Ignorance style

idag har jag fått lov och det firas med klassen
så glad men så så trött

Stamträd

 
 -Morfar Bredero

 
-Farmor Bumarilla (väldigt lik Ramera)
 
 
 
-Pappa Jacorde (duktig hopphäst, som Ramera)
 
 
Forskat lite i Rameras förflutna, letat upp moder, fader, morfar, farfar osv. Jätte-kul att se bilder på dem och se likheterna med Ramera. Skulle önskat hitta några bilder på Ramera från då hon var föl. Det finns en enorm stor databas att söka i.. Kanske hittar någon gång! Ramera ska även, förutom Rut, fått ett föl som heter Zowiezo, född 2004. 

sing with troubled oceans

Total-underbar-skoter-dag. Världens bästa väder och nysnö. 

Schlagergalan

Så himla roligt, så himla tråkigt att det är över, så himla trött så man vill bara dö dö dö. Trots all stress, press och ångeset så blev galan bäst!

ÅRET SOM GÅTT DEL TRE.

September: fick hem min fina sjömans-skjorta. Vardagen var skola, koffein och plugg. Immanu El i mina öron under tysta höstpromenader. Läste böcker i massor. Avverkade sex böcker på en månad. Gick omkring i kjolar och tävlade Ramera. 
Oktober: Emil Jensen, Melissa Horn och Jonathan Johansson släppte nya album. Min vackra syster gifte sig. Jag köpte böcker i massor och gick promenader i skogen. Naomi fyllde år. Firade vi storslaget!
November: Köpte alldeles för höga klackar. MEN DE GLITTRADE JUU! Sen gjorde jag kanske inte så mycket mer i november. Hade turnévecka med klassen och förälskade mig i Tate Langdon tusen gånger om.
December: Julafton, kattunge, jullov, klassmys, luciakröning osv.

Don't let him stick it to your heart, girl.

Alla hjärtans dag imorgon. Buhu. Människor firar kärleken. Jag firar att jag har en skrivuppgift mindre. Lycklig tjej. Har inte alls tusentals kvar. Nej nej..

I love you (in with the arms)

In with the trees
Rushing like blood to my lips
Come over, dance with me
Come on over, dance with me

När idag blir igår.

 fina promenader hem från bussen.

Filmer från klubbhoppningen

 
Josefines mamma hade tydligen filmat mig i söndags, vilket är jätte roligt! Otroligt nyttigt att se på och reflektera över vad man skulle gjort annorlunda osv. 
I 80 klassen ser man verkligen hur dåligt framme hon är för skänkeln.  Det är med nöd och näppe hon tar sig över hindrena.. Men blickar man tillbaka till ett år sedan då vi tävlade 50 cm, vingligt, alldeles för fort och okontrollerat så har vi faktiskt kommit en rätt bra bit!
Är världens lyckligaste som får rida en sådan fin häst ♥ 

Prinsessan

80 cm rundan gick vi felfrita. Trots en stressig framridning och något seg för skänkeln så hoppade hon så bra. Jätte nöjd!
90 cm rundan gick också super bra. På framridningen var hon osäker och det var trångt och vi kom fel på oxern flera gånger. Kändes inte alls bra. Men vi kom runt grundfasen med 4 fel. SISTA HINDRET. Jag slutade rida vilket resulterade i att hon stannade, då hon väntade på mina hjälper som aldrig kom. Lite surt.. Hade jag bara orkat några meter till skulle vi hamnat på första plats! Nu blev det en andra plats utanför placering dock. Men trots noll placeringar så är jag så NÖJD. Kunde inte gå bättre med tanke på hur hon varit innan. Känns som en bra start på tävlingssäsongen!  

Uppdateringar om Ramera

Vart finns denna känsla?

Klubbtävling imorgon, 80 och 90 cm. Var jätte-taggad när jag anmälde mig men just nu känns det riktigt uselt. Denna vecka hoppade vi i tisdags och fredags men det gick inte alls bra. Hon hade ingen lust helt enkelt. Är lite orolig för hur det blir imorgon, om det bara blir pannkaka av allt? Känns rätt trist då hon verkligen kan.. Helen sa att hon bara är lydigare och väntar på mina signaler. Till viss del är det så men hon har fortfarande inte samma sug som förr. Då hon såg hindrena och bara hoppade som om det vore det självklaraste som fanns. Igår fick jag nästan trycka av henne vid varje hinder för att hon ens skulle hoppa. Blir nöjd om vi kommer runt grunden iallafall. 

RSS 2.0