Grymma poojkar!

De är så otroligt braa! Hatar att inte alla deras låtar kommer ut på youtube så man kan ladda ner de till mobilen :( Har lyssnat upp alla låtar på Spotify så kan inte lyssna där.. VILL HA PREMIUM!
Låt musiken tala för sig själv, de är gryymm!

Dressyr pass med Max.

Åkte till Max runt sex, gjorde iordning han och bokade ridplan eftersom jag skulle rida dressyr. Ida kom när jag började skritta fram och hon hjälpte mig när jag red. Var riktigt kul att få rida för någon för en gångs skull, har ridit själv väldigt mycket och då är det rätt så svårt att se felen man gör osv.
Jag började ibörjan att göra lite övergångar. Jobbade extra mycket med att han fortfarande ska ha kvar formen även när jag saktar av och rider fram i trav/skritt. Gjorde det några gånger och tllslut så gick det rätt så bra. Efter det så red jag lite skänkelvikningar på volten, det gick bra så vi gjorde inte det så länge. Galopperade sen några varv på volten och sen runt på fyrkantsspåret. Han blir fortfarande väldigt springig efter galoppen men jag får försöka att verkligen sätta mig ner i sadeln och bromsa med sätet allt vad jag kan med magen.
Körde sen igenom båda dressyrprogrammen, det gick helt okej. LC gick lite bättre än LB, eftersom det inte är så mycket ökningar och lite enklare galoppprogram.
Kände mig endå helt nöjd, ska träna programmena på fredag med så de verkligen sitter.
Måste även försöka att verkligen jobba han i form hela tiden och sen försöka göra galoppavsaktningarna så bra som det går. Men jag är helt nöjd med passet, han kändes riktigt fin. Vi höll på rätt så länge, ca 1 och en halv timme.
Ida tyckte vi hade gjort stora utvecklingar sen sist hon såg mig rida han på plan, vilket var rätt så länge sen. Det är alltid kul att höra att man utvecklats med hästen och så :)

RSS 2.0