Durum

Cavaletti med Durum todaii. Gick väl sådär, han var väl kanske inte så super följsam och stretade emot ganska mycket på innersidan. La sig gärna i hörnen och försökte ställa sig ut.
Vi jobbade ganska mycket i galopp på olika lydnads övningar över bommar och små hinder, där gjorde han faktist väldigt bra ifrån sig.

Helen tyckte även att det var kul att det gick bra för mig och Ramera igår och att hon har blivit så mycket bättre i ridningen. Det är så himla kul att se när hon gör framsteg.
T.ex för ett halvår sen så kunde hon knappt arbeta på volter i galopp, gick inte att svänga henne alls och i hoppningen skenade hon mest omkring och sprang med huvudet rätt upp.
Nu går det faktist att svänga lite snävare svängar, jobba henne i galoppen, få henne lugnare i hoppningen och söka sig neråt när vi jobbar. Visst, vi är inte ens nära klara men på god väg.
Helen tyckte verkligen att jag skulle ta åt mig av att hon blivit så mycket bättre. Tänk vad allt arbete man lägger ner verkligen lönar sig! Otroligt kul att se :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0