FIN HÄSTARNA ♥

Max:
Blev en tur i snöovädret, rätt så mysigt var det endå trots alla snöflingor som gjorde mig blind. Vi red botnia banan och en sväng upp mot vittsjö, inte långt alls då de spärrat av vägen. Men vi hade ganska högt tempo idag, mycket trav och galopp då det kommit typ 1 dm snö. Han tyckte det var kul, men blev inte så stark som han kan bli.
Ramera:
Hade hoppning idaag, var faktist jätte kul. Sist vi hoppade var ju sista ridlektionen förra året. Men ja vi hoppade på någon kombination, båge och två hinder på långsidan. Gjorde sen en liten bana av det hela med rätt så snäva svängar. Varken jag eller Helen trodde vi skulle komma oss igenom banan, då Ramera kan få för sig att bara springa rakt fram osvosvosovs.... Men hon svängde hur fint som helst! Hindrena låg på kanske 80 och hon hoppade nästan varje språng perfekt! Ahhh hon är så himla kul att hoppa! :)
Helen tyckte även att hon har blivit mycket bättre med att svänga osv. Och tyckte även jag hoppar henne super bra. Det känns kul att vi kommer någon vart! Hon var också otroligt mjuk och fin när vi värmde upp och travade av, gick i rätt så bra form i vissa stunder och sökte sig neråt :)
Ska försöka ställa upp på någon hopptävling så fort det kommer upp någon! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0