Time still exists

 
 
So I put my arms around you around you
And I know that I'll be leaving soon
My eyes are on you they're on you
And you see that I can't stop shaking
 
 
 
 
 
I'm dancing in the room as if I was in the woods with you
 

Has anyone ever written anything for you


 
 
 
 
 
 
In your darkest sorrow
Did you ever hear me sing
Listen to me now
You know I'd rather be alone
Than be without you
Don't you know
 
 
 
 

Att komma över hindret

Ridlektion, cavaletti, på Wazoo. Låter väl trevligt? Hade rätt otrevligt.. Jag käner ganska direkt när jag inte fungerar med hästen. Vilket händer många gånger och idag insåg jag det med Wazoo. Det är inte roligt att sitta på ett djur med så mycket kraft och veta att hej, vad jag än gör så är det du som bestämmer. Jag var livrädd hela lektionen, vågade knappt sitta ned i sadeln, hålla om med benen, varför? Jag vet inte, jag fann aldrig någon tillit till honom. Och så är det ju, vi fungerar inte med alla hästar. Det är så konstig men så glasklart. Vi kom igenom banan, han hoppade allt trots att jag fesred med hjärtat i halsgropen. Fick sen hoppa upp på Boomerang, en häst som inte gillar att hoppa. På honom kändes det så himla mycket bättre jämfört med Wazoo. Rätt konstigt med tanke på det faktum att Boomerang inte alls tycker det är speciellt kul att hoppa och anstränga sig i onödan. Men jag fann en trygghet i det och hoppade några skutt och det kändes bra. Jag fick driva på ordentligt men han hoppade. Det såg inte prydligt ut men det kändes tryggt. Haha det är så himla konstigt med hästar. Med Ramera, en halvt blind häst, hon kan jag hoppa höjder med utan att tveka, just för att jag litar på henne och hon på mig. Men Wazoo som är världens hopstjärna, vågade jag knappt hoppa 50 cm på, eftersom vi inte litade på varandra alls. Så med denna lektion i bagaget har jag lärt mig att uppskatta de hästar jag litar på men även att faktiskt utmana sina rädslor. Att lära sig acceptera att man inte passar ihop med alla hästar, precis som med människor. Det är så otroligt fascinerande med hästar. Det är därför jag håller på med denna sport!
Favorithästen
 

Psalm noll noll

Våra hjärtans förlorade slag
alla drömmar
som aldrig blev av
och dom lögner vi levde
och stannade i
dom vi blev och dom
vi ville bli

Alla tårar som ingen torka bort
och det underbara
så kort
dom som svek oss och dom
som vi svek tillbaks
våra hjärtans förlorade slag

Du som bar mig igenom
bär mig igen
bär mig nu
och bär mig ända hem
 

Säkra sidan

Då jag bara kunde rida en klass så körde jag på det säkra kortet att hoppa 80 cm. Bara för att få en bra och lätt känsla. Vi kom igenom banan felfria och det kändes super! Hon blev riktigt taggad inne på banan och hoppade glatt lite extra högt och långt.. haha typiskt henne. Nästa
tävling satsar vi på två klasser!

Ett minne en storm

Rummet luktar ångest efter nattens migränanfall. Läser en fin bok, som alla bör läsa. Vaknar upp ur drömmar som inte är färdiga. Försöker tänka på något som inte känns. Har panik över sommarjobb och att jag snart slutar tvåan. Försöker förstå mig på kluriga människor. Det är lördag.  

Jag är de första kalla regnen. Jag är frosten där inget växer


Kärlek börjar ofta någon annanstans

 

Avslutar lovet på bästa sätt

Red finaste hästarna idag med systern. Nu är lovet över. Jag har en rapport som ska vara klar till imorgon. Kommer aldrig gå. DÖ.

I know that we are up-side-down

sportlovet är snart slut, gråter med andra ord
läser en fin bok i ett ljusslingat rum
drömmer fina drömmar om honom och vill helst aldrig mer lämna min fina nya säng
 chillar runt i ett par hängselbyxor från säckis dag in och dag ut
nu är det det dags för filmen IRL sen sova sova. Imorgon är jag med fina människor.

Sippan

Har börjat rida en d-ponny, vars namn är Sippan. Rätt så outbildad och tjurig, men väldigt fin. Idag red vi ut och körde lite galoppintervaller. Ska bli kul att få utvecklas med denna ponny. 

RSS 2.0