I ain’t lost, just wandering

Hemma igen efter en otroligt intensiv vecka, det har varit fullt ös medvetslös hela tiden. Man hade tur om man fick sova mer än 5 timmar typ, men på något sätt så var det såå värt. 
Bjuder på lite Iphone/instagram bilder från lite allt möjligt ifrån kärrsjö.
 

Åker bort en vecka.

Blir borta en vecka i kärrsjö som lägerledare, mitt humör om att åka har väl varit lite upp och ner. Ena stunden vill jag bara ligga i sängen och gråta hela veckan medans andra stunden är jag sjukt taggad på att åka bort ifrån all skit. 
Hoppas ni har det bra och jag hoppas jag får det gött med härliga ledare och barn!

I know 'cause my feet have the scars to show

4854459727_6a176771ae_z_large2830365670_e173eebdbb_z_large4263960112_d1207b3f51_largeMoving_for_the_sake_of_motion_by_mayhemproject_large3791280400_72d6e1fde0_z_large
Underbara, underbara, underbara band, sluta aldrig skriva musik!
 

I hope you feel this now.

 Allt känns så fruktansvärt meningslöst. Varför kan ingen lyssna och försöka att förstå istället för att fatta egna idiotiska val. Är så less på mänskligheten. Blundar för sanningen och tillåter lögnerna att tala. Jag orkar inte ens ge en till chans för det är meningslöst. Alla är upptagna i sig själv och fortsätter sitt egna egoistiska race. Varför är vi sådana idioter?
-Ja jag är bitter.

Nytt.


Tragiskt.

Människor är så tragiskt dumma i huvudet ibland.
Blir så frustrerad.

Breathe Me.

Dansar över ängar och rensar tankarna i de vilda havet av blommor.
Naturen är för vacker.

Aldrig mer.

Ni förstår inte hur mycket bil jag har åkt idag, vill bara spy nu. Hatar att åka bil och kommer förevigt att göra det. Tur att det är några dagar kvar tills nästa gång. Började med att åka till Gideå, sen trehörningssjö, sen husum, sen Gideå, sen björna, sen hemling, sen björna och tillsist ö-vik igen. Bilar borde utrotas..

Tidsfördriv, äcklig tjej i pappas bil väntar på att få åka.
Visst är jag vacker?

Jobb i skoga!

Efter 5timmars sömn beger jag mig nu mot skogen med pappa i typ 10 timmar. Känns kul, ellerr? Nej men jag får ju pengar i bakfickan så jag är nöjd ;)

Bryta sig fri.

Är så otaggad på sommarlov som jag vet inte vad. Känns helt värdelöst faktiskt. Funderar på att ta tag i skate åkningen igen, blev ju en aning sugen ikväll när jag såg alla andra åka så bra. Vill bara göra något helt galet, spontant, omplanterat, testa vingarna och se om jag kan flyga. Orkar inte detta mönster längre.
Haha mitt liv suger hååårt.

9 underbara år.

Kan knappt förstå att det är sommarlov, att jag aldrig kommer se min klass varje dag igen, att jag snart börjar gymnasiet. Kan inte förstå vad som kommer händer nu.
GAHSKHLKSDF..


3 fulbilder från igår.

kommer fler från själva avslutningen snart!

Light a fire, a flame in my heart


Tagga avslutning? Ellleeer..

Blir en liten snabb uppdatering bara för att jag inte har någon speciellt att göra, förutom att utforska min Iphone som jag så snällt fick av min moder igår. Skolavslutning imorgon, hittat kläder så det är lugnt, men att skiljas från min underbara klass? DÖR. Antingen kommer jag stå där imorgon och gråta floder eller inte en skvätt, hoppas på att jag lyckas hålla tårarna borta för annars lär jag aldrig kunna sluta. Kommer sakna min underbara klass nå vandjuriskt mycket. Likom 9 år i tillsammans. SJUKT.
Vet inte riktigt när jag tar upp bloggandet på "allvar" igen. Blir väl kanske lite bilder osv mest skulle jag tro.

Hej.

Vem tror du att du är, I den här sången?

grass

Blir så arg för att jag aldrig lyckas fånga någon bra bild på denna uggla..

Den är så otroligt vacker men jag lyckas aldrig fånga någon bild på den då mitt kameraobjektiv suuger.
Men någon dag då ska jag banne mig fota en närbild på denna filur!

Förlåt mig för mig själv.

Förlåt för alla dessa tråkiga inlägg, men det händer verkligen inget speciellt i mitt liv just nu.

Filmning med klassen

Förutom mötet så har hela dagen gått åt 9:ornas avslutningsfilm. Höll på i 7-8 timmar, drygt, roligt, jobbigt, galet, magont, pizza, skrattanfall. Haha asså denna film kommer bli heelt crazy.
Är lagomt slut nu, måste träna in låten som ska sjungas imorgon. JAG KOMMER DÖ. Är så fruktansvärt nervös..
Natten lär bli lång, lång lååååång.
Morgonröst och sjunga Who you are, Hur tänkte jag som..?

I don't care what the world throws at me now, It's gonna be alright.

Dagen har väl varit chill, inte gjort något speciellt. Förutom att ha sett massa filmer och spelat Black Opps så cyklade jag till 2hand och köpte med mig en väska. Har inte gjort så mycket mer. Börjar få lite små panik inför måndag, igår bestämde jag (äntligen!!) att jag skulle sjunga Who you are. Vi ser ju hur det går och hur mycket min röst cepar sig. Jag får typ gå upp 2 timmar innan så jag hinner sjunga upp.
Sen har jag lite små panik över vad jag ska ha på mig på avslutningen..
Aja det ordnar sig, hoppas jag.
Får sluta vara så pessimistisk.


waters move, as you call like a flood in fall.


Önskar jag kunde fotografera alla små tusentals droppar.

Släpp snälla, släpp taget nu.

Regnet faller så vackert utanför mitt fönster, sitter hemma i mitt rum och tittar på gamla VHS filmer. Vill bara ligga i sängen hela dagen, har så ont i hela kroppen och mitt huvud är helt slut. Redde ut lite saker igår natt med en person så nu har mitt huvud en mindre grej att tänka på. Känns skönt.



Waiting for the end.


Tumblr_m4cvr5hddf1r5ak3ao1_r1_500_large
Nu vaknar staden långsamt och jag är full igen
Snön hyr ut sin oskuld för skiten bara känns
Det känns som när jag kom hit way back in 93
En ynklig rad av fotspår,
en oändlig kontinent

Du har tänkt allt som sagts om mig.


Vill bara skrika ut högt i mörkret, så högt så att mina öron faller av, typ. Kent är så FRUKTANSVÄRT bra. Synd att det släppte ett kasst album, eller visst var det bra men de gamla dammiga albumen är såå mycket bättre.
Kungarna av Sverige helt klart.
Klockrent!

we're breaking the laws

Dagen har faktiskt varit helt kul idag, dock så känner jag mig inte alls manad till att gå till ung.mötet. Vill hellre ligga i min säng, lyssna på underbara låtar av Immanu El och tänka, drömma, andas.
Vill till Frizon i sommar, både Imannu El och Jonathan Johansson ska spela.
D-Ö-R.

Hamptjärn

Red till hamptjärn idag med tävlingsgruppen, vädret hade ju kunnat varit bättre. Blev lite skurar, hagel blåsigt och kallt. Men i vissa stunder tittade solen fram så fint, men frös sönder endå. Ett år sen red jag Ramera och badade så glatt i hamptjärn, saknar den tjejen! ♥

RSS 2.0