Bilder från senaste.

Har haft det bra nere i Uppsala och Stockholm. Otroligt varmt bara. 27-30 grader.. Här uppe är det regn och under 20. Hm, gillar det endå lite. Man slipper gå runt med konstant huvudvärk och svett som rinner. Har köpt med mig lite nya kläder och fått lite presenter både hemma och från uppsala i förskott. Fyller år om tre dagar. Yey eller något. Åker ju till Urkult då, hehe grym födelsedag! 
Ha det fint. Nu ska jag ut på en joggingtur/promenad.

Hurts like bullets beteween these walls.

Nu har jag packat klart för resan ner till Uppsala. Imorgon åker vi. Förutom europakonferansen så blir det en dag på grönan med. Uppdatering kommer nog inte ske förrän jag kommer hem igen, dvs. Lördag.
 

Du ler, men det inte mig du ser.

Du var en dröm. En sådan som inte gick att fånga längre. Du hade redan gett upp hoppet, som om du ens hade något? Jag hoppades. På något. På dig. Hoppades förgäves. Jag försökte intala mig själv, försöker, du är inget för mig och aldrig varit. 

Catastrophe and the cure.

Är lycklig att jag äntligen gått på riktig semester. Känns skönt att man snart har lite extra pengar i bakfickan! Skulle dock gärna vilja ha dem nu... Hehe. Ikväll har jag förbaskat tråkigt. Är pepp på vad som helst typ. Hm. Får väl ta och äta mina "skruvar" och se en film istället dåå. 
INTE KUL. Men kanske lika bra så död som jag är.

Buffalo Platforms.

1311-10, Schwarz1310-2, Schwarz
Helt mega förälskad i dessa skor. Åh.. Ge mig. Känns lite ovärt att slänga bort 2000 kronor men så värt ändå..
Dregglaaaar.
 

Inköp.

 
 
Lite grejer som jag fått med mig hem från stan, umeå och 2hand dem senaste veckorna.
Jag som borde spara till Uppsala och Urkult.. Haha, men kan bara inte motstå..

Förändras, förändras aldrig. Behåll din rastlöshet och stanna inte, såna som oss blir aldrig framme. Ta min hand och kom så går vi vidare.

Fördriva tiden en söndasgkväll. Finaste lillasystern som ställer upp. Haha kaoz sminkning men det är vöckert!

I-landsproblem.

Min värld är mer eller mindre förstörd för sekunden. Tvättade kläder idag. Min fina, vita, sommriga, söta cardigan från 2hand. Råkade såklart lägga i ett par byxor som färgar av sig. Nu har den vita tröjan blivit smuts/fläck/grå/grön/äcklig! Gråter en skvätt. Ska läsa en bok sen återigen kliva upp 7:50 för att återigen cykla in till stan och jobba. Taggad chey...!
 

We fade as fast as we fall.

Sommarpyntade skorna för ett tag sedan. Fina blommor. Idag är jag ett vrak. 

We don't sleep when the sun goes down.

Andra dagen som gatumusikant, börjar snart komma in i det tror jag. Trots att fingrarna värker, blöder och magen vänds ut och in varje gång man ska sjunga så går det helt OK. Är med bästa Naomi så det går inte att bli bättre! Spelade 2, 30 h och fick 200 kronor i dricks idag, gillas skarpt! Snälla människor! Hela veckan ut kör vi och likaså de nästa 2 kommande veckor.

Teardrop on the fire.

(Söt kusin med massor av bubblor)
Mitt huvud är dött likaså min röst, jusste mina ben också. Åh.. Tre veckor till. 

RSS 2.0