Gott nytt år!

Ikväll blir det att umgås med lite goa broelever. Lär säkert bli kul! 
(Ursäkta för den lilla bilden men är för lat för att förstora upp den..)

2012.


Trots otroligt mycket motgångar detta år så har det även funnits stunder som varit ett ljus i allt mörker. Detta är bara ett fåtal av alla hundratals bilder jag har från detta år men jag valde ut dessa. Bilderna talar för sig själva. Det finns så mycket med det här året som jag inte önskat hänt, så mycket jag önskat skett och så mycket jag önskar jag kunde gå tillbaka till. 

Underbar dag.

Familjen åkte till Skule idag, hade först tänkt att stanna hemma men åkte med ändå. Och ojojoj, inget jag glömmer. Det var så himla fint väder, bra i backen och bara super grymt. 
(mini brädan, hahah) 

So please excuse me if I'm wrong.

I brist på annat så sminkade jag mig kopiöst grymt fult. Kletade på mer och mer och nu ser jag ut som, ja vet inte vad. Haha. Men ska hoppa in i duschen och sen blir det nog läsning på hög nivå!
Have a god time.

Staden vaknar långsamt.

Drog till staden idag med förhoppningar att hitta något på REAN, kom dock hem tomhänt förutom en bok jag lånade på biblioteket. Suck. 

Iphån bilder från dessa 2 dagar.

Mina julklappar.
-3filmer.
-550 kr.
-Biljett till min broders klass slutprojekt.
-Kånken ryggsäck.
-Underställ.
-Fotoalbum.
-KinderMaxi.
Plus ett par jeans, ridstrumpor och en bok som inte kom med på bild!
Finaste julgranen.
Taggade tjejor påväg till mormor.
Åkte ju i Skule idag, DET VAR GALET KUL. Pudersnö i stort sätt hela backen då det var öppet för första gången i år. Super skönt och det kändes så kul. Hoppade även ned för en klippa (bilden) som också var väldigt kul även fast jag landade med ansiktet i snön de två gångerna. Haha, men alltså man vågade åka nu när det var så mjuk landning ifall man skulle ramla. Det ända tråkiga var att det var så trist väder plus snöstorm vissa stunder. Men fint var det! Alldeles vitt.

Christmas night, another fight.

Trots att jag inte är någon "'älskajulaftontjej" så har dagen varit väldigt mysig. Vädret har varit helt perfekt och så även människorna. Besökte mormor på förmiddagen, åkte sen på julefrid i kyrkan och sen har jag bosatt mig här hemma med resten av familjen och ätit julbord (en potatis och grönsöker) och öppnat massor av paket. Är nöjd med det jag fått, brukar oftast alltid också vara det även fast det inte är något supergalet speciellt. Men kan visa grejerna imorgon! 
Ska även åka premiäråk imorgon med snowboarden i Skule, lär bli kung.

Ljusmyspys.

Dan före JULAFTON måste det tradionella julbadet hållas till. Alltid mysigt och avslappnande med ett bubbelbad med tända ljus såhär på kvällen.

LESS JA' BLIR..

Tänkte ta en skotertur med kameran upp i skogen då det var så mysigt fint ute. Men såklart så kommer jag inte ut på den vanliga vägen med skotern då det står massa bilar ivägen. Så då fick jag en briljant idé och tänkte att jag kunde köra runt garaget istället. Det skulle jag inte gjort. Skotern fastnade rejält och ligger nästan helt på sidan. Så jag har nu stått och försökt gräva fram den i några timmar utan resultat. Den går ju inte direkt att lyfta heller då den väger 1000 miljontals kilo, jag skojar inte, det är som att flytta ett berg typ. Så måste vänta tills någon stark karl kommer hem i huset och kan hjälpa mig. Turen får väl kanske bli av imorgon istället.. LESS JAG BLIR PÅ MIG SJÄLV.
En mysig bild från 21 december då jag gick ute och väntade på att världen skulle gå under. Hah.

Hur kan du göra så här?

Det är nästan så man vill ge upp.

So deep underwater.


Tisdag känns faktiskt inte alls så bra längre.

Dagen har inte alls varit bra, än så länge. Fick tillbaka GEMU provet som vi gjorde. Det sänkte mitt självförtroende SÅHÄÄÄR mycket.. Gjorde sen ett matteprov som jag sedan länge förutspått skulle gå SÄMST och visst har jag rätt. Blir så less på mig själv att jag inte kan vara begåvad i något ämne vi har..  Nej fy för skolan och för denna dag, om det inte hade varit för vissa grejer så skulle jag nog gått hem och begravt mig i sängen av skam. Hoppas stallet kan göra sitt bästa med att uppmuntra mig, vilket jag inte tvivlar på.

Tisdag känns faktiskt bra.

Det är nog första gången någonsin jag längtar att en ny dag ska börja med alla dess nackdelar så som att kliva upp tidigt på morgonen. Men imorgon börjar jag inte förrän 10:50 så jag kan ÄNTLIGEN sova ut. Dock har jag ju ett matteprov som kommer gå åt skogen men just nu är jag för bad-ass och orkar inte plugga. Sen något som gör mig helt dunderligt glad är att Ramera kommer imorgon. Längtar som sjutton! 
Åh jag känner att detta inlägg blev glatt för en gångs skull. (beror största dels pga sovmorgonen, ja jag är morgontrött som ett as..OCH SÅKLART RAMERAS ÅTERKOMST!)

ÖORs Luciashow!

Försökte fotografera lite igår under showen, men man hinner inte med allt och alla då man ska göra massa annat. Sen ljuset i ett ridhus är ju inte det bästa, haha så bilderna är ju kassa. Men det kan väl vara kul att se ändå ni som missade det.
Sötaste Kiamba som jag red på i fackeltåget:
Luciatåget:
Personalens spex:
Spegelritt med fina dressyrpollar:
Maskeradhoppningen: (hann dock bara se sista paret som även vann!)
Ärevarv:

Två av de första bilderna.

Testade objektivet lite idag, blir lite vingligt och svårt att få bra fokus ju längre jag zoomar. Ett stativ hade nog underlättat men ah, den fungerar ju ändå helt ok. Gillar skärpedjupet som det blir på vissa bilder. 

Sista veckan.

Sitter med ett häfte, tolv frågor om anatomi och en enorm huvudvärk. Det är så mycket nu sista veckan så jag går runt stressad 24/7 därav leder det till att jag får ont i huvudet. Det är ju luciashow på ridskolan i helgen, sista genrepet idag, får hoppas det går bra. Sen nästa vecka har vi matteprov på ett kapitel som inte kommer gå bra, en hemtenta som jag skrev om tidigare och till sist en konsert som vi knappt kommit någon vart på. Kommer få behöva repa, plugga, sjunga och skriva järnet nästa vecka för att det ska gå. 
Men något som gör mig på lite bättre humör är att mitt nya objektiv kommit, lite b-igare än det förra som gick sönder men ah det fungerar nog bra, ska testa det mer imorgon när det är bättre ljus. Jag har förmodligen också hittat en snowboard som jag ska köpa!

I'm fine, I'm in control.

Vill bort till någon vacker plats mer än något annat just nu.

En vecka tills min prinsessa kommer!

Haha ojojoj sicken gammal bild men ojojoj så söt hon är och ojojoj vad jag längtar tills nästa tisdag då hon kommer ♥

All I got was just this Broken heart from you.


Julklappshandel.

Slutade två idag, gick på stan i 2 timmar och köpte klart alla julklappar. Nu har jag köpt till alla i familjen och till och med pepsi har fått en julklapp. Det känns otroligt skönt att ha fått det bortstökat.
Köpte även en tidig julklapp till mig själv, ett par skor från DinSko, har velat ha dem sen höstlovet och nu var de även på REA så passade på!

Farewell so long cause I was wrong I guess.


I will not let anything Take away What's standing in front of me.

Andra advent idag, snön har öst ner i helgen och det har varit så kul att få träffa kusinerna igen. Idag blev det prämiärtur på skotern, underbart som alltid, den gamla goingen går så bra så. 
Nu ska jag försöka plugga till provet imorgon.

Och jag skäms för att säga att du är kvar i mig.


Ursäkta mej.

Uppdatering ligger just nu inte högst upp på min prioriteringslista därav den torra bloggningen. Men det händer inte så speciellt mycket heller. Snön har kommit och snart kan man åka både skoter och snowboard. (känns asuM) Var även på en konsert i onsdags, kuligt. Ikväll är det luciarep på stallet och det lär hålla på en evighet som vanligt. I helgen firar jag min farmor som fyller 80 år och ska försöka plugga till GEMU provet som vi har på måndag, jag har dock tappat min pärm så det kommer gå kasst att träna.
OM NÅGON HITTAR DEN PÅ STAN/BUSSEN/SKOLAN ELLER LIKNANDE SÅ FÅR NI GÄRNA LÄMNA DEN TILL MIG! 

Min dåliga humor är på topp.

Älskade grabb. Haha bilden må vara den fulaste jag sett.
MÅSTE SE THE DARK KNIGHT RISES. (inte för att det har så mycket med bilden att göra men iallfall!!!)
Tack för mej.

Let it be.

Måndag, ny vecka, två veckor kvar till lovet och det känns sådär ganska skönt. Har träffat min fina vän Cornelia idag och gjort bort lite läxor och uppgifter. Fortfarande galet mycket men ah.
Ha det fint.

I need hope.


December.

Första december som varade igår firades med pepparkaksbak hos Nordbergs. Det var otroligt mysigt och julkänslorna var "enda upp i öronen". Förutom det så blev det pizza ätning, (för andra gången i rad och det blir tredje idag..), lite Mv3 lir med Jontah och sen avslutade vi med film. 
Jag var alltså borta hela gårdagen och mina planer på att göra läxhögen som är lika hög som mig själv gick ju åt skogen. Så nu idag försöker jag ta ikapp allt det som ska göras dessa sista skolveckorna, som för all del lär bli rena helvetet..

RSS 2.0