knyter mina skor och går tillbaka in igen

lördagens mysstund

vad du än försöker säga nu så får du mig ändå.

 
 
Var på en kort skoterutflykt runt om svedjeholmen, checkade spåren osv. Mysigt att äntligen kunna få köra
Nu är det läxor som aldrig tar slut..

när ska vi göra mod av sorgen och börja agera?


Jag knyter min hand i fickan och går.

Du ser mig. En, två, tre sekunder. Sen är det över. Jag fortsätter att gå. Vi låtsas som ingenting. Men är det bara jag som går i spillror? Är det bara mitt hjärta som ligger i tusen bitar? Men, det är över nu, för länge sen. Över. Försökte.

jag önskar att jag aldrig ville se dig

" när jag går därifrån, utan ett ord, så vet vi båda två. "
"om jag inte var så tyst, hade jag sagt det. om jag inte var så rädd, hade jag gjort det "
"det fanns en kärlek, men den har brunnit ut. "

Äntligen faller snön.

Det har kommit ungefär en decimeter snö. Jag är så lycklig. En vinter utan snö, det skulle inte gå. Snart dras skoter och brädan fram, lycklig tjej hyperventilerar av glädje.

Kär i en tapet.

Tapetserat om rummet, blev så fiint.

ÅRET SOM GÅTT DEL TVÅ.

MAJ: Mitt humör gick som en berg&dalbana hela månaden. Ville för mycket, kunde för lite. Men oj vad jag längtade efter sommaren. Oj vad jag längtade ut. Träden knoppades och jag prydde trädgården med fina saker.
JUNI: SOMMARLOV, min broder tog studenten, jag och Ramera hade en väldigt trevlig hoppträning. Vi firade midsommar ute hos moster, alltid mysigt. Jag dansade runt på ängar och skogar och myrar. Det var en underbar månad där jag var fri som en fågel.
JULI: Jag jobbade 3 veckor utav denna månad. Men det var helt ok, tjänade pengar på ett väldigt roligt sätt med bästaste vännen! Försökte intala mig själv att det aldrig skulle bli VI och åkte till Uppsala.
AUGUSTI: Det började bra, jag fyllde år, jag åkte på URKULT, det bästa på hela sommaren. Sen gick det mer eller mindre utför. Hamnade liggandes på ängar och ville inte inse att du hade slutat bry dig. Gick omkring med huvudvärk och var spänd inför allt och alla. Läste fina böcker och lyssnade på fina låtar.

Året som gått del ett.

JANUARI: Det var kallt, det var snö, det var bräda och skoter. Samt en alldeles för stressad tjej som gick runt med huvudet värkandes 24/7
FEBRUARI: Jag träffade honom. Det blev mer kaos i hjärtat. Mer kaos i huvudet. Snön smälte och jag använde flitigt skotern. Såg massa hjärtskärande filmer och blev kär i varje manlig skådespelare.
MARS: Läste novellsamlingen BÅTEN och drunknade i Imannu El och djupa diskussioner. Ett påsklov flög förbi med förkylning och andra avenyn. Kittelfjäll besöketes och jag red fina hästar som Riggo och Ramera.
APRIL: Last Man Stading, briljerade. Briljerade dock inte lika mycket gällande hoppningen på Jalle.. Sen åkte mina fina kompisar till Paris, vilket gjorde en ester lite ledsen plus att sista åket i backen gjordes. Men något som kompenserade upp det hela var att min syster förlovade sig och att jag blev MOSTER till världens finaste bebi.
 

RSS 2.0