Have I found you?

Imorgon börjar allvaret- sommarjobb. Känns bra att faktiskt ha något regelbundet att göra i 3 veckor med fina människor. Känns ju dock som en väldigt stor del av sommarlovet försvinner, men med ett kungjobb som gatumusikant kan det nog inte bli så mycket bättre?/(sämre)?
 

Sjung om studentens lyckliga dag, som nu över är.


Fina hästar och ryttare.

 
ÖOR anordande två träningar på en dag för några dagar sedan. Vi fick rida för en duktig hopptränare och dressyrtränare. Var mycket nyttigt och roligt. Fotade lite på dem som red i första gruppen. 
Objektivet jag använder är super när det gäller att fota hästar. Blir härliga bilder. Har funderat på att kanske satsa lite mer på det, men jag vet inte. Något som jag inte riktigt orkar ta tag i. Får väl se när det händer. Hah.

Fyra systrar på en midsommardag.

Har inte haft internet på den "riktiga" datorn så be properdd får a lot of bilder de kommande dagar. Har massvis liggandes i mitt album. Tillomed från studenten.. Dålig stil här. 

Drömmar som aldrig dör.

Sömnen kommer som en vän.
Den dömer ingen
glömmer ingen
öppnar bara famnen.

Min hand i din hand när kapporna vänder efter vinden.

 

Snabba avslut, snabba svar.

Har hunnit fira midsommar hos min moster med resten av släkten i billsjö. Var väldigt mysigt och sommrigt. 
Har även hunnit vara med härliga kompisar. Åkte ut till ingmans stuga i söndags, badade, spelade volleyboll och på kvällen drog jag, josef och jonathan ut och fiska. (observera att jag hatar att fiska..) Men det var mysigt. Den enda fisk jag fick upp släppte vi snabbt ner tillbaka så det var lugnt!
Idag har jag varit på stallet hela dagen. Fått ett fint, stort myggbett på knäskålen.
ÅNGESTEN har börjat skrika, börjar jobba på måndag. Känns jobbigt, fast ändå roligt, fast ändå jobbigt. Måste gå upp varje morgon. Tidigt. 
Något annat att anteckna är att jag har fruktansvärt ont i min lilla rumpa. Cyklade 1,2 mil igår på sveriges hårdaste sadel. Idag cyklade jag till och från stallet, red två pass, total tid över 2 h. Jag är helt dödd nu. Ska se Awkward och bara vara allmänt fet. Hejsvejs.

Otroligt hemska bilder.

Varit på second hand hela veckan och hängt fram otroligt mycket kläder, less på att se kläder nu alltså. Har även fått med mig en hel del fina saker. Har inte testat något så vi får väl se hur många av dem som åker tillbaka. 
Otroligt dåliga bilder men hah orkar inte..
Plus en flanellskjorta, en blommig skjorta, en långärmad och fyra ringar som inte kom med på bild. 
Observera att allt detta blev runt en hundring. Sjukligt värt.

Kaos inlägg från mobilen.

 
Att gå upp sex timmar tidigare än normalt får kroppen att fungera lite sådär. Jobbat med pappa hela dagen, har sedan legat död hemma. Försöker se once upon a time på mobilen men internet har slutat fungera. Livet är på topp... Bitter tjäj. Kan iallafall sriva ett inlägg.
 i trean gjorde jag en fågelholk, i lördags ramlade den ned. Två små fågelungar miste livet. Blev dramatisk och begravde dem. Fina pippifåglar.
 Min bror tog studenten för ett tag sen. Jag är för lat för att fixa bilderna...
Monopol liras såklart allt för mycket, fast äger man på det så är det ju lögnt. 
Dricker allt för mycket kaffe.
 Ramera har precis som jag gått på sommarlov. Saknar henne..❤
 från ett besök i ett gammalt torp, där jag bland annat klev på en spik och skar mig i fingret. Några timmar tidigare hade jag tappat ner ett glas i matsalen för att sedan doppa tröjan i curry och tomatsås. Hade en väldigt massa tur den dagen. 
-nu ska jag sova och inte behöva vakna av någon irriterande väckarklocka!

Bästa.

Vad skulle jag gjort utan dig? Finaste, bästa hästen <3
 

Everything you were you will never be again.

Att det är sommalov är helt ofattbart. Trots snart en veckas lov så känns det som om skolan ska börja vilken dag som helst. Jag har gått ut ettan, lämnat mycket bakom mig, tagit farväl till allt jag någonsin älskat. Men det året är över. Nu blickar jag mot ett nytt år med bästa klassen. Eller ja, först har jag ju hela sommaren också! Känns okej ibland, dåligt många gånger men jag överlever. 

You need to move on now.

 

Gone.

Large
Large
Såg en toppen film idag. Hjärtat låg i halsgropen största delen utav tiden. Se den! 
-"Gone".
 

Don't want your picture on my cell phone.

 

Studentbalen.

Längtar också lite till balen faktiskt, klä upp sig som en prinsessa och vara allmänt fin. 2 år kvar, yey..

Sjung om allt vi glömt.

Trött efter dagens tävling, dressyren gick okej, är nöjd men hoppningen gick åt skogen. Fotade min broder igår inför balen, kommer kanske lite bilder.
Imorse var det mysigt väder, små regn och mulet, nu är den dödliga solen framme återigen.. Åh orkar inte.

We’ve got holes but we carry on.

 

Gillar vår blommande buske på gården. Mysig, vit och sommrig.
Igår gjorde jag mitt livs värsta uppdrag, någonsin. Men ångrar inget. 
Idag planerar jag och fixar inför tävlingen imorgon, ska till stallet senare ikväll och fixa Ramsan lite. 

RSS 2.0