Säg vad ni vill.

Stark? Det är jag verkligen inte men krigar gör jag för kung och fosterland!
Någon gång måste man faktiskt få sätta ner foten.

OK, ge mig timmarna.

Pose, pose, pose.. Haha jag har inget liv för tillfället. Korrekt så har jag lidit av tristess i typ öhm, sen klockan ett? Absolut så borde det göras skoluppgifter MEN JAG ligger hellre på golvet och låter solen andas lite på mig också. 
Smarta jag märkte nyss att bilden längst ner till vänster har en annan "redigering" än de andra. BRA. GJORT. ÄSTER.

Ledsen tjej.

Kunde ha sovit i två timmar till då jag inte har någon sånglektion idag. Är fett ledsen... 

HÖGSTA TAKET, HÖGSTA VÅNINGEN.

Några bilder från förra Söndagens upplevelse. Just nu smälter snön allt för mycket. Det börjar likna vår. Det är för tidigt.

Glaad.

Hade "skoter uppkörning" imorse och skrev sen teoriprov. Körningen gick bra, var inte direkt speciellt svårt, vi körde bara upp tll en stuga osv. Dock otroligt kassa leder vissa stunder. Otroligt guppigt så nu har jag världens värk i nacken. Teoriprovet var ungefär som jag tänkt mig. Vissa frågor var riktigt lätta medan andra krävde lite mer tid. Men jag klarade det iallfall! Otroligt skönt. Var så himla nervös när vi väntade på att få tillbaka proven. Hade jag inte klarat det så hade jag nog gått under.. 
Så nu kan jag köra skoter lagligt! Hehe..

På gott och ont.

Fastnar som vanligt vid datorn istället för skoluppgifter. Rotar i gamla minnen på gott och ont. Vill tillbaka så mycket men borde egentligen blicka frammåt. Det är så fint med minnen trots att det gör så ont. Åh. Sommar. 
Saknar att strossa runt mitt i natten med kameran i högsta hugg. Saknar att fly till det meterhöga havet av blommor där jag kunde dansa mig vilse. Saknar friheten. Saknar allt.
Åh vad deppigt allt blev.

Come on skinny love.

Ska hålla i ett tal på måndag, temat är LIVET. Förstår ni hur svårt det är att skriva? Allt blir bara så himla klyschigt och jag får inte fram något vettigt alls. Har ingen röd tråd alls i texten och meningen med min text? Lixom vart försvann den? Haha alltså detta kommer gå så bra känner jag. Pinsamt att jag ska vara så dålig på att skriva tal.
Har även två sånger som jag ska kunna på måndag. 
Ett engelska prov på tisdag.
En låt på gitarr som ska sitta på tisdag.
Hinna bli klar med musikproduktions uppgiften innan veckans slut.
Beatles sånger som ska visas upp på ensemblen på torsdag.
Plus så måste jag fatta något i matten då vi snart kommer ha prov på det..
Känns förbaskat drygt alltsåå.
 

Stress, stress, stresss.

Har sjukligt mycket som ska göras nästa vecka. Vill inte ens tänka på det och det faktum att jag ska vara på skoterkurs hela dagen idag och imorgon gör ju inte saken bättre. Kommer aldrig hinna få klart alla uppgifter.. Det här känns inge vidare om jag får säga det själv. Usch för skolan!

Last known surroundings.

Dagen har varit hemsk, jag har tagit skydd under mitt täcke nästan hela dagen. Det jobbiga är då att jag somnar och drömmer förvirrande drömmar, kanske de återspeglar mina tankar just nu? Men jag har tagit mig upp och ätit, duschat och allt annat man annars borde göra. Vill dock gå och begrava mig i sängen igen. Det här är ingen bra dag.

Det här är Sverige, snälla gråt när ingen ser.


Onsdagar är värre än måndagar..

Hatar onsdagar av hela mitt hjärta. Har bara jobbiga lektioner, går upp 6:00 och kommer hem från skolan 16:15. Det är för länge för att jag ska orka, gått omkring som en zombie hela dagen. Äckligt. 
Måndagar är så mycket bättre än vad alla säger om man jämför med onsdagar.
Tur att man möter denna pudding när man kommer hem iallfall!

Tjejen med bra humor..

Hahaha alltså dog några gånger under tiden jag såg denna...hahahahahahaha....
Spola fram till typ 2.00.

They're only chasing safety.

Dagen har varit helt OK bra, jag har dock själv varit allmänt dryg och jobbig och haft koncentrationssvårigheter på varje lektion.. Är så grymmarns less på skolan och dess eviga arbete.. Det gör inte saken bättre att jag ska lämna in en uppgift i historia på torsdag som går åt skogen...
Spegelbilder äger..

Ignorant boy.

Jag har inte mycket att säga om denna dag. Den har varit relativt bra, mycket som hänt och har äntligen kunnat landa. Har läxor att göra men rebellen Ester skiter ju såklart i det. Är i extas, såg att en tredje säsong av Awkward kommer ut. DÖR lite lätt. Något som dock tynger hjärtat är att det endast finns EN säsong av American Horror Story, eller ja det finns en andra men den har ingen koppling till första och suger.. Gråter floder. Vill se mer. 

Something lasting that will stay.

Tog skotern till skogen och gick sen då det inte gick att köra mer. Snön var väl inte så bärande men det var tur att jag hade snöskor iallfall. Gick i kanske 20 minuter och hittade tillslut det där vindskyddet som länge funnits i tankarna. Det är så himla fint i skogen så jag knappt vet vart jag ska he mig..

While we fall.

Sicken härligt väder det är ute. Blå himmel, vit snö och sol. Funderar på om jag ska upp i skogen och utforska lite med snöskor. Har inget bättre för mig denna dag ändå. Måste ju även hitta det där förbaskade vindskyddet någon gång!

Earth won't hold us, seas won't keep us.

Strossat runt i (min) architects t-shirt hela dagen och ett äckel till ansikte.. Så tog tag i mig själv och har nu klätt på mig riktiga kläder och fixat håret och allt sånt och ska snart iväg till kyrkaan. Lördagar suger.

I wanna let you know, you had to go.

Har bakat, gjort smoothie, städat, försökt komma någon vart på att minska läxhögen men fastnar vid datorn, som vanligt.. Rotat igenom mitt fotoalbum och dess tusentals bildinnehåll. Alltid lika kul att hitta gamla bilder. Finns så mycket känslor och minnen som ännu lever kvar.
ha en fin dag folks.

Dear, morning sun, I beg to you, Shine over me.

Dagen har haft sina toppar och dalar kan man säga. Är sjukligt trött just nu och skall strax hoppa i sängen efter att jag slukat alla hjärtans dag tårtan.. haha. Har kollat upp mitt skabbfinger under dagen och ska troligtvis till vårdcentralen imorgon och kolla upp den då skolsköterskan inte visste vad det var. Haha alltså a, nageln är väldigt vacker..

My shadow's gone, I'm on my own.

Har börjat se en fin serie dock läskig som sjutton. Har såklart blivit förälskad i huvudskådisen, dock har den åsikten förändrats tyvärr. 
Han är en idiot.. Varför gör du såhär vackra pojk :'( okej nej jag måste gilla honom för han är så grymt skön och söt!
 
 

Surrounded by the snow.

Efter mötet så åkte jag och Emanuel ut i skogen med skoter och snowboard. Åkte lite överallt, var otroligt härligt med all denna pudersnö som fallit de senaste dagarna. Var ute i någon timme och ska nu sitta resten av kvällen med läxor osv..

Jag sökte dig och fann mitt hjärta.

Fantastiskt vad vacker en film kan vara. Tror ingen kan hålla tårarna tillbaka.
 

I've had enough of your frozen clouds.

Drog med mina två små syskon på en skotertur i skogen med fikamys. Var härligt, vitt, ljust och alldeles stilla. Det slutade dock i kaos, fastnade med skotern, kom loss efter typ en timmes grävande. Blev en aning less. 

Don't you want a change?


Finaste.

Bästa ♥

Milleniumstugan.

Var på en skotertur igår med familjen till Milleniumstugan. Var riktigt fint i skogen, alldeles vitt och stilla. Solen kom också fram en stund när vi hade kommit fram till stugan. Låg gött nerbäddad i kälken med tusentals filtar och syskon. Måste sett fint ut. Haha.

Leave it all behind.

Beger mig snart mot kyrkan efter ett härligt ridpass på bästa hästen. 

Sun.

Kort skoldag vilken var otroligt skönt. Kändes dock väldigt meningslöst men ah. Ligger hemma, på golvet, i solen och tänker medan jag lyssnar på Loney Dear. Har det rätt bra trots all värk i kroppen. 
Hejdå.

RSS 2.0