vet att det inte är kul att läsa om sånt här, men har inge bättre för mig just nu.

FIN HÄSTARNA ♥

Max:
Blev en tur i snöovädret, rätt så mysigt var det endå trots alla snöflingor som gjorde mig blind. Vi red botnia banan och en sväng upp mot vittsjö, inte långt alls då de spärrat av vägen. Men vi hade ganska högt tempo idag, mycket trav och galopp då det kommit typ 1 dm snö. Han tyckte det var kul, men blev inte så stark som han kan bli.
Ramera:
Hade hoppning idaag, var faktist jätte kul. Sist vi hoppade var ju sista ridlektionen förra året. Men ja vi hoppade på någon kombination, båge och två hinder på långsidan. Gjorde sen en liten bana av det hela med rätt så snäva svängar. Varken jag eller Helen trodde vi skulle komma oss igenom banan, då Ramera kan få för sig att bara springa rakt fram osvosvosovs.... Men hon svängde hur fint som helst! Hindrena låg på kanske 80 och hon hoppade nästan varje språng perfekt! Ahhh hon är så himla kul att hoppa! :)
Helen tyckte även att hon har blivit mycket bättre med att svänga osv. Och tyckte även jag hoppar henne super bra. Det känns kul att vi kommer någon vart! Hon var också otroligt mjuk och fin när vi värmde upp och travade av, gick i rätt så bra form i vissa stunder och sökte sig neråt :)
Ska försöka ställa upp på någon hopptävling så fort det kommer upp någon! :)

Låtsas som om allt är som det ska.

Du sa kom, jag orkar inte va rädd mer
snälla ta mig någon annanstans



If you don't mean what you say, shut the fuck up.

Tumblr_lxyloycyyh1r9k77ho1_500_large
Tumblr_lv8g9sfpov1qjov3po1_500_large
privatism:  (by heinerluepke)
Tumblr_lxz4e8vbrp1r9q69mo1_500_large
Tumblr_lvp03n7pwa1r4ccj6o1_500_largeTumblr_lffqpx6y3x1qagwh5o1_500_large
Tumblr_lxjwoid66t1qf8gk0o1_500_large
Whi24_large
Tillbaka på ruta ett.
Såret i hjärtat som jag trodde va läkt slets upp igen.
Människor är opålitliga.
jag hatar världen.

S[he] [Is] Br[ok]en

FÖRE:
EFTER:
Haha asså ursäkta min otroliga fulhet, ser ut som världens äckel och helt fet. Men orkade inte ta om bilderna för jag frös rumpan av mig. Men här har ni två bilder på håret. Bilden är väl inte helt rättvis med färgen men på ett ungefär iallfall, det är lite ljusare tror jaak.

Beöskte Nola idag, kollade på Musik och Vård och omsorgs programmet. Blev bara såååååå mycket svårare att välja.. Vill gå musik, men vill endå gå VO. Hm, asså ja.. JAG KOMMER ALDRIG KUNNA BESTÄMMA MIG!

GINGER

rubriken säger allt.

Ingenting är kvar allt ska försvinna.

Tumblr_lmnhtkdbgg1qazk4so1_500_large

Vilsen i mina egna tankar.
Spöken lurar bakom mina ögonlock,
väntar på mig, i mina drömmar.
Smärta finns som inte går att förklara.
Händer famlar efter ljuset men når aldrig fram.
Mörkret griper tag i mig och bedövar min kropp från världen.

Make out like it never happened and that we were nothing

tycker de var ganska så grymm, även låtenn!

dålig pilot idag.

Red Ella idag på lektionen, hade hoppning. Hon är ju väldigt ostabil i hoppning och har svårt för att hitta rätt avstånd osv. Så det var väldigt svårt för mig också, båda blev otroligt vingliga och osäkra. Men plockar vi bort delen då vi hoppade, ja uppvärmingen då så gick hon rätt fint :) Visst vissa språng hoppade hon bra men ja det kändes endå inte bra. Det blev obalanserat och vi hade ingen harmoni i det hela. Men ah ibland rider man dåligt.

Take Care.

Skoter och snowboard i skogen med brodern och corney.
Åkte till solänget runt ett och tog in hästarna och fodrade. Gjorde sen hösäckarna. Red ut på Max till hägges rundan, galopperade en sträcka där i snön. Red sen tillbaka, han var rätt så dryg och ville bara springa iväg i trav hela tiden.
Käkat pizza och ska troligtvist ut igen och åka snowboard efter skotern!




Max ♥

Barbacka pass i ridhuset då han bara får skav av sadeln och täcket. Red ibörjan på en volt i trav, ökade och minskade volten i storlek. Han tyckte det var ganska jobbigt och ville gärna smita längre och längre ut på volten. Värmde sen upp i galoppen på lite volter och så för att få han mjuk. Gick rätt så bra, han stretade lite men efter ett tag slappnade han av. Tog en skritt paus och jobbade sen med förvänd galopp. Red halvt igenom och sen hela kortsidan. Han var riktigt duktig och klarade hela vägen utan problem. Gjorde det 2-3 gånger i varje varv. Han blev dock lite springig i avsaktningen men så fort jag använde rösten så saktade han av till skritt. Travade sen av han på samma sätt som jag jag gjorde ibörjan, öka och minska volten. Han var mycket följsammare och formade sig riktigt fint och var lugn i traven. Är nöjd med passet, det var inte riktigt samma känsla som i onsdags men han var fortfarande riktigt duktig :) Haha fick även en komentar av en pappa till en tjej som red bha "vilken sagoponny du rider". Hah han är verkligen världens finaste sagoponny!

2 ridpass.

Max:
Blev en sväng runt botnia banan, det hade snöat riktigt mycket så på vissa ställen där de inte skottat var det typ flera dm pudersnö. Riktigt härligt! Dock så var det rätt så halt på många ställen så det blev bara skritt och trav. Han ville såklart också galoppera så påvägen hem blev han "rädd" för lite bilar och sånt. Hah ;)
Ramera:
Tränade ibörjan lite skänkelvikning i både skritt och trav, sen red vi lite förvänd galopp. Det gick rätt så bra, hon gick i ganska så bra form vissa stunder. Men galoppen var svår, iallfall förvänd. Vi värmde upp på volten ett tag och då gick hon rätt så fint. Men det är så himla svårt att rida när hon i vissa stunder inte tar skänkeln och hennes huvud inte existerar från jorden längre..
Aja jag är väl nöjd endå, dressyren är ju inte vår starkaste sida direkkt.

Och dom lögner vi levde Och stannade I

Snöat riktigt mycket idag och det snöar fortfarande massor.

Nordvik

Åkte till Nordvik idag på studiebesök, kul att jag var den enda från bro. Forever alone. Men ja det var väl intressant, kollade på häst och naturbruks linjen. KÖRDE TRAKTOR! Hahhaha.
Stinker bondgård, ska plugga på NO provet. Tur att jag slapp göra det idag! Hah sen blir det rida Max i snö vädret och sen ridskolan.

Snart lyfter drömmarna Och du är fri

Tumblr_lxlaqah3no1qgs4q8o1_500_large
Tumblr_kz7o973xln1qa3i82o1_r1_500_large
Tumblr_lxk0fze26i1qjp7x5o1_500_largeTumblr_lxyewgwakh1qgmrkso1_500_largeTumblr_lxy9sar4xa1qf3gy5o2_500_large
Tumblr_lxk3pom3xr1qcz4s2o1_500_large
Tumblr_lsuetxq1aq1qkflzuo1_500_large
Tumblr_lwdr7fqd2f1qfik8to1_500_large
Tumblr_ly058pbsnp1qljkhro2_500_large
Ibland önskar man ju..

Maax ♥

Asså ni förstår inte hur underbart bra det gick att rida Max idag. Satt och log hela passet. Blev ett dressyrpass på ridplan, började först att värma upp på lite volter, serpentiner, jobbade också med lite övergångar och skänkelvikning i skritt och trav. Sen värmde jag upp i galopp på en båge + volt på långsidorna. Skritt paus. Jobbade sen på en lite mindre volt på galoppfattningar, ställde verkligen igenom han och red lite sluta innan galoppfattningen. Man kände verkligen hur han tog i från bakbenen och han tyckte det var rätt så jobbigt men han blev inte springig i avsaktningarna utan var faktist jätte duktig! Asså ja han var verkligen heelt grymt duktig idag, otroligt fin i munnen och gick i form i stort sätt under hela passet.

Man måste bära en rymd på axlarna.

Drömde världens äckligaste mardröm inatt, vill aldrig sova mer. Seriöst, jag drömmer mardrömmar varje natt just nu..
Ont i handleden har jag också, får se hur det går att rida. Har även 2 glosförhör + no prov som ska pluggas ikväll. Känns jobbigt, är så äckligt trött just nu.

Och i natt, Du måste tvinga mig ut.

Snowboard i bjästa med corney, broder och jonathan. Var nice, dock så gjorde jag illa mig på första åket. Vi tänkte börja med den "lätta" backen, asså långben. Men den var ju nersläkt så man såg ju inte ens var man åkte, så på något sätt så råkade Cornelia åka in i mig så jag ramlade och landade konstigt på armen, fick fet ont i handleden. Men åkte på endå, visst vågade jag inte åka riktigt fullt ut, det skulle ju inte direkt bli bättre om jag ramlade och slog i den igen. Men ja det gick väl bra att åka, svängarna satt väl inte super men de sista åket kändes det rätt så bra. Men det är så himla svårt att anpassa sig efter brädorna, eftersom jag hyr så har jag ju aldrig samma. Rätt så drygt. Sen brädan som jag hade idag var typ huur konstig som helst.. Hm, aja. Får väl försöka hitta någon bra billig bräda att köpa!

Ska äta något sen somnar jag till bästa Jonathan Johansson ♥

Man måste bära sin sorg i armarna.


och i natt, jag orkar inte va rädd mer
du måste ta mig någon annanstans
hör du mig.

försöker få till svenska novellen, men det går kaos.

Ella ♥

Som rubriken lyder så fick jag rida Ella, tackar gud för det. Det gick riktigt bra, bästa gången för oss tyckte Helen och det kändes fantastiskt bra! Vi hade cavaletti, red över lite bommar på storvolten och galopperade sen mellan två bommar på långsidan. Hon gick i stadig form under nästan hela lektionen, blev lite tabbar över bommarna men hon har ganska svårt för att komma rätt över och så. Men hon var riktigt duktig iallafall! :) Otroligt fin häst är hon!

Max i helgeen!

Lördags:
Red med sadel, blev en lite kortare tur eftersom han får så lätt skav. Red runt vid prästänget på en liten väg som jag aldrig ridit på förut. Blev bara skritt och lite trav. 
Söndags:
Red ut i mörkret upp mot vittsjö, blev en galopp upp för backen. Som tur så har snön trampats ner så det var inte lika djupt som sist då vi var där. Han var ganska så stirrig under hela uteritten, lyssnade inte så mycket på mig. Och drog iväg i traven när jag skulle trava av han, som vanligt. Förstår inte riktigt vad jag ska göra för att lugna ner han.
gammal bild.

Snart ska vi ångra vad vi hoppades på.


Kärlek.

And I can die when I'm done.

Köpte med mig hem en kamera från 2hand. 10 riksdaler, kunde inte motstå frestelsen även fast jag inte har någon aning om den fungerar.

OFFPIIIIIST!

Är i helt extas just nu. Med två brädor och en skoter åkte jag och Emanuel upp på skoterleden. Stannade vid ett ställe som såg schysst ut, typ ett hygge. Började gå upp för den, 1 meter snö. Något jobbigt men påvägen ner var det ap nice. Vi åkte sen lite längre upp med skotern efter spåret och byggde ett hopp, hoppade där några gånger. Gick sen bara rätt in i skogen och åkte ner en bit i pudersnön. Sen turades vi om att åka ner för soterleden, ena körde skotern och andra åkte brädan efter. Asså ni förstår inte hur kul och underbart det var! Det var bara att glida omkring lite överallt!
Tog inte så många bilder när vi körde offpist
eftersom jag var rädd för att tappa kameran i snön.


I crawl beside you. In a hell, beside my love.

ge mig sommar och ett nytt liv tack.

It's like forgetting the words to your favorite song

Onsdag:
Blev en sväng runt botnia banan, han skötte sig bra. Lite pigg påvägen hem men annars var han duktig. 
Torsdag:
Red ovanför gula stugan. Lite lösgörande. Mycket volt arbete och serpentiner. Han var otroooligt duktig. Red på hackamoret, han brukar ofta bli framtung men nu bar han upp sig bra och gick i en bra form i stort sett hela passet. Jobbade bara i skritt och trav.  ♥
Idag:
Det blev ett litet kortare pass idag. Red lite överallt, upp på vägen innan man rider upp mot vittsjö och en liten bit på hägges rundan. Han var rätt så pigg och ganska så tjurig. Han vägrade först gå in på vägen vid hägges. Vet inte varför han gjorde så, kanske mörkrädd? hahha nej men ah. Han blev som sagt ganska pigg på tillbaka vägen när jag skulle trava av han, hm typiskt han.

Using my headphones to drown out my mind.

Tumblr_lubmh3ffvf1ql685no1_500_large
Tumblr_lxligmqguy1r28qdio1_500_large
Tumblr_lxgdg2yll41r8zzkyo1_500_largeTumblr_lwb8rbs3mo1qhuq3ao1_500_large
2cy1f8h_large

You spend half of your life trying to fall behind.

vackra lååtar.

Sötare får man ju leta efter!

http://linabeerglundnoreeus.blogg.se/
HIMLA SÖT SNYGG LIINA! 

I tried, you didn't. I'm done, have fun.

Black-and-white-fuck-photography-quote-favim.com-262349_large
K_large

White Seraphs Wild - Immanu El

vacker låt.

EARTH WONT HOLD US.


Milan

Fick rida Milan idag. Ung och förbaskat lat ponny. Vi körde ganska lugnt pass. Voltarbete och lite skänkelvikningar. Ibörjan kändes han bara otroligt seg, stel och hård. Galoppen gick inte alls, han bara sprang och nej usch. Men när vi väl kom fram i bra galopp så jobbade han faktist i rätt så ok form. Efter galoppen så "kom han lite loss". Då gick han i jätte trevlig form och var lagomt framme för skänkeln. Vi red då lite skänkelvikningar. Han var super duktig i vänster varv. Flyttade super och hade bra form. Höger var något svårare. Men det gick bra några steg.
Han är väl helt okej att rida, lite små dryg. Men han är ju ung så man kan ju inte förvänta sig för mycket av han.

Dödare än dödens död.

klev upp runt 06:00. Fattar det knappt själv. Stalltjänst på ridskolan. Släppte ut hästarna. Sen kollade jag på min lillasysters ridlektion. Efter det gick jag över till solänget och red Max ett skritt pass. Kom hem, satt och degade. Tillbaka till stallet för att släppa in hästarna. Hem igen. Stress äta, duscha och fixa iordning mig på 1 h. Springa över till kyrkan. Möte, lov.konsert. Springer hem. Haft huvudvärk hela dagen och har helt äckligt med huvudvärk just nu, mår bajs. Vill bara gå och sova tills livet blir bra. fml.

I'm falling helplessly again.

Tumblr_lonoanypnh1qjyb7so1_500_large
Tumblr_lgsniqfml11qf45vfo1_500_large
Tumblr_ljpl4fbchk1qajro7o1_r1_500_large
-Immanu El är världens bästa band.
Helt dödens underbar så jag vet inte vart jag ska he mig längre.

Who You Are

Lite sent, men ja här har ni covern jag och Naomi spelade/sjöng på konserten. Hoppas det är lugnt för Naomi att jag lägger upp den!
Som sagt hade vi sjungt igenom låter 100000 gånger innan vi visade upp den så min röst var en aning slut. Men hoppas ni gillaree endåå'. Och låten är otroligt svåår att sjunga och skit ljus, så det skär sig på vissa ställen men ah.

Max Factor

Red bort till Svedje, asså mitt hus ;) Haha. Max var faktist riktigt duktig idag. Trots kylan så var det underbaart! Tog en galopp på vägen ovanför oss, hah alltid lika kul!
Haha sen att jag ser ut som en michelingubbe är inget vi behöver diskutera om.. Hade redigt mycket kläder på mig kan jag ju säga. 3 tröjor, en feet dun väst och så jacka. Sen 3 par byxor. Haha höll knappt på att komma upp på han fast jag hade pall.

TIME IS RUNNING OUT.

time
Tumblr_lc910c7ctr1qbd305o1_500_largeTumblr_lx76aqyj5m1qdcsd8o1_500_large
Tumblr_lxck32brih1qg6duto1_500_large
Tumblr_lx7q3boz0c1qcu28ao1_500_large

"I felt like I was trapped in one of those terrifying nightmares, the one where you have to run, run till your lungs burst, but you can't make your body move fast enough."
-Läser New Moon igen, gråter floder varje gång jag läser.
Hatar att sidorna snart börjar ta slut.


Hjärtklappning när man rider=inte braa.

Denna ridtur var ju lite, öhm, vad ska man säga, konstig. Hade tänkt att rida mot svedje men det blev ju lite ändrade planeer. Där man svänger upp mot hoppstigen så stod det en parkerad bil där. Jag tänkte väl inte så mycket på det. Började närma mig bilen, då öppnar någon bildörren. Men ingen går ut? Jag fick lite smått panik så vände om och red bort mot någon industri grej och kom ut på hägges rundan. Tog en galopp där i snön, haha skit kul. Dock var jag hela tiden rädd för att bilen skulle komma efter oss.. Red sen tillbaka på asfalten till rakbanorna där jag travade av han. Han var faktist riktigt duktig. Han brukar ofta bara dra iväg i trav. Men efter att ha ställt igenom han extra mycket i båda varven och flyttat lite så slappnade av och gick i låg form.
Men ja denna bil..? Jag hade säkert kunnat rida förbi den om det inte var nerförs backe. Lixom jag kunde ju endast skritta förbi och det är ju lite konstigt att man öppnar dörren men inte kliver ut? Hade personen kanske velat kissa/röka vad som helst. Varför ska den då kliva ut när jag precis ska rida förbi där? Istället för 5 minuter tidigare då den stod där? Hm, ja jag blev rädd. Feg som jag är, men det kändes verkligen inte bra att gå förbi där...
Lixom varför parkera ute vid skogen och bara sitta där i bilen och vänta tills någon går förbi för att då kunna öppna bildörren.. Haha..
Max var iallfall duktig! ♥

Catch Your Dreams before they slip away.

Beställde hem ett tiotal fler bilder för någon dag sen som kom idag. Märkte dock att jag råkade beställa en kopia på 4 utav bilderna. Aja.
Så nu är väggen lite mer utfylld av vackra biiilder.

Max

Asså vilket väder säger jag bara.. Bara efter några steg från bilen till stallet blev jag dyngblöt i skorna. Mysigt.
Blev en ridtur i ridhuset iallfall, red lite förvänd galopp idag. Han var duktig. Dock påvägen dit så blev det lite strul. Det körde någon traktor på andra sidan vägen och Max fick "panik". Han brukar tydligen bli så när han är överpigg. Han låtsas bli överdrivet rädd för saker han knappt annars reagerar på. Han var ju så igår också när vi mötte på lastbilarna. Men han hade stått hela måndagen och igår så lunkade vi ju bara på i skogen så han hade ju lite överskottsenergi. Men ja han typ kastade sig och massa.
Ska gå och spela lite James Bond nu.
Klarade ut Medal of honour för någon dag sen, och det suger..!

Juno

Haha gårkvällen spenderades med filmen Juno som gick på teven. HAha så stört fulsöt film.
Tumblr_lcm5r4tzvh1qaq2pbo1_500_large
Tumblr_liup69cuwd1qa029qo1_500_large
Tumblr_lwsngrl5ar1qmt5mvo1_500_large
Tumblr_lwxq2emjwo1r97bv9o1_500_large

Nyårs löfte.

Något jag aldrig brukar ha men lixom varför inte?
Visst var det 3 dagar sen nyår, men ehh. Jag kör på några löften iallfall!
•Sluta köpa massa godis, läsk, glass, chips och andra onödiga saker.
•Använda mer naturliga produkter.
•Vara mer social.
•KUNNA NÅGON GÅNG BESTÄMMA MIG FÖR VAD JAG SKA GÖRA EFTER HÖGSTADIET!
•Äta regelbundet och äta mat överhuvudtaget.
•Leva i nuet.
•Börja springa när snön försvinner.

Heavy thoughts are leaving me.

Bilderna är inte helt rättvisa med hur det egentligen såg ut. Det var något svårare än tänkt att fota från en häst som aldrig ville stå still..

Fina fina pålleen.

Ridandes på världens bästa häst i detta snötäckta landskap fick hjärtat att slå några extra slag. Otroligt mysigt så jag nästan tårades. Dock hade vi inte lika tur på vägen dit och hem, utan mötte massa lastbilar. Men ja, i skogen var det otroligt vackert och lugnt!
Kameran var med så ni får en bildbomb ikväll!

Hey Yahh.

Kommer säkert ta bort denna om ett tag. Det är så himla hemskt att ladda upp covers när man vet att det finns sååå sjukt mycket människor som så mycket bättre på att sjunga. Men ja, asså hoppas era öron inte dör.
Sen så hade jag typ morgonröst, pyamas fortfarande.., sen pepsi var ju lite söt ;)
Men ah, jag vet inte om ni kan njuta av detta men aja. Rösten är en aning svajiiig.

Under Love's heavy burden do i sink.

Tumblr_lu5nj4t5211qg8ye8o1_500_large

Nytt år, nytt hopp, nytt liv?

Okej nyår är faktist lite överskattat. Men gårkvällen spenderades iallfall hos Viktoria med roligt folk. Vi spelade spel, latade oss, åt pizza och hundra kilo godis, var ute i kylan och sköt raketer. Trevligt var det iallafall.
Vet inte om jag är glad för ett nytt år, men jag hoppas 2012 blir bra.
Ikväll har nordbergs varit här och ätit. Vi spelade lite spel och just dance på xboxet.

Eftersom det är nytt år så ska jag försöka fixa till en ny, roligare header. Därför är det endast en text just nu.

Max Factor

Igår:
Red i ridhuset eftersom det var så himla kallt. Men jag jobbade med lite skänkelvikningar i trav och la in små volter i hörnen. Sen i galoppen jobbade jag längst fyrkantspåret, ställde in och ut och la även in lite volter. Han var faktist riktigt fin i galoppen och i avsaktningarna, sprang knappt iväg.
Travade sen av han, som vanligt så blir han ju lite extra pigg och eftersom jag hade hackamoret så blev han rätt så framtung och stark. Men ja det gick bra.
Idag:
Red ut mot mig. Red på vägen ovanför, galopperade en sträcka. Han var så himla fin. I vanliga fall behöver jag oftast sitta och bromsa han hela tiden för att han inte ska öka. Men idag kunde jag nästan bara åka med, gick i bra form och var riktigt lugn. Red sen ner vid några hagar och red tillbaka mot solänget i trav. Han blev ganska pigg och stark men efter några halter så lugnade han ner sig.

RSS 2.0