Kom och slå sönder min värld.

Åker iväg till min hemstad imorgon, Uppsala. Det känns som om jag kunnat varit mer taggad än vad jag är, men jag hoppas att det blir bra det här. Ska på en ungdomskonferens och träffar även min syster.
Skulle för tillfället gärna lägga mig under täcket och försvinna ett tag.
Hejdå för en stund.

I en tid då inget hände, I en stad som alltid sov.


Du är nog den Som jag borde vara hos.

Iskallt ute idag, -13 när jag vaknade. Tur att man har en brasa att värma sig vid!

Jag väntar ut dig i tystnaden för att det är lättast så.

Kass dag igår, känns lite bättre nu. Har varit på kyrkan och ska besöka min farmor strax. 
Ha det bra.

Hej finaste, kan du gifta dig med mig?

Osannolikt perfekt grabb alltså.

Vem vill du spela när du lagt alla kort?

Klarade inte av att vara inne hela dagen så begav mig med ett ton kläder på mig ut i skogen. Mötte några rådjur, som alltid. Vackert.

Hur högt ska jag skrika varje gång jag vill bli hörd?

Tog en mysig promenad i snön som bara fortsätter att falla, urmysigt.

Sveriges kvinnliga stolthet.

 

Vad vill du säga när allting är sagt?


Snön hyr ut sin oskuld för skiten bara känns.

Det är iskallt ute och snön passar då på att falla. Slutade tidigt idag, eller ah jag gick hem efter lunch. Hade simning, kändes inget smart alternativ just nu.
Medan jag väntade på bussen så strossade jag runt på stan en stund. Hittade dessa urbilliga brallor, typ därför jag köpte dem. 38 kronor! Rea priset hade typ halverats tre gånger eller något. 
 

Jag har försökt att tänka bort dig På alla sätt.

Har fått världens finaste sång till läxa över lovet av min lärare: Melissa Horn-"Som jag hade dig förut". Framkallar många fina minnen när jag med gåshud på armarna spelar låten om och om igen. Texten är så offatbart vacker. Åh jag saknar så mycket, speciellt dig. "Men nu kan det för sent att säga som det är".
 

Och du har tagit mig från kylan in.


Welcome to Wonderland.

Himlen lyste upp i babyrosa färger idag vid middagsbordet.
Nu ska jag göra det jobbigaste och tråkigaste en människa någonsin kan göra, duscha. Haha alltså,
i-landsproblembarntjejenhär...

Feels years, leaves knots, bleeds burst, keeps, an honest fool.

Kikade in på Second Hand idag som öppnat efter en låång tids paus. Hittade detta linne för 30 riksdaler.
Medan jag väntade på skjuts hem så gick jag in på H&M och köpte denna tröja som jag länge velat ha. Den är egentligen inte så värst fin men den har sin charm.
 Alltid lika mysigt att åka buss till skolan när solen kikar fram bakom trädens skyhöga toppar.
Iphone bilder äger..

Don't act like I didn't fight for you.

Huvudet säger ifrån idag så jag har legat och sovit sen jag kommit hem från skolan, det har dock inte blivit bättre. Är trött, less och grymt omotiverad till skolarbete. Känns underbart med lov om 4 dagar. 

HAHAHSAHASHAHAHAHAHA...

Alltså ska man skratta eller gråta? Klassfotot kom hem med posten idag och bilden av hur jag såg ut i mitt huvud förvärrades 1000 gånger om när jag såg bilden på pappret.. ALLA ser helt perfekta ut, då menar jag alla. SEN kommer jag där med ett ansikte som heter duga. Det ser antingen ut som om jag ska döda någon eller att jag typ bajsar på mig? SERIÖST VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG?!
Alltså det här är inte ens kuuul..!
I'm coming for youuu..

It's always darkest Before the dawn.


Ignorant boy, beautiful girl.

 

Så efterlängtad dag.

Det känns helt fantastiskt med helg! Jag har varit så himla trött denna vecka så att väckaren inte ens fått mig att vakna. Alldeles strax ska jag lägga mig i sängen med min underbart eftersvettiga kropp från basketen som vi spelade i kyrkan typ hur länge som heeelst, haha.. Inget händer i helgen och det känns super, vill bara ligga i sängen och sova typ. 
Har inget vettigt att säga, skriva eller visa så farväl.

Falling from the love we never earned.

Okej jag har börjat ändra min syn på hösten, den är faktiskt inte så hemsk. Visst mörkret och kylan är inte det mest lockande.. Men alla dessa färgade löv som ligger som täcken över marken. dimman som smyger sig fram på kvällarna, regnet som nästan konstant faller och ja det är bara så himla mysigt. Det känns så rått, fräsch och kallt men ändå så mysigt. 
Hm i brist på annat denna torsdagskväll sitter jag här och ordbajsar.

Candy Corner.

Haha hela familjen drog till Candy Corner bara för att? Tjockis stämpel hejhej. Nej men alltså det var fett länge sen jag köpte så mkt godis, har ätit typ 5 st och är redan spyfärdig. Hm, smart tjej. Ångrar mig lite nu men aja. GODIS ÄR GÖTT!?!  (?)
Jusste, historia provet som gjordes idag gick väl, öhm, jag är lite osäker på den fronten... Tror jag blir godkänd men inte så mycket mer än det.

Finaste Ella.

 
Åh det gör ont i mitt hjärta att veta att denna underbara häst nu lämnat jorden. Hon var nog en av ridskolans stjärnor trots att hon inte fick den bästa starten. Synd att en sån fin häst inte fick en andra chans.  

Jag är född i en spökstad.

För att få tänka på annat än första världskriget så gick jag ut en stund i regnet med paraplyet som skydd, mestadels för kamerans skull. Otroligt mysigt och uppfriskande. Det enda som saknades var en fin vän att gå bredvid.

Snabba avslut, snabba svar.

Regnet har fallit ned konsant enda sen jag vaknade, kanske därför jag hellre stannade hemma i sängen än att kliva upp till skolan? Har iallfall tagit tag i mig själv nu och ska försöka träna inför historiaprovet som är imorgon. 

The one and only.

Hahaha alltså jag orkar inte plugga, min kompis här brevid är alldeles för mongo. Sötare katt finns inte!
Sen är jag hel less på att jag uppfattat att det var teori denna vecka på ridningen så nu missade jag hopplektionen som skulle börja precis nu. Klantarslet här..

Fast jag vet att du har flytt från det kalla, tysta landet.

(Speglarna i pianorummerna är alldeles perfekta för ego bilder, hahahhhaa...)
Idag har regnet fallit ned med snön som kompis. Dock är det inget som fastnar på marken och jag förstår inte varför alla hurrar så mkt? Den lär ju inte stanna kvar?
Jag har två prov jag måste plugga till och det känns ganska sådär dåligt. 

Och jag har letat som besatt efter känslor som är försvunna.

Ta mig här ifrån. 

Du förlorade ditt krig, du står ensam kvar.

Bild 1: Denna vecka blir fantastisk, regn varje dag, åh mys.
Bild 2: Grejerna jag köpte med mig hem idag.

Hej värdelösa dag, du är så välkommen.

Kass dag, försov mig igen, sen hela skoldagen var bara bajs. Jag som tänkte att denna vecka kanske skulle bli bättre, men just nu känns det inte som så. Men något som fick mig rent ut sagt chokad var att jag fick B i historia! Vad hände där lixom? Trodde jag högst skulle få D. Så när jag slutade gick jag glatt ner på stan och köpte lite grejer, lägger upp några bilder senare. Känns dock sådär i efterhand, är typ helt pank nu. 

Jomen visst.

Suttit med detta wonderfula spelet hela dagen, slog nytt rekord bha sådär. Känner mig fet nörd men det är nice. Nu ska jag försöka joina la familia istället för att vara så tråkig.

Fredag.

Inväntar en tankspridd sömn efter en kväll på kyrkan med gofolket. Har inga planer i helgen som vanligt, min syster är hemma så jag passar på att umgås med henne. Jag har inget att skriva, som jag alltid skriver, men ändå skriver jag? HAha alltså ja, patetiskt. 

They're only chasing safety.

Låg och druknade i min säng då ett mystiskt rött ljus sped sig i rummet. Jag kliver upp, går till fönstret och ser återigen, på en torsdag, himelen i skära färger. Fint. Förbättrade mitt mående bara så där väldigt mycket. 
Vill ut till skogen, där jag hör hemma. Men jag hittar aldrig orken att gå ut. I helgen måste det bli. Behöver få känna naturen i mina lungor igen. Lukten, ljuden, färgerna. Det lever i mig. 

Dark Days.

Jag har inte mycket att komma med, tyvärr. Jag har aldrig något att komma med. Ägnar dagarna åt att köpa massa onyttigheter som jag egentligen inte borde och sitta i min säng och sakta tyna bort från världen. Jag har inget liv, ja där kom den sanningen fram. Haha. Nej men livet går i svängar, människor beter sig som idioter och jag orkar inte med det längre. Skiter i allt.
 

Och så bröt helvetet ut.

Kan någon rädda mig ifrån detta, tack?

Last known surroundings.

Läskigt att en enda låt, utan text, kan beskriva alla ens inre tankar och känslor. 

I want you to tell me how to stop bad things happening.

 Det går som en berg&dalbana och jag hänger inte med längre.

Dreamcatcher.

Fick världens finaste present av min fina vän Viktoria. TACKTACKTACKTACK!

Skjut mig i huvudet.

Jag är körd. Historia provet gick åt skogen. Hoppas jag blir godkänd. Jag och historia fungerar inte riktigt ihop, om man säger så.. Less jag blir på mig själv. Något positivt är att jag klarat mig utan att köpa godis på en vecka, stolt tjej köper svenska äpplen för några slantar istället. Lär bli miljonär om jag fortsätter såhär. Hah fast nä. 

Everything was making sense, and now it doesn't.

Regnet faller ner denna söndags eftermiddag och jag är lika trött som alltid. Huvudet ger ifrån sig en ilande smärta och jag ligger i min säng trots att jag har en hög med papper som ska göras. Allt från historia till sångläxor, pianoläxor, matte, engelska osv.. Listan fortsätter långt. Det är den 7;e idag så min fina vän Naomi fyller 16 år. All kärlek till henne.

How Strange, Innocence.


All Of A Sudden I Miss Everyone.

Har inte så mycket att komma med idag, pluggar arslet av mig. Historia prov på måndag, 10 sidigt häfte som ska fastna i huvudet om totalt oviktiga saker. Fruktansvärt tråkigt. 

It's natural to be afraid.

Skön kväll, ung.möte och efter det blev det blitz turnering med galna människor. Spela så här sent på kvällen borde förbjudas, GALET säger jag bara. Men förutom allt detta så har jag även gjort lite beslut, dock när det väl händer lär jag ångra mig som sjutton att jag gav mig in på detta. Men, men.. Långsiktigt kanske det är bra.

Inside It All Feels The Same.

Coopertestet gick faktiskt helt OK, hade inga förväntningar alls + så är jag i det mest dåliga skicket när det gäller kondition så är nöjd. Är fruktansvärt trött, både i psyket och kroppen. Vill gå och lägga mig under täcket hela helgen och sova. 

And the night, when the cold wind blows. No one cares, nobody knows.

Går och lägger mig med en huvudvärk som heter duga och hoppas att jag vaknar imorgon.

Do you see what we’ve done?

Åh, himlen är så där fin igen som den alltid var i somras. Mysigt, saknar sommaren även fast den sög, men höst, det suger fruktansvärt mycket mer. Är helt slut i kroppen men ska strax iväg till stallet. Öh, min kropp kommer vara död till cooper testet som är imorgon. Snyft.

Min hud är vit under mitt armbandsur, där tar vintern aldrig slut.


Ensammast i Sverige.

Vart finns du skapelse med lika söndertrasad själ som jag..? Det skulle vara bra om du dök upp någon gång. För att det finns så mycket i mitt huvud som aldrig fått kommit ut, därför behöver jag någon, här och nu. 
Någon som förstår och inte sviker.
Någon som förstår och inte blir rädd.
Någon som förstår men fortfarande ser mig, Ester. 
Kräver jag alldeles för mycket? Saknaden av en individ är alldeles för hög denna tisdagskväll. Kommer jag att hitta dig? Är jag alldeles ute och cyklar? 
Patetiskt. 

The true story.


Welcome, ghosts.

Vart är du när jag behöver dig som mest?

RSS 2.0