RUN LIKE NOTHING MATTERS.

Titta vilken söt stjärnring jag hittade i min lillasysters rum. Ny favorit helt klart.

Hemska äckliga sak i huvudet som ska värka.

Usch och FY för gårdagens natt. Huvudvärken som hade varit lite diffus under gårdagen kom tillbaka som ett bombnedslag när jag skulle lägga mig. Vad jag än gjorde så värkte huvudet mer och mer. Gick och la mig och lyckades somna efter någon timmes vridningar i plågor. Men inte skulle det räcka, när jag somnat började det roliga... Vaknade varje timme av att huvudet kändes som om det skulle explodera. Tillslut så eskalerade smärtan så otroligt så vid 5 tiden gav jag upp, gick ner och hämtade 2 alvedoner och somnade. Jag sov faktiskt i tre timmar innan jag vaknade igen utav att huvudet värkte och hur trött kroppen var efter denna fruktansvärda natt.. Stannade hemma idag igen, men nu har huvudvärken släppt och jag ska nog bege mig till ungdomsmötet. Klarar inte av att sitta inne mer. 

Woke up on the floor With poison in my blood And I'm missing you.

Stannade hemma idag, huvudet och magen värkte alldeles för mycket för att jag ens skulle kunna ta mig upp ur sängen. Har fortfarande huvudvärk men försöker fixa klart lite skoluppgifter nu, blir ingen ridning ikväll. Känns surt men ah.

A nova vida.

Drömmer mig hit ibland.

Heart beats fast.


Söndagens äventyr.

Är så nöjd över dagens insats. Rajman skötte sig alldeles super!
Nu ska jag försöka knåpa ihop den GALET svåra historiauppgift vi fått. Det går åt skogen..

Räddat världen ett tag.

Nördat rejält ikväll, nytt rekord, kullivtjejenhar.. Såg film med Emanuel och hans 2 vänner nyss och ska lägga mig och sova och försöka tagga till tävlingen imorgon. Vilket just nu känns helt omöjligt, aja.

I need a shelter from the storm.


How can I love when I'm afraid to fall.


And all along I believed I would find you.

Såg ÄNTLIGEN sista filmen i "The Twilight Saga", alltså Breaking Dawn part 2. Den levde inte riktigt upp till sina förväntningar, lite små seg men slutet var fint, väldigt fint. Skulle kunna se det om och om igen. 
Det känns så himla tråkigt att det är slut nu, att det inte finns några fler böcker, filmer, vad som helst. Sorgligt.
 Här har ni en fin låt från filmen som fortfarande ger mig gåshud.

Det ekar i mitt huvud.

Det finns inte mycket att säga, därför är min bloggning usel. Det händer inget särskilt men mitt liv det rullat på ändå. Vad det är som får det att fungera har jag ingen aning om men jag antar att det är bra. Det finns alldeles för många obesvarade frågor i mitt huvud, men dem tar jag en annan dag, som alltid. Tiden rinner iväg och jag måste fortsätta göra det jag ska och borde göra.

Du vill veta vad jag känner, men ingenting känns.

Förutom fingret som fortfarande är svullet så har jag dragit på mig en förkylning och börjar tappa rösten.. Så planerna på att spela och sjunga nu på lördag och söndag är lite oklara.
Det känns nästan ovärt att åka till skolan imorgon också då jag ändå inte kommer kunna vara med så mycket förutom första lektionen då vi ska äta frukost!! (FEEL GOOD VECKA ÄR KUNGT ÄNDÅ) Men har kör och innebandy turnering efteråt och jag lär ju inte kunna delta aktivt så jag får se hur det blir. Annars är jag där som stöd för klassen under turneringen för vi ska banne mig vinna! Men det kan ju vända och bli bättre? Ska knarka halstabletter som tusan ikväll!
Förlåt för denna bloggtorka men jag har inget roligt att komma med just nu och orkar aldrig ta mig i kragen att fotografera.

Max Factor.

Var och  hälsade på Max, mitt hjärta, igår. Han är så himla söt och saknad. Stod och myste och borstade i en timme och bara njöt av hans närvaro. Världens mysigaste ponny är han fortfarande! ♥

Tycker mitt finger är ganska så vackert så stödjer med en till bild.

Jag finner inga ord för hur skönt det känns i mitt finger nu för tiden, så fort jag tar på det känns det som om nageln ska explodera av fingret typ. Men nog om mitt finger!
Idag har jag firat pappa på farsdag och hunnit med att åka till friskis och svettis med familjen och tränat. Lär ha träningsvärk i hela kroppen imrgon. Funderar på om jag ska börja "gymma" några gånger i veckan, är så svag nu för tiden så det är tragiskt. Vi har ju ändå ett rätt så bra gym på skolan så varför inte?

Hej jag heter Ester och jag är klantig som ett as.

Inte kunde väl jag rå för att dörren stängdes innan jag hann flytta fingarna... 
Det gör fortfarande fruktansvärt ont, lär ju tappa nageln också bara för att världen hatar mig.
LESS PÅ MIG SJÄÄLV.
 

Du är för stolt, eller hur?

Ligger på mitt golv med skorna på, orkar inte göra något annat nu. 

Rain clouds come to play again.

För mycket grejer i huvudet nu. 

Strejk!

Det har kommit förslag om ändring gällande Nolaskolan, vilket inte framförts utan läckt ut. Vilket gör många männoskor upprörda, speciellt vi elever som kommer drabbas värst därför går nu eleverna på nola i strejk, vi går inte till skolan alls tills fredag  och ska demostrera utanför kommunhuset på torsdag. Men även fast jag inte går till skolan ska jag försöka ta tag i historiauppgiften och åka till mormor för en intervju imorgon, passar på nu när jag är "ledig".

Vi har så mycket att säga varandra.

Fick endast med mig detta hem då jag inte hade så värst mycket pengar med mig.
Men ryggsäcken, byxorna och svarta koftan är ifrån H&M.
Den vita tröjan är ifrån NewYorker.

Hemma igen.

Youth var bra, orkar inte skriva så speciellt mycket om det. Kändes fruktansvärt att komma hem idag, hade gärna stannat kvar nere i Uppsala, eller vart som helst, bara jag slipper ö-vik och speciellt skolan. Jag är så fruktansvärt otaggad på allt just nu. Skulle döda för en till veckas ledighet, vila upp sig och tjocka sig i sängen.
(Åkte in på stan 2 dagar i Uppsala och brände pengar på både lite kläder men för det mesta mat, godis och kaffe. Lägger upp lite bilder sen när jag orkar.)

RSS 2.0