Under your wings I'll hide.

Lägger mig till Immanu Els mästerverk och ska försöka sova.
 
 

Orealistiskt.

"Och det slog mig då hur det tar timmar, ibland dagar, för ytan på en flod att frysa till is - att i sin hud innesluta den perfekta, kristallklara världen - och hur den världen kan slås sönder av en enda liten sten som släpps ner som en ensam stavelse."

Hypnotisören.

Såg faktiskt en svensk film idag, vanligtvis gillar jag inte dem men denna var ändå helt OK. "Hypnotisören", baserad på en bok som vi tillochmed har hemma, kanske dags att läsa den? Har ni lika tråkigt som mig och ligger orörlig hemma i sängen med en förkylning som heter duga så passa på att se den!

Påsklovet är här..

..så också en dum förkylning. Mitt nattduksbord är täckt av näsdukar, snorpapper, varma drycker, halstabletter, nässpray och allt och lite till. Ligger nerbäddad med lager av kläder, filtar och duntäcke. Försöker motarbeta denna förkylning med ljudböcker och Andra avenyn, lyckas hittills när det gäller att bota tristess. 
Hoppas ni fått en bättre start på lovet!
 
 

Beatles 13!

Ett fåtal bilder av 600 som jag snabbt bara plockade ut. Fotograf är Fredrik Åström!

Där borta finns ett sken vid en horisont.


Red Riggo igår med en otroligt vacker himmel framför oss. Var otroligt fint!

Vi lovade varandra, att bli något bättre.

Stannade hemma från skolan idag och det var nog lika bra då vi ändå slutade vid lunch pga att skolan stängts ner. Det har ju blivit någon vattenläcka, igen, så vattnet är smutsigt och kan inte användas inom hela ö-vik. Det suger då jag ÄLSKAR att dricka vatten, dricker det hela tiden så nu går jag och är fet törstig. Orkar inte koka det heller, hah..

Vi krossade våra drömmar, vi samlade spillrorna.

Idag är en bra dag. Började 12:40 så fick en feting sovmorgon. Hann plugga, duscha, äta godis och myst med Pepsii. Drog till skolan och hade två lektioner. Studsa ner till stan köpte ett par byxor och en skinnjacka, är dock lite fundersam på storleken. Fanns inte i min storlek så köpte en något större.. Hm ah. 
Ikväll blir det att rida Riggo och sen på ridskolan!

Vi är förlorare du och jag.

(Le, le, le..)
 Inväntar ännu en vecka av stress innan jag får påsklov. Ett väldigt välförtjänat sådant. Ska bli skönt att kunna vila upp sig, få lite mer kraft till att orka skola och all skit.
 
 
 

Jag suger på att blogga.

Vet att jag är kass på att uppdatera men har inget att komma med. Det är så himla stressigt nu innan påsk har tusentals uppgifter att göra innan lovet plus en fet konsert på måndag. I helgen är det även Refill så har jag tid med skolläxor?? NEJ! HJÖGLJAJSLGJLSJGLSKÖ vart skall jag he mig? Sen så är Pepsi halvkrasslig så är rejält orolig för honom..
Fetto kissen ♥

Prinsessan <3

Kan inte vara annat än nöjd. Otroligt att jag fått denna möjlighet att få rida världens finaste häst!
 
 
 
 
 
 

2-hand levererar.

Tagit mig tid denna vecka och tittat igenom secondhand i stan men också den här i svedje. Fyndat mycket fina saker och allt detta blev totalt 150 kr. Inte illa.

I'm tearing us down.

Loney Dear är fantastisk.  
LYSSNALYSSNALYSSNA!

Emanuel och Jontah vet hur man gör.

Lite skills pojkarna gärna visar upp. Haha. 

I don't understand your heart.

Oj sicken vacker morgon. Iskallt men solen steg upp ändå precis som jag. Bakgården såg ut som om det var taget från en sagovärld. Frosten som hade täckt marken och alla växter reflekterades av den gula solen likt kristaller. Otroligt vackert. Ni får dock ursäkta de dåliga bilderna, fokusen på kameran spökar lite plus att jag inte alls var speciellt noga då jag hade bråttom till bussen!

Keep my eyes above the waves.

Torsdag är en händelselös dag. Har fått en bok att läsa på svenskan så ska nog fortsätta läsa den då jag har förbaskat tråkigt. Imorgon är det helg igen och jag känner en sprudlande lättnad för skola suger.

In with the weight down clouds.

Trasslat in mig i allt för mycket. Tappat greppet totalt.
Hamnar återigen liggandes på golvet och drunkar i musikens underbara toner.

Kittelfjäll.

Bilder från de första dagarna, vädret var dock inte det bästa. Var väldigt molnigt, dimmigt och blåsigt. Vädret  växlade väldigt fort hela veckan, på morgonen kunde det vara super fint väder och sedan en timme senare blåsa till orkan typ. Helt galet.
(Här på sista bilden kan man se nästan alla backar)

En vacker morgon i Kittelfjäll.

Klev upp runt sju-åtta varenda morgon, vaknade självmant konstigt nog. Men det är inget jag orkar då det var så himla fint att vakna med solen varje dag.
(Lägger upp fler bilder senare i olika inlägg då det är så mycket bilder.)

Loney blues.

Idag har jag strossat omkring i en gammal klänning jag hittade i garderobens djup. Skola efter en veckas lov kändes inte helt fel ändå, roligt att träffa människorna igen. Har fått hem de 100 foton som jag beställde för en vecka sedan och de är nu uppsatta på väggen. Fint. Ikväll ska jag bort till ridskolan och kolla på en clinic.
Ha det fint!

Hemma!

Bjuder på "riktiga" bilder imorgon. Orkar inte fixa det nu. Har iallfall haft det helt okk i fjälls.
Men som sagt så blev jag ju en aning mörbultat i backarna, har runt 15 blåmärken på mitt ben, ganska najs.
Tycker även att mina knän är väldigt fina. Säger inte mer än Thailand.. hahaha.

Dödare än en död fisk.

Jag är helt slut i kroppen efter en lång dag i backen. Ont överallt. Najs. 

Uppdatering från Kittelfjäll!

Kom fram igår till Kittelfjäll. Det är riktigt fint här och vi bor i en mysig stuga precis vid backen. Chillade mest igår och idag har vi åkt i backen hela förmiddagen och ska åka tills det stänger. Det är riktigt härliga backar, dock så blåser det rejält när man kommer upp på toppen. 
Kan endast ladda upp iPhone bilder så det suger.

Packar inför Kittelfjäll!

Packar för fullt inför imorgon då jag drar till Kittelfjäll. Blir nog riktigt kung om vädret är bra. Det enda jobbiga är att lämna Lill Pepsi hemma.. Men han klarar sig! Kommer kollas till dagligen och så har jag fixat ett litet mys krypin som han kan sova i. Nu ska jag baka munkar, nödproviant i fjällen lixom! 

En skabbig tjej från igår.

Idag vaknade jag till snöstormen. Var hur mysigt som helst, att ligga under täcket och höra hur vinden vrålar utanför. Så låg därför extra länge kvar i sängen för att det var så mysigt. Har hunnit sett två filmer idag, bakat och gjort smoothie. Ska försöka göra något vettigt nu, som att typ äta middag eller så?

I ett annat ljus över tusen dansgolv.

Har levt loppan de senaste två dagarna. Träffat sjukligt härligt folk och skrattat en hel del med de finaste vännerna jag har. Tänk vad underbara vissa människor kan vara men också det motsatta.
Inviger sista dagen innan lovet med att vara hemma, inte det roligaste. Ha ett fint lov alla, det ska jag åtminstone försöka ha.

RSS 2.0