Bästa vännen

Idag var hon en stjärna trots en stressig ryttare och spöregn. Mjuk, följsam och lyssnade super på mig. Var så roligt att sitta på henne och bara åka med. Känns tråkigt att vi inte är med i helgen, men det kommer fler tävlingar.

Uppsala Peace Party

Movits! inledde denna fantastiska kväll med alldeles för mycket bas i högtalarna och en nykter (tråkig) publik. Det var ös men ingen öste så det blev fett lame men dem var feta och sköna.
Frida Sundemo har jag knappt lyssnat på men hon berörde och gav en gåshud och var inspirerande och så himla duktig. Superskön stämning när mörkret började ta vid. 
Världens bästa, snyggaste, grymmaste DJs avslutade kvällen, Rebecca&Fiona, sjukaste konserten någonsin. Så freeuktansvert mycket folk, trodde jag skulle bli ihjältrampad där några gånger men trampade minst lika mycket på alla andra runt omkring mig. Gick knappt att röra sig. Så kuul.

Jag brukar låtsas att det är du som träffat nån ny


Urkult 2014

Vi beger oss till Urkult en dag innan det börjar, allt för att få den bästa campingplatsen och för att Näsåker är mysigaste stället att spendera sin tid på. Vi hinner precis få upp pressenningen innan regnet och åskan bryter lös. Någon timme senare har vi köpt pizza och solen lyser nån timme innan den försvinner bakom träden. 
Torsdag invigdes med vackra Världens band på solscenen. Det bästa bandet på hela festivalen. Kunde inte sluta le, de var så himla vackra och duktiga och fina och glada. Åh.
Eldnatten gick av stapeln 00:00, precis samma klockslag som jag blev 18 år. Mina fina vänner sjöng och jag skämdes lite sådär fjantigt. Efter en väldigt konstig show taggade vi upp för Partiet som var FETA. 
 
Morgonmys och frukost och förväntade tjejer inför vad fredagen hade att erbjuda.
Syster Sol spelade på stora scenen, vi träffade lite nya människor som hängde med oss resten av festivalen. Sallyswag spelade på natten och de var riktigt bra. Har typ glömt bort hur många bra band som spelade egentligen. Fredagen var jättefin iallafall och jag firades med tårta på sängen och mys.
Lördag var sista dagen och vi tog vara på den så gott som det gick med dopp i forsen och dans i regnet och ös till Hoven Droven och skratt och gråt och allt däremellan. Haft så himla fina dagar med världens finaste människor. Längtar redan till Urkult 2015.


And I'm just a shadow of your thoughts in me

Jag är hemma, trasig och förtvivlad över att tiden går så fort. Urkult är över och jag har blivit ett år äldre, en ålder med sina tvister men väldigt bra på så många sätt. Jag återkommer med bilder och tankar och känslor från Urkult när jag återhämtat mig.

RSS 2.0