Cold, cold water surrounds me now.

Välja individuellt val känns så mycket jobbigare än vad jag någonsin trott. Inte kul på långa vägar..

Som en grå skugga i våra hjärtan.

Huvudet har värkt sen första början av veckan och idag gick det inte att stå ut. Stannade därför hemma idag och försöker vila upp mig. Har legat i sängen i princip tills nu och huvudvärken börjar faktiskt släppa lite. Funderar på om jag ska gå ut en sväng och få i mig lite frisk luft.
(Tur att jag har en katt som sällskap idag iallfall!)

Six days at the bottom of the ocean.

Idag njöt jag verkligen på vägen till bussen, världens finaste himmel. Ursäktar mig för den dåliga kvaliten, det var så mycket finare i verkligheten! Just nu försöker jag samla kraft till att åka till stallet med min huvudvärk och allt..

Am I lost with you?

Idag har jag inte existerat, eller så har det iallfall känts. Har svävat iväg någon annanstans, bort härifrån. Tänker och drömmer om framtiden men krossar drömmarna lika snabbt. Stressar över saker som jag garanterat vet att jag kommer hinna men ändå finns det något som värker på insidan. Jag brukar gilla måndagar men denna måndag har inte varit någon höjdare. Vill sova bort denna dag, sova bort huvudvärken, stressen och tankarna. Kan någon ge mig tid?

Kommer säkert ångra mig..

Anmält mig till klubbdresyren som är nästa söndag på Ramera, hahah vet egentligen inte varför. Förväntar mig inte att det ska gå bra men känns bara kul att få testa, har ju aldrig tävlat henne i dressyr. Hoppas hon är snäll iallfall det är det enda jag kräver. Sen hur ridningen ser ut är en annan sak.. Heh...

Love, it taught me to lie.

Idag har jag fulat mig extra mycket, skrattat kopiöst fult och sett på världens knasigaste föreställning. Skippade sista lektionen, läraren var sjuk och jag har ändå gjort veckans jobb så det kändes mer värt att komma hem en timme tidigare.

.


Skule.

Åkte till Skule idag och åkte bräda med Naomi, Viktoria, Simon, Josef och Jeremia. Var väldigt kul, åkte i skogen och klantade oss rejält osv. Haha. Helvärt med rätt så bra väder också.
NU måste jag försöka göra klart lite skoluppgifter. Har rätt så mycket denna vecka som måste vara klart, åhhhh orkar inte.

Where worlds collide and days are dark.

Är ruskigt kallt ute, vill bara ligga nerbäddad i min säng och se film. 
Jag suger på att blogga, jag vet. 
Men ni överlever ändå?

Det står du är stabil, Att jag är svag, labil.


Idag har jag nästan dansat runt i min blåsvarta kjol, fluffiga tröja och vita skor. Dagen har faktiskt varit rätt så bra, härligt att vara tillbaka till skolan. Kanske för att det just var måndag, enda dagen på hela veckan som jag gillar. Haha.
(Vet att jag ser helt oproportionerlig ut, men ah. Sån är jag typ).
((Och förlåt för kvaliteten på bilderna..))

Snow.

 

Du håller mig kvar i nått jag lämnat, för länge sen.

Planerna för idag gick i väggen så har största delen suttit inne, längtat ut till solen och kylan. 
Men en timme innan solen gick ned tog jag mig i kragen och åkte ut med skotern. Jagade ikapp solen och utforskade på berget. Var otroligt fint! Hade med mig systemkameran så ska visa lite bättre bilder imorgon!
Här har ni bara två kassa iphone bilder.
 

it's so fluffy im gonna die!

Haha åh pepsi.. Du är så, öhm, fet.

Living lost and broken, it's not gonna work out.

 

Torsdag.

Idag har jag gått omkring i mina glittriga byxor, åkt skridskor för första gången på länge, vaknat försent än fast vi hade sovmorgon men mått allmänt bra ändå. Börjat nörda wordfeud trots sina brister med massa galna raggarpojkar.. Tragiskt alltså. Haha. Men torsdag är en ganska bra dag. Hittills iallafall. Vad vet jag, vinden vänder hela tiden. Tyvärr.
 

He used to be the happiest person.

Jag är så, så glad över att ha sovmorgon till tio imorgon! Är redan helt slut efter bara två dagars skola denna vecka så det känns underbart att kunna sova ut! 

We live to die another day.

Första skoldagen var inte så hemsk som jag trott. Härligt att träffa sin klass igen trots att lektionerna sög. Åker till stallet nu och rider + pussar på Ramera!

try to keep my face up.

Skola imorgon, stressen bah åh hej. Kommer inte ens kunna komma upp ur sängen.
 
 

Senaste instagramdagar.

Åkte upp på varvsberget vid tolvslaget och tittade på utsikten efter en filmkväll hos Malmborgs. Var mycket fint!
Igår blev det en skoter tur med lite folk i skogen. Väldigt mysigt. Åkte lite överallt i skogen ovanför oss.

Lost.

Såg ju ett tag på Lost förra året, såg dock aldrig klart serien. Så ska börja se om alla igen till slutet, hah minns typ ändå inget. Suger dock att jag inte kom på det ibörjan av lovet så hade jag kunnat haft något att sysselsätta mig med.. För skolan börjar på tisdag och det känns fruktansvärt, vill inte tillbaka, inte till allt arbete. Nationella känns otroligt jobbigt. AGALSDGHSLKJ. Fy För Skola! 

Novell.

Har börjat skriva en novell till tävlingen som hålls till på skolan. Haha den blir bara sämre och sämre, får se om jag ens lämnar in den. Men en kul sysselsattning för dagen blir det iallfall! 
Ska även rida Ramera idag och imorgon, blir super!
 

take my world, take my heart, take my broken spirit.

Förstår inte grejen med nyår riktigt, har aldrig gjort det. Lixom det är ju bara ett nytt år, det är ju inget som man märker någon skillnad på direkt. Haha är otroligt bitter men det beror till största del på att jag inviger detta nya år med huvudvärk, feber och en rejäl förkylning. Har alltså legat hemma hela dagen idag. Sådant är alltid kul.
Aja det var fint med raketer som lyste upp himmelen igår trots dimman.
En fin låt.
 

RSS 2.0