Tjugosjunde januari

Har både igår och idag börjat klockan 12:00, vilket har resulterat med sovmorgon och promenad till skolan. Supermysigt. Igår var det snö i mängder som föll. Idag lyste solen och världen var vit.

Hurry up, we're dreaming

Varit i Bjästabacken hela dagen och åkt snowboard med fina vänner. Alldeles för slut i kroppen för att ens orka skriva något mer. 

En fredag i kyliga januari

Läste ut Insurgent, andra delen i Veronica Roths triologi, på bussen hem. Den är så, så bra. Solen sken några timmar och jag kände mig lite mänsklig igen. 
 Köpte ett fint halsband på Indiska. Finaste affären någonsin. Vill inreda mitt framtida hus med Indiska. 
 Kvällen slutar med studentfest och jag är så himla lycklig för min klass är den bästa. 

Vi är inte sådana som i slutet får varandra

Vill mest sitta uppe hela nätterna och prataprataprata om sånt som inte får sägas.

Notboken

En tomhet. En trötthet. En lättnad. Sceniska är över. Det som en längtat till enda sen man sökte till musikestetet. Min klass är den bästa och vi gjorde en sådan himla bra show. Trots all press så har jag njutit otroligt mycket, att få göra en sådan här stor show, med dem bästa människorna, är så himla roligt. Älskar estetlivet.

2015

Jag hade en fantastisk kväll igår med mina fina vänner. Det känns underbart med ett nytt år. Än hur klyschigt det låter så är det här en ny start. Allt som hade med 2014 att göra har format mig till där jag står idag. Från och med idag går jag vidare från den utgångspunkten. Att blicka tillbaka och se hur året har varit är väldigt givande. Trots flera snedsteg, så har jag ändå lärt mig otroligt mycket om mig själv och om andra. Det känns bra att kunna lämna allt dåligt som varit och gå vidare. Börja på ett nytt kapitel. Det behöver vi alla.

I forget where we were

 

RSS 2.0