Max

Red en stund på plan först i skritt, lite skänkelvikningar och serpentiner. Han var duktig! Släppte han sen på plan, dock så var det inte så roligt tyckte han. Lite rullningar och galoppsprång blev det men annars stod han mest intill mig och skulle leka. Han skitade ner sig ganska rejäält, heh från kritvit till svart, det är ju mysig ;)

Min nya käraste kamera.

Har börjat bli en liten samlingsnörd nu på dessa kameror och fler ska det bli. Lixom 10-20 kr för en sådan vacker sak är ju sjukt? Sen att det är en rulle i är ju alltid ett plus!

Dom 999 saker jag aldrig skulle göra. Dom vägs upp av 999 värre saker jag redan har gjort.

Tumblr_lgra4urzmo1qcw5c2o1_500_large

Ska man börja gråta eller? R.I.P VÅREN 2012.


Telling someone with depression to ''just get over it and be happy'' is like telling someone with a broken leg to run to a hospital.

im dyingSsss_largeTumblr_lqidsxbocl1r0rwvio1_500_largescreeches:  me

Max Factor

Blev ett pass på ridplan igen då jag inte red så värst länge igår. I uppvärmingen sprang han lite ifrån mig, hittade aldrig någon bra form. Men så fort jag satt mig ner så blev han super fin. Red lite skänkelvikningar och han var super duktig! Blev sen galopparbete på lite volter och lite slalom mellan några koner. Han var också riktigt fin där! :) Var super mysigt att rida, det små regnade lite fast solen sken så det blev världens regnbåge som var så fin!
Han är så duktig lilla pojken! ♥
Ska försöka ta med kameran i veckan och fota lite nya vår bilder.
Eller finns det kanske någon som skulle vilja fota oss någon dag? :)

Those flashing lights come from everywhere.

Vill bara gå och lägga mig i sängen hela dagen, hela veckan, hela helgen och sova. Är så himla snorig, har halsont och är helt tårögd, så mina ögon och min näsa är helt blodröda. Ja ni får väl en otroligt charmig bild av mig? Ser ut som något katten släpat in, tuggat på, spytt upp, tuggat på igen och spytt upp sen en gång till.
H-A-T-A-R att vara förkyld och det kommer bara bli värre och värre känner jag.
Men ska till Max en stund endå ikväll, tror jag rider på plan idag också. Sen ska jag bara ligga i sängen hela kvällen.
någon gammal bild bara för att få det tråkiga inlägget lite livfullare.

I hela mitt liv har jag litat på mig själv.

Kaotisk dag, Men hej på dig!
Började med att jag vaknade 10 i åtta som jag gjort hela veckan dunder förkyld. Väldigt mysigt.
Tänkte måla på lite eyeliner för kul, men det kaosade sig. Sen att den är vattenfast gjorde ju allt mycket bättre. Slutade med att jag stod och gnuggade/klöste bort eyelinern från ögonlocket som blev helt rött. Hm, nice.
Sen skoldagen har varit kaos. Spelningen, haha asså oj. Som sagt så är jag väldigt förkyld och kunde knappt ta en ton rätt.
Var fet trött efter skolan så låg och halv sov en stund innan jag cyklade till stallet. Gick faktiskt rätt så bra att rida, blev lite arbete på plan. Dock så blåste det väldigt mycket så det fladdrade i lite papper som Max blev skrämd av. Aja han var duktig endå största delen av passet.
Nu blir det att spela COD, hah jag och brodern är kung på det för tillfället om ni ville veta. Hoppas eran dag varit bättre än min.
(förlåt för all denna text)

JAG ÄR INTE RÄDD FÖR MÖRKRET.

Fäller lite små tårar just nu, KENT ÄR SÅ BRAAA! Längtar till döden tills hela albumet släpps!

Rajman

Fick rida Rajman idag också bara för att få lära känna han bra. Största delet av passet bestod utav att rida sluta, tagen bakdel. Det gick faktiskt jätte bra, han var väldigt duktig. Börjar hitta mer och mer knappar på honom och han går bättre och bättre hela tiden. Otroligt trevlig häst att rida, super fin verkligen. Bara jag lär känna han lite bättre så ska vi nog få till det här!

We fake the thoughts, and fracture the times.

JORDENVHS
lampaBOOKNECK
kitkatkitkattt

We were living in a beautiful chaos.

429327_297393230322443_237728126288954_869560_1000952836_n_large

I acted like it wasn't a big deal, when really it was breaking my heart.


Maxxis

Åkte till solänget och mockade, fyllde på vatten, fodrade och fyllde säckarna. Red sen ut barbacka på Max. Red botnia banan och en bit upp mot vittsjö. Helt underbart väder och ja Max var riktigt snäll också :) Inte så pigg eller så utan jobbade på bra. Blev mycket galopparbete bara för att det var så skumpigt att sitta ner i traven och för att göra av med lite överskottseneri som han alltid har.. ;)

Mitt pekfinger existerar inte längre..

Åkte till solänget och på vägen dit möttes jag av en skenande häst utan ryttare som sprang rakt ut i vägen. Som tur så fick jag tag på hästen och ryttaren kom sen springandes efter så det slutade bra. Åkte sen vidare till solänget, fixade hösäckarna och kollade sen när en tjej provred Max. Hon kommer förmodligen ha han på foder då han inte kan stå kvar på solänget. Känns väldigt tråkigt då det börjat gå så bra för oss, men a så är det.
Men jag har lite andra nyheter som förmodligen blir bra tror jag.
Är helt genomfrusen ska äta nu sen blir det förmodligen BJ och häng med familjen.

Jag går i vinterskor på hösten alltid förberedd för storm.

Cyklade till biståndscentret och köpte med mig lite grejer. Blev ett par skor, ett halsband och en plånbokk. Hittade även en snygg jacka, dock så hade jag inte mer kontant med mig så den får vänta.
Hela kalaset blev ynka 50 kr.

Jag kan ta dig härifrån. Från din öde ö, från dina papper och pennor.

Slänger in en fin låt av Laleh innan jag går och däckar i sängen.

We found drugs in a dopeless place.


I'm fat and i know it.

Drog till affären efter skolan med Naomi och Cornelia. Köpte lite godis, glass och sånt fett. Sjukt ovärt endå, men asså det är så dödens gott så det blir nästan värt.
Blir att åka till umeå ikväll på FIRE, en ung konferens. Är dock bara där ikväll, men men det blir säkert kul!

Rajman

Hade cavaletti idag på ridskolan, fick rida Rajman istället för Ramera då hon inte klarar av så tuffa pass. Rajman är förövrigt en väldigt stor och grov häst så jag fick jobba benen av mig idag. Men han är endå inte så svår, lite lat men han jobbade på rätt så bra. Tränade lite byten och det gick lite mindre bra. Men passet kändes endå helt ok i vissa stunder. Ska förmodligen börja rida han nu i tävlingsgruppen ett tag framöver och känna hur det känns.

Max

Blev ett kort ridpass på plan då minitravarna kom. Men hann med lite arbete iallfall och han var duktig! Red lite skänkelvikning, framdelsvändning, halter och sådant. Hann bara jobba i galoppen i höger varv, lite surt men han var fin. Gjorde lite små volter och sånt. Fick lov att trava av han runt innanför travbanan så han blev lite pigg där och sprang på lite för fort.. Så fortsatte sen en bit mot rakbanorna för att verkligen få han lugn och då blev han genast lugn och avslappnad. Skrittade sen av han en bit innan jag gick tillbaka till stallet.

We're gonna Save The World tonight

fick detta söta USB minnet av mami min, ser nästan ut som min kamera fast något mindre ;)

I know there must be some way out of here.

but I guess i’m just waiting for you to want me as badly as I want youTumblr_lrfjuy7fzl1qh3xg2o1_500_largeTumblr_lyu1iuzbnh1qmdh8ko1_500_largeTumblr_lwfjhb9vfg1qmt5mvo1_500_large

Arwen

Fick rida Arwen idag som också är dräktig, vilket visade sig ganska så tydligt under lektionen då hennes humör ändrades från trevlig och frammåt till en sur bitch som bara stod på stället. Men ja vissa stunder av lektionen var hon jätte trevlig, speciellt i skritten och galoppen. Vi red på en 8 volt och flyttade lite skänkelvikning och galoppfattningar. Det gick inte så bra att flytta, det blev antingen att hon bara latade på och inte tog skänkeln eller att hon bara sprang rakt fram. Hade inte så mycket koll på yttersidan alls. Men galoppfattningarna satt super!
Lite jobbig var hon att rida men ah jag är väl rätt så nöjd med passet endå.

Och jag kan gråta först när dom har gått ja mina känslor har jag svårt att lämna bort.


jag tycker mig höra mig vad dem tänker; "är hon sådär jämnt?"

jetaime-ny:  Wonderful hair.

Har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av

Otroligt begåvad tjej, hon skriver så otroligt bra musik
och sjunger så bra så man vet inte vad man ska göra.

Måndagar i mitt hjärta..

Skolan sög som alla andra måndagar, mått bajs hela dagen. Tur att vi slutade "tidigt", halv tre. Skönt att det inte var fyra iallfall. Men öhm, jag har inte gjort så mycket mer än det. Typ städat halva huset då min familia kommer hem imorgon och vi andra kände att det kanske inte såg ut som bäst här hemma..;) Sen har jag typ ätit massa chirre o dirre, kollat på teve och spelat lite call of duty så här på kvällskvisten med brodern. Ska alldeles strax gå och lägga mig och ber om ursäkt för dessa tråkiga inlägg. Har inget annat att komma med just nu.

I'm complete.

Chirre, dirre, påsk must och livet enligt rosa. Hah helt underbart dock så är jag helt proppmätt så jag spyr snart.
Skola imorn, känns inte så festligt men jag överlever nog. Öhm har en matteläxa som ska göras men MÅSTE fortsätta se på Rosa nu. Haha asså jag är som en mupp just nu.

IDAG ÄR JAG TJOCK

Ska cykla till affären nu och handla lite mat. Haha jag låter gammal. Men ja som sagt är ju inte mina parents hemma så ja. Otroligt jobbigt att behöva handla egen mat.. Men jag lär väl köpa med 100 kg godis och chips påsar eftersom jag är så himla tjockissugen så det gör inte så mycket endåå! heh.

I admit that I'm just a fool for you.

Couple-cute-fashion-favim.com-230144_largeTumblr_lteo9otbxx1qc6f2vo1_500_largeTumblr_l8rv93pjjz1qa87g7o1_500_largeTumblr_lt8nwyx5dq1qe9ck7o1_500_large
Tumblr_lpsxdaqbi01qj102do1_500_largeTumblr_lyqaemqpui1rnbghlo1_500_largeTumblr_m1015mk8pr1r3g8rbo1_1280_largeTumblr_lyqshxrgqo1qmwaeio1_500_large

Lördag

Åkte till Solänget och mockade, fixa hösäckar, gav hästarna mat osvosvosov. Red sen ut med Ida, det var kul att äntligen ha någon att rida med, har typ ridit själv hela vintern. Det blev mest skritt eftersom det var andra gången Riggo var ute på super länge så han var lite spänd.
Kvällen har sedan spenderats med Cornelia och Lina då jag blev utkörd ur huset. Hah nej men ah vi gjorde inte så mycket men det var kul att umgås med lite folk så här på kvällen.
intressant inlägg. hej.

Kvällen.

Åkte till Max och red ut en sväng, blev mest skritt men travade även lite på de ställen som det gick på. Fokuserade mest bara på tepmot då han gärna smygökar hela tiden. Men han skötte sig super! :) Vi blev inte ute så super länge.
Skyndade mig sen till kyrkan för att se hockey matchen och efter den så spelade vi lite stress basket. Jag har nyligen kommit hem och ska snart slänga mig i sängen och fortsätta läsa FIRST LOVE. Ä-L-S-K-A-R den manga serien.

Love doesn't walk away, people do.

Tumblr_lyjrqdjg7g1qmwdqao1_500_large
Tumblr_m0w629oddm1qck68so1_500_largeFavim.com-24875_largeTumblr_lxp8xz3e1l1qmt5mvo1_500_largeTumblr_m0uicbazdt1rq8n2bo1_500_large


Ung hingsteen.

Red till ridskolan med Maax. Hah, ja han var lite små galen på vägen dit kan man ju säga, vet inte om det var överskottsenergi eller om han ville impa på tjejhästen framför. Han höll iallafall på att blåsa upp sig, trippa på stället, kasta sig för allt han såg och typ så. Till slut så hoppade jag av och ledde han till ridskolan.
Väl i ridhuset var han mycket lugnare och var super duktig. Trots att det var många hästar som sprang runt där så var han fokuserad på mig och jobbade på bra. Gjorde inte något avancerat utan red mest på lite böjt spår, flyttade lite och så. I vänster varv blev han något pigg ibland då han är lite svagare på den sidan. Men överlag skötte han sig super! :)

Max

Red ut en sväng idag, tog det dock väldigt lugnt eftersom det är så isigt. Tränade mycket halter då han lätt bara går iväg. Travade sen lite på rakbanan och arbetade mycket övergångar och han var så otroligt fin om man jämför med hur han varit i helgen. Visst var han lite pigg och ökade på lite för mycket ibland men var super fin i formen och lyssnade jätte bra på sätet!
Borde plugga NO eftersom vi har nationella på freedag. Men känner att teveprogramet 112 på liv och död kallar..

Bada i isvaak.

Vi några stycken från nian badade i Prästänget idag! Haha helt sjukt kallt, roligt, galet och heeemskt.
Slängde bara ihop en film då vi badar så glatt ;)

Och jag ska tjalla-lla, tjalla ifrån döden

Var tänkt att vi skulle till Skule idag med skolan. Men eftersom de hade strömavbrott då vi kom dit och inte kunde fixa det så åkte vi till bjästa. Något tråkigt. Man blev lite less efter ett tag eftersom vi bara åkte samma backe om och om igen. Men ja trots att det var värsta isigt och inte så bra backe så gick det faktist helt OK att åka. Detta var nog förmodligen sista åket för i år tror jag då allt bara smälter.
Något jag måste göra till nästa år är att köpa en egen bräda!

We don't sleep when the sun goes down.

sevvven:  i will always love this photo
living-disguised-as-love:  yeah, that’s cool. my daydreams are like acid trips too. Tumblr_m0jw1gz7oe1qkwvcyo1_500_large
Vackra människor och bilder. Vill också vara naturligt blond och ha låångt långt hår..

Save the planet, Kill Yourself.

E5sayd_largeTumblr_laqnnn3b491qd439r_large
Tumblr_m0njppsxph1qicy3do1_500_largeTumblr_m0d10nernb1rqixcgo1_500_largeTumblr_m0l7rthtsu1qbyciro1_500_large
Tumblr_m0n88rug0m1r7uftso1_500_large
Tumblr_m0dhh0wkno1qdok4ro1_500_large34so6pt_large

Just because im losing doesnt mean im lost.

Spenderat kvällen hos Ingmans med just dance, spel, godis, hemköp och skratt. Trevligt trevligt! Är bajs trött och ska gå och gråta i ett hörn för lovet är sluuut. Söndag sen är det skola igen. Allvaret. Stressen. Pressen. Nej usch. Men lovet i sig har varit rätt så trevligt, har fått träffat härliga människor, degat rejält hemma, ridit, åkt bräda och bara njutit av livet i det hela.
Godnatt people.

Lördagens ridpass

Red lite dressyr på björkbanan todai. Uppvärmingen och när jag skulle trava av han gick rakt åt skogen. Han var helt ofokuserad, kollade på allt runt omkring han, sköt in och ut bogen och rumpan över allt, ville jag till vänster skulle han till höger. Nej asså det gick inge bra.
Men de 20-30 minuterna vi jobbade så var han otrooligt mjuk och följsam. Red först bara på en 8-volt ibörjan och sen lite serpentiner i både trav och galopp. Han var riktigt duktig! :) Men ja, han var ju lite krånglig innan och efter det..
Sen red jag på hackamoret och han blir så otroligt framtung ibland så det ger en effekt att jag blir väldigt hård i handen och frammåtlutad. Vilket gör att han gärna springer då jag inte har så mycket kropp att bromsa med. Hm men ah, vi får ta nya tag!

Så stört vacker tjej.

http://www.fashionsalade.com/le-happy/

Testa inte att äta kanel.

Igårkväll kom Lina och Cornelia till mig, vi satt och snackade lite, såg massa fula youtube klipp och FÖRSÖKTE ÄTA EN MATSKED KANEL. Hahah asså vi är ju lite störd. Men aja det var kul :)
Sitter just nu och gör ingenting, ska väl försöka fixa klart nå skoluppgifter och sånt tråkigt..
Have a nice day.

We go blind when we've needed to see

Tumblr_lz9iirqppg1rnvehoo1_500_large
thelaughteroftrees:  THIS IS ME, WHY THE FUCK IS IN B/W AND WHERE’S THE CREDITS WHERE
Tumblr_lti27jqewe1qhm6g9o1_500_large
Tumblr_lyj1h4hh5n1qlbimxo1_500_large

Man blir ju lite less.

Åkte in till stan vid tolv idag med sistern. Kollade på 2hand, Rebecka klippte av håret, jag gick själv en stund. Missade skjutsen hem så tänkte ta bussen, missade bussen, gick och lånade några böcker, tog bussen hem. Kom hem halv fyra, precis då min ridning börja. Tråkigt att missa den, dock skulle vi endå bara rida ute så det var väl endå inte så mycket att "missa" förutom att alla hästar lär vara gaalna ;)
Jag fick iallfall med mig ett linne, ett par jeans och 3 halsband. Men men, ibland går det ju inte som man tänkt..

Skule och Westins.

Drog iväg till skule idag med Becka och Carl-Joel. Emanuel och westins var även i backen så vi var ett litet gäng som åkte där. Riktigt kul även fast backen blev sämre och sämre och det började blåsa nå fruktansvärt. Men kul hade vi! :) Åkte där till fyra sen drog vi till Westin och åt mat och såg Pelle Svanslööös! Älskaa ♥

Hopplektion

Bytt ridgrupp tills idag eftersom våran splittrades..:( Men det gick faktiskt rätt så bra, fick rida Wazoo och hade hoppning. Han är ju läromästaren i hoppning så han var ju nästan lite läskigt lätt att rida. Svängde galant och hoppade super mjukt. Tempot var lite obalanserat ibörjan, antingen var han seg eller så blev han nästan stark. Men sista gången vi hoppade banan så hade vi super bra flyt mellan och över hindrena :) Hah men det är skönt ibland att rida lite enklare hästar än typ Ramera som inte går att styra..;)
gammal bild från någon tävling på Wazoooo.

Bus hästen!

Har ju inte ridit Max på hela helgen så han var ju lite små busig idag. Hah, red hägges rundan och det var inte alls isigt där, utan fortfarande snö. Så det blev lite trav och galopp också och det tyckte han var kul. Taggade igång rejält och gjorde små bocksprång och travade på stället. Hah sen i galoppen tyckte han det var extra kul att dra ner huvudet så ryttaren tappade tyglarna.. Hah nej men han är så sööt busponnyn :)

W-O-W

här snackar vi om att leva.

Eester is in the kitchen! Ohh Myy God.


Eftersom hälften av familjen är bortrest 2 veckor frammåt så får jag laga mat sjäälv. Inget stort problem direkt, men förvånades över att maten ens gick att äta. Med mina kunskaper om matlagning så kan ju allt gå snett. Men efter lite kryddning av allt möjligt så slank det ner!

Alla dagar alla nätter kom tillbaka svarta bilder vita ljud

jaymee1540:  Best way to not get your heart broken is pretending you don’t have one…

Heelgen.

Lägret har faktist varit väldigt roligt nu när man tänker efter även fast man i vissa stunder bara hade lust att gå och gräva ner sig någonstans. Men vi åkte bräda i solberg igår och idag och så har vi typ spelat lite innebandy och annat. Trots att backen var rätt så dålig så var det helt kul att åka endå!
Är FET trött, ska slänga mig i sängen nu och sova.
SPORTLOV!

'Cause when it's going good It's going great


Life taught me to die, So it's not hard to fall

Ville ha lite action i livet så greppade kameran och gick ut och klättrade längst upp i våran gamla trädkoja. Smått läskigt, smått roligt, smått äventyr. Nej men det var mysigt, solen sken, det blåste så trädet vajade fram och tillbaka där jag satt, våren är på väg och jag gillar det.
Ska NU försöka packa grejerna och sen bär det av till Solberg hela helgen. Tar nog med kameran, blir väl kanske lite bilder.

I think that my cat is pretty awesome

haha han är så ful ♥

It's too cold outside for angels to fly.

Fick sluta 11 idag, fett skönt. Ska kanske fota lite ute en stund, sen ska jag försöka packa lite grejer till ikväll. Funderar på att kanske spela in någon film då jag sjunger, får se om det kommer upp någon film senare! Måste ääta nu.

hahaha asså, detta ridpass..

Denna hopplektion gick ju inte riktigt som tänkt, slutade i rent fiasko tycker jaag. Haha det är lite kul att alla endå bha "det är så kul att se er tillsammans" och tro mig jag kan nog hålla med till 110%. Tänk er en stoor häst med ett öga och tjock mage som har en liten smal tjej på sig som flänger runt överallt och inte vet vad hon gör. Ramera springer okontrollerat runt lite här och där och passar på att hoppa några hinder som hon tycker ser roliga ut. Självklart hoppar hon ju 2 meter högt och 5 brett när det egentligen är 70 cm.
Haha det är inte lätt att vara ett dräktigt sto..
Nej men hon jobbade väl på rätt så bra endå för att vara hon även fast hon inte hade någon riktigt bra framåtbjudning och inte gick att styra emellanåt..

Stuck in her daydream

1 mars idag, känns väl bra att sommaren är nära. Det är runt 8 plus grader så det töar som bara den, lite tråkigt för det blir så himla geggigt men a skönt med värme!
Sitter och försöker trycka i mig lite mat, bara jag som hatar att äta? Haha det måste seriöst vara det tråkigaste som finns. Aja livet leker på, konfa läger nu till helgen. Blir nog bra, snowboard i solberg!
Nej nu ska jag försöka äta upp min grönsaksbiff innan jag åker tillbaka till "the place". damdamdamdaaaaa..


RSS 2.0