So long, lonesome.

I don't know why I'm still hoping.

With tired eyes, tired minds, tired souls, we slept.

Har hållit mig inne i stort sett hela dagen och legat orörlig i min säng och lyssnat på fina låtar.
Tog en liten promenad runt ängarna för att inte känna mig allt för hopplös men annars är jag fast här. Emanuel och Josef blir kanske min räddning ikväll, de skulle nog lira lite zombies här. Annars fortsätter jag min kväll forever alone. Kul, nej.

It is in you to carry on.


I'll never be good enough.

Vem, vem är jag? En skugga, en själlös varelse som bara finns utan någon mening? Jag förstår mig inte på det här längre.

www.Tofauti.se

Det är helg, jag är vansinnigt less och har inget att skriva så tänkte bara länka en grymt cool och snygg bloggerska. Klicka HÄR för att komma till hennes blogg.

No wonder we get lost, all of us.

Det är torsdag och jag firade denna dag med att bära min svarta långkjol. Inte det vanligaste. Regnat har öst ner hela morgonen men tog sen ett uppehåll över dagen men nu tror jag att det kommer en omgång till snart. Mysigt.

Do you really wanna know what's on my mind?


Snart kommer tårarna ett regn i Sahara.

Nu har regnet kommit till ö-vik och jag sitter helt tom i huvudet efter en lång dag. Innan bussen åkte sprang jag in på DinSko och köpte med mig hem ett par kängor jag länge velat ha. Fint. Nu har jag typ 6498620 skor och använder endast 3, haha ååh impulstjejen här.

He used to be hilarious before he lost his sense of fun.


When autumn leaves start to fall.


Saknar dig så det gör ont.

knashäst ♥

estersridning.blogg.se

Gjort en ny blogg för all hästuppdatering då jag endast skriver det för min egen skull, eller ja det gör jag för det mesta med allt annat också. Men jag ska blir duktigare när det gäller uppdateringar om ridningen och skriva mer utförligt för att se framsteg osv. och jag vet inte hur kul det är för er andra att läsa detta så därför urskiljer jag det till en annan blogg. Bara för att göra den här en liten mer personlig "foto" blogg istället för massa texter om hur det var att rida "den hästen" osv. Bra eller dåligt? Vet inte, testar väl och ser. Blir det allt för virrigt byter jag tillbaka igen och har som vanligt. 

You show the lights that stop me turn to stone.

Hela kvällen är uppbokad med massa plugg. Kul? Nej. Matte, historia redovisning, sångläxa och engelska. Försöker hitta inspirationen till att göra något men datorn har någon mystisk dragningskraft som gör att jag sitter här nu igen och kikar på massa fina fotobloggar.
Suck..

Fin hästen.

Tävlingen gick faktiskt riktigt bra, är super stolt över Rajje. Kom 2 i LC på 62,9% och 3 i LB på 61,034%. Eller jag blev ej placerad eller hur man ska säga, eftersom vi var så få i klassen så blev det bara en vinnare i LC och två i LB. Men jag är nöjd ändå, mina förväntningar var att rida över 60% och det gjorde vi i båda klasserna!
Han var lite spänd och tittig nere vid dommaren, annars var han seg som en ko. Haha men ah. Han verkar tycka att det är roligt att visa upp sig.


who's strong enough to stop it all?


Who, who cares at all?


Fredagens ljus är här.

Gick barfota hem efter en förvånadsvärt kul dag. Länge sen jag skrattade så mycket. Det är ju kul att det finns sådana dagar. 
Just nu äter jag kakor och dricker juice och lyssnar på Kent. Känner mig inte alls tjock. MEN VET NI VAD, JAG SKA SE DET SISTA (tror jag) AVSNITTET AV AWKARD SÄSÄNG TVÅ NU OCH JAG DÖÖÖR AV NERVOSITET.

Rajmaan.

Blev en mixad lektion idag, började värma upp och sen körde vi lite hoppning. Inte så avancerat, en båge med tre hinder och en kombination. Han var lite av och på, vissa stunder studsade han på stället medan andra stunder bara sega han fram. Men a det gick bra. Red sen igenom ena dressyrprogrammet som jag ska tävla på söndag. Han kändes helt OK, han är bara så himla seg så benen blir ju död efter halva tiden. Men ah vi får tagga till på söndag så han är på tårna och jag med för den delen! 

If heaven is up there, this is hell on earth.

Dagarna springer färglöst förbi, inget händer i mitt liv. Inget alls och jag hatar det. Less på denna tristess.

Onsdag.

Onsdagar är en dag som får mig att inte vilja gå upp ur sänger. Inga roliga lektioner, inga roliga händelser efter skolan, ingett. Lång och jobbig dag. Jag orkar inte ens gå och lägga mig nu. Haha.

It's getting harder to believe in anything.


Varför lär jag mig aldrig?

-Jo att jag aldrig ska finnas till på skolan då det är skolfoto. Jag vet inte ens varför jag åkte till skolan idag, är så grymt snuvig och hängig så jag ser död ut. Tänk er det, frissigt skabbigt hår, smink som halvt gnuggats ut i halva ansiktet, äcklig i ansiktet och bara heelt äcklig på ett kort som hela skolan kommer kunna se. Jag förstår inte varför jag gång på gång tvingar mig själv till detta. HATAR SKOLFOTO. Tänker alltid att "det här året ska jag se normal ut" och anstränger mig allt vad jag kan för att se bra ut men ser fortfarande ut som en äckelpeddogubbe..
LESS JAG BLIR PÅ MIG SJÄLV!
 

Take Care, Take Care, Take Care.


Tung dag med en tung kropp. Orkar inte skola, vill vara hemma och bli frisk. Laddar tusen gånger om med halstabletter just nu för att förbättra min förkylning. Vilket går uruselt.
Klassfoto imorgon, DÖDA MÄJ. Någon måste väl se ful ut..

Let's run away and don't ever look back.




Six days at the bottom of the ocean.

Det är söndag och jag har inga planer, några läxor, städning av rummet och kanske övningskörning? 
Börjar dra på mig höstförkylningen, hoppas den inte förvärras. Vilket är till viss del väldigt stor chans att den gör..

Explosions In The Sky.

Hittat min räddare för kvällen. 

Blue dip dye.



Hade tråkigt så doppade håret i blått.
Nu blir det film med syster!
Har även varit på 2hand idag och fick med mig lite kläder, kan visa någon gång sen.

I love you to the moon and back.


Åh vill göra något kul med mitt hår, önskar jag var född blond..

We're with stars soon precious.


We ran out of time, leave it all behind.


Känns helt fantastiskt skönt med helg, regn och en död kropp.

He was the boy that broke our trust.


Du förstår inte hur ont det gör.

Du sa rädslan den går över

Gått omkring i denna myströja idag från 2hand. Välbehövlig till den kalla hösten kände jag. 
Iphåne bilder är kungliga, OK?

ÄCKLIG, ÄCKLIG, ÄCKLIGT.

Åh himla äckel huvud, kan det dra och dö?! Dagen började så bra, men slutar i katastrof. Mår som en, jag vet inte vad, men fruktansvärt dåligt. Endast pga av den där FÖRBANNADE ORGENTERINGEN... Fick en sådan enorm huvudvärk efter det så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Har sovit i 4 timmar sen jag kom hem men inget hjälper. Kan inte äta något för jag kommer typ spy upp det. Mår så äckligt dåligt. DÖDA MÄÄJ TACK. Ingen ridning blir det ju heller. APÄCKEEEEL.
Ja, jag är riktigt förbannad..

sunrise.

Finns det något mer mysigare att vakna till detta ljus? Åh, underbart.

Origami birds.



Resultatet, tadaa.

Jag faller i mörkret, men du får mig att se en skymt av ljuset.

Suttit och vikt fåglar idag som ska pryda mitt fönster så fint. Håller även på att städa hela rummet då det på 2 dagar redan ser kaos ut.. Visar lite bilder sen kanske när jag är färdig.
 

Allting har förändrats men jag känner likadant.

Skoljoggen imorgon, 7km, vill skolan döda oss elever?
Dagen har väl varit fin, buss, kakätning på subway med klassen, snackade med cornelia och hade jonathan johansson i öronen.

Ella.

Fick rida fina Ella idag, var SJUKT länge sen jag red henne så det gick ju inte super bra. Men i uppvärmningen kändes hon fin och när vi travade av. Hon går i en rätt så stadig form hela tiden då när man endast rider på raka och böjda spår. Men när jag kräver lite mer avancerat så går det inte lika bra. Måste själv vara mer bestämd osv. Men ah, kul pass ändå. Hade cavaletti, red lite skänkelvikning och lite galoppbommar, hon har ju lite svårt för bommar osv. Men ah går säkert bättre nästa gång!
 

Att kunna ta besvikelsen.




Är bitter, hela awkward serien finns inte att ladda ner. Har typ 2 avsnitt kvar. Dör. 
Annars då? Jag har bakat kakor och åkt longboard idag. Kul liv, hej ja, byt med mig tack.
O r k a r   i n t e.

Jag trodde att jag visste vad jag ville.


Försöker få till den där förbannade novellen, jag älskar att skriva men inte när man bara ordbajsar. Får verkligen inte till slutet, kan aldrig sluta, fortsätter att bara skriva och ahdg det skiter sig totalt det här.
Har tyvärr ingen blogglust, inget händer i mitt liv.

wrestling with angels

Har totalt glömt bort hur bra dessa grabbar är.

This is a lullaby for the swimmers.


Somnar om och vaknar igen.

 
 

Skönt med helg, har dock panik över novellen jag ska skriva. Jag har ingen aning om vad jag ska skriva om, åh sen att vi ska läsa upp den för klassen får mig att gråta. Usch. 
Fryser och sliter snart av mig håret för att jag har så dålig fantasi.

Snaabb inlägg.

Torsdag=dryg dag. Ska skriva en novell på EN VECKA, kommer kaosa. Sen att min idrottslärare tycker att jag suger på brännboll är ju också trevligt. Ridningen gick helt ok, red Rajje på hacket och blä så stark han blir. Ska hoppa in snabbt i duschen och sen gå lägga mig.
Rörigt inlägg, men det bjuder jag på. 
Är dödstrött och orkar inte engagera mig mer.

Awkward onsdag.


Sitter och har maraton med mig själv. Mysigt efter en sådan tröttsam dag. Awkward är förresten den fulaste men mysigaste serien jag vet typ. Säsong 2 har nyligen kommit ut och håller på att se säsong 1 då jag knappt minns något aaalls. Ha det bra. Jag stannar i min säng resterande timmar som är kvar av denna onsdag. 

En helt vanlig tisdag.



Låt oss bli dom som försvann.


Du var min armé.


Och allting svartnar i panik.

ÄNTLIGEN är skorna här. Hämtade ut de nyss och är helt nerkärad (ännu mer) i dem. Lär följa med mina fötter vart jag än går. Enda minuset var att de var liite för stora, men vågade inte beställa en mindre storlek heller. Men de funkar ändå bra! 
Sitter just nu med max mat i magen, helt äckligt mätt. AWKWARD IKVÄLL! TAGGA SOM TUSAN.

Sommaren 2012.

Denna sommar sög, ingen mer komentar om det. Men jag fick några fina stunder med kameran allt. Tänkte köra en liten "tillbaka blick" i bilder. Inte så många men några stycken.






Det kallas SLUT.

Är dödstrött i kroppen just nu, skavsår på fingrar och i knävecken. Red Riggo idag också, hela passet. Orkade inte mer än en halvtimme så resten av tiden så gick det bara sjukt dåligt. Blev så irriterad på mig själv för att jag inte kunde rida han bra. Öhadha, men första halvtimmen gick helt OK.
Red Ozo efteråt, testade med en huva men han var likadan som alltid..

Håll ut Jag behöver dig.


Stå ut med migJag behöver dig
Jag behöver digStå ut med mig
Jag behöver dig, Jag älskar dig
Stå ut med migJag behöver dig.

Rigoletto.

Fick rida Riggo en stund idag. Ida red ibörjan och värmde upp, jag red sen lite i skritt och trav för att komma igång själv då det var länge sen jag red han. Ibörjan gick det inget vidare, han gick bara iväg och jag hittade aldrig något bra stöd. Men efter ett tag gick det bättre och bättre. Tillslut i traven kom jag ner i sadeln och satt faktiskt ner, haha galet jobbigt då han har så stort steg. Men det gick mycket bättre för det blev lättare att bromsa med sätet. Red lite övergångar och körde sen en ökning i slutet och WOW säger jag bara. Var typ det roligaste jag varit med om. Nej men ah, detta pass var nog det bästa någonsin då jag ridit honom. Visst är han fortfarande vääldigt svår, man måste rida så mycket med skänkel och sätet och knappt något med handen. Men ah, ett roligt pass men jobbigt som bara den. Red inte speciellt länge men blev sjukt trött i kroppen ändå. Hah.

fin hest!

Och när staden ligger tom inser du Att det är så ditt liv ser ut.


Efter allt regn så kom det en ljus fin stund för en minut innan det mörknade igår. Det gav mig lite hopp, även fast jag gillar regn. Dock är regnet tillbaka nu idag, men det är mys.
Träffade Viktoria igår med Naomi och Cornelia. Åhh så kul att höra allt hon hade att berätta, även fast jag gick ganska tidigt då jag inte mådde bra. Men alltså ah, jag tror inte jag skrattat så mycket på länge. 

RSS 2.0