Maybe we were meant to be lonely.


Det regnar ute, skolan var dryg och huvudet är bajs. Har en fruktansvärt äcklig värk som kommer i omgångar i tinningarna. Tror jag ska lägga mig och vila ett tag under täcket och lyssna på regnet.
 

You feel hopeless, like nothing can save you.






Bästa häst!

Oj så bra det gick idag, Rajman skötte sig super hela lektionen och allt flöt på hur bra som helst. Jobbade mycket självständigt, värmde upp, red sen lite ökningar och halter. Huvudövningen idag var framdelsvändning och ryggningar ur det. Han var super duktig! Satt bara och log hela passet. 
Detta pass fick mitt humör ett rejält lyft! Han är så duktig!

Sometimes it´s impossible to breath.

härligt väder.

Give me scars, give me pain.

Har blivit smått föräldskad i en kille som jag inte vet vem det är, det är fint. Slumpen verkar vilja att vi ses hela tiden. Mitt hjärta går typ i bitar för hans perfektion. Haha tragiskt, men han är så fin att titta på. Blir så arg att jag aldrig får den där "perfekta kontakten" med han. Typ att han sätter sig vid mig i bussen, eller att jag tappar något och han ger det till mig, eller typ att han bara kommer fram till mig och säger vad han heter. Jag vet inte ens vad grabben heter!  Han är farligt vacker och jag känner mig så osynlig och feg som aldrig vågar ta kontakt. 
Han vet säkert inte ens att jag existerar.

Åh tristess..

Varit på körskoleteorigrejkväll heeela kvällen. Om det inte hade funnits kaffe hade jag slocknat direkt. 3 timmars babbel om saker man redan visste, tragiska filmer som man bara ville gråta till och en himla massa andra tråkigheter. Skönt att det är gjort iallfall och att man snart får börja övningsköra.
Är D-Ö-D nu och ska snart krypa i sängs. Fötterna är blåa av köld och jag känner mig krasslig. 
Börjar tycka synd om mig själv.

Yeah this is living but without the will.


Everybody's waiting for you to breakdown.

Skola, glosor och stallet = min dag.

Men jag ser på din ängsliga hållning, din jagande blick att de känns.

Vissa fåglar flyger upp, andra ner, jag tror jag är den som störtar mot marken.

ghost whisperer.

Suttit och sett ghost whisperer hela kvällen, dör vad vacker tjejen ska vara. Haha typ enda anledningen till att jag ser programmen. Nej men ah, har man lite att göra så fungerar alltid TV som tidsfördriv.
Förövrigt så regnar det, mys, en bra anledning till att hålla sig hemma typ. 

Universum är ett monster men de har sparat dig och mig.


Dessa ska förmodligen köpas hem!

Skiter om jag blir dubbelt så lång som alla andra, skorna är fett snygga och billiga för den delen så varför inte?
Blir kanske runt 177-178 i de, men ah vad spelar längd för roll? 
De är för snygga för att inte köpas. 

second hand.

En fin kamera jag hittat på biståndscentret, dock ej hemköpt men får se om det kanske blir av.

Just close your eyes The sun is going down.


Fredagskväll som vanligt.

Varit i staden med halva familjen och köpt massa götta och hyrt filmer. 
LOVELY!

Jag har lurat mig själv för många gånger nu.

Sjukt ovärd dag, började tjugo i tio och slutade elva. Buss är nog det mest värdelösa saken man kan åka. Kände mig lite forever alone idag då jag satt i bussen helt själv på hemvägen. hah.
Fredag idag, yey partyy.. Nej lär sitta hemma och gråa ner mig.

Rajman hoppning.

Hade hoppning idag och hoppade en serpentinbana. 2 kombinationer och en studsserie. Han var inte lika fin och mjuk som förra gången men han gick på bra ändå. Hoppningen gick också bra, han blev lite "off" ibland och man fick hela tiden hålla koll på honom så han var med på noterna. Hoppade ett hinder på 90 och oj så läskigt det var men ändå kul. Måste bli lite mer modig när det gäller höjder känner jag.. 
 

Mill Ozo

Rider fortfarande Mill Ozo några gånger i veckan och han blir bara piggare och piggare för varje gång. Hah går knappt att hålla emot längre. Sen stressar han upp sig för minsta småsak och skyggar för allt, det är ju kul det med.. Nej men när han väl lugnar ner sig så går han ju snällt men det finns ju så mycket annat som stör. Travare, fåglar, läskiga skyltar, ljud osv. Fjanthästen.

In dreams we will meet again.


Sovmorgon.

Chill att börja skolan klockan ett, eller? Hade gärnat velat börjat tidigare och slutat tidigare istället för att sluta halv fyra.. Just nu sitter jag och tröstäter nutella och ska försöka fixa lite bilder. Fortfarande inget photoshop, gråter. Ni får ha det så bra folk.

Man måste genom skam, man måste genom drömmar, man måste dö några gånger innan man kan leva.


Donnadine.

Fett otaggad till detta dressyrpass, jag och donna funkar inte speciellt bra ihop. Men uppvärmningen gick faktiskt bra, speciellt galoppen var hon mjuk och trevlig. Övningen gick dock sämre, skänkelvikning och sluta, det blev så krångligt och hon tappade formen och frammåtbjudningen så jag orkade inte rida. Men aja, får tagga tills nästa dressyrpass så kanske det går bättre.
Hittade bara en bild på henne och pernilla från förra året tror jag? hm aja, ni ser ju vilket kylskpåp hon är.

När tiden är rätt ska jag plocka upp dig och ta dig långt härifrån

Det regnar ute, det påminer mig om en sommardag då regnet vräkte ner. Tror gud var ledsen över mänskligheten och grät lite för mycket. Kändes nästan som om det skulle svämma över, men på något sätt var det ändå vackert och tryggt. Tänk er regnet som störtar ner, åskan som dundrar precis ovanför er och blixten som sänder ut sina ljusa elektriska strålar. Åh, myspys.
 
(ursäkta för kassredigeringen av bilderna, men har inte photoshop än utan använder picmonkey som är sämst)
 

Det finns en gata där alla kan mitt namn, jag ramlar dåliga gatan fram.

Trots att jag hatar att åka buss så var det mysigt idag. Regnet som stilla sipprade ner mot asfalten, Immanu Els mjuka toner i öronen och en kyla som var så mysig på något sätt. 

Topshop.se

Åhh jag vill ha alla dessa..

Believe and you will find your way


Jag har börjat gymnasieeet.

Haha åh denna dag, vilka nerver, vilka fjanterier utav mig. Var så fruktansvärt nervös imorse, höll på att bryta ihop i bilen. Magont, huvudvärk och panik. Kändes iallfall bra att hitta Naomi och Jeremia i all stress på uppropet. Klassen blir nog bra, har bara lite svårt att vara frimodig och prata osv. Det är ju inte min starka sida direkt. Men vi får nog 3 härliga år tillsammans! Tur att jag har vännerna från bro!

No one will ever understand how much it hurts.


För du är det finaste jag vet, när allt annat här är falskt och fel.

Är helt död typ, gårkvällen var galen typ, haha var hos ingmans och såg film och körde en liten lek. Kom hem efter tolv någon gång. Idag har jag varit och hjälpt till med dressyrtävlingarna från 8-16:30 typ, fetd jobbigt då det var så varmt. Resulterade i att jag drack tusen liter vatten och kissade sen 5 sekunder senare ut dessa tusen liter igen. Hållit på så hela dagen, tror jag kissat minst 10 gånger idag, hahaha. 
BTW!
Äntligen har vi en dator igen, dock finns det inga program så det kommer fortfarande endast mobilbilder. Men så fort photoshop är fixat så blir det massor utav bilder från senaste månaden! 

Hinnorna som skiljer oss från vansinnet, fallet, monstren är så tunna. Pappersväggar, bara.


Första (och sista) doppet för i sommar!

Åkte till Hamptjärn med famlilia idag, besteg ett berg alone och blev så fruktansvärt varm så slängde mig i sjön så fort jag kom ner, med kläderna på. Hehe, fruktansvärt skönt. Älskar att bada, det har dock inte blivit  av något i sommar pga vissa saker.. Men ja ett dopp fick jag ju lov att göra nu innan sommaren snart slutar!

Äckelbajshuvudkandöö.

Åkte till ridningen och vi började värmde upp själva, han var så otroligt fin! Helt annat steg och riktigt rund och fin i formen. Han hade gått passet innan så då var han redan uppvärmd och ja, oj säger jag bara. Han gick klockrent. Men eftersom mitt huvud bajsade sönder, jag började kallsvettas och må illa så slutade jag efter bara 40 minuter. Lite synd eftersom han var så fin, men det var nog ändå lika bra. Ville gärna inte spy på honom, hehe.
Önskar han är lika fin nästa gång så vi kan få rida ett rejält pass!

It's like you're screaming, and no one can hear

Åkte hem till Nordbergs idag, jag och Jonathan har åkt longboard typ hela dagen. Galet kul men fruktansvärt varmt, höll ju på att dö där ett tag. Men riktigt roliga backar fanns det! 
Sitter här med lätt solsting och ska snart bege mig till stallet, orkar egentligen inte. Är så himla trött och har huvudvärk men aja det blir nog bra. Träffar även Viktoria senare efter det skulle jag tro!
byes

Ge mig nåt lika trasigt som du och jag.

blandade bilder från allt möjligt.
(ihponne)

you are not your skin.

Hade en väldans trevlig kväll igår med massa folk. Vi var typ 10 pers som spelade volleyboll och bara gick omkring i stan, parkeringhus, fjällräven center, kebab house. Kvällen avslutades som vanligt hos Ingmans, hahh.
 
Idag är det lov.rep som det har varit hela veckan. Efter det blir det nog en sväng till en vän sen ridning på kvällen skulle jag tro om planerna går som det ska.
Förlåt för mitt tråkiga babbel och för inga bilder men vi har fortfarande ingen dator, förutom pappas bärbarar men han har inget photoshop. 
 
Slänger kanske in lite mobilbilder senare!
 

Hur ska jag klara det här?

Händer som är bortdomnade, paniken som skriker i halsen och pulsen som bara ökar och ökar. Hur ska jag klara av det här som?! Gymnasiet.
Ibörjan av sommaren tänkte jag att det var lugnt. Att jag har lång tid på mig att hitta mig själv och känna mig trygg med mig själv. Men nu har veckorna gått och jag börjar skolan på måndag. Jag vet inte vem jag är, jag vet inte vad jag ska göra, jag vet inget. Kommer inte passa in alls, jag kommer skämma ut mig, kommer klanta till mig, jag känner det på mig. Nej asså kära någon, får panik så fort jag ens tänker på det. Jag är inte redo..!

Tell me another story, please..

Idag kände jag mig att vara lite social, blev lite häng på prästänget med brännboll och volleyboll. Käkade mat hos Nordbergs, kvällsmöte, longboard, allt för mycket moppe åk, hehe och sist men inte minst FIFA match med boysen som hängde kvar på kyrkan. Heh höll på kanske liiite länge ;) Aja är trött som ett berg och vill bara sova ikapp all den energi jag lagt ner idag.

Dag 29 - Favoritböcker

Klassiska, twilight böckerna.
Böcker av Ajvide, låt den rätte komma in, hantering av de döda m.m.
Har inte läst så mycket böcker på sista tiden faktiskt.

Rajman dressyr.

Hade jag varit igång fullt som vanligt skulle detta pass inte vara så ansträngande. Men fy vad drygt, hade redan träningsvärk sen i tisdags, lär ju få mer nu.. Men vi körde ganska basic, skänkelvikningar i alla gångarter på lite olika vägar. Han blev lite seg och framtung, jag orkade inte riktigt va på honom lika mycket. Men han kändes väldigt mjuk och fräsch, inte så stel där bak och gick i en bra takt.

Dag 28 - Bild av vad som alltid är i din väska

Tyvärr så får ni ingen bild då jag inte förstår hur man laddar upp bilderna till bloggen genom mobilen. Men jag brukar inte ha något speciellt direkt. 
Börs.
Jacka.
Tuggummi.
Mobil, om den inte är i handen eller fickan.
Ibland en bok. 
 

Just nu

Ska läsa en stund innan jag lägger mig och sover. Datorn lämnades in igår, ber till Gud att hårddisken klarar sig. Försvinner alla bilder så försvinner jag till skogen och stannar där för gott. *håller tummarna*! 
Åkte förresten till staden under dagen idag och köpte hem ett par mörktröda skor och en välbehöven cardigan, om ni ville veta. Haha. 
 

Jarlen

Första seriösa dressyrpasset på hela sommaren är nu avklarad. Jag säger bara att jag är helt slut och mina ljumskar vääärker! Men ridpasset var ganska simpelt, vilketchat skönt. Cavalettibommar och lite voltjobb. Försökte att vara ganska "basic" på honom och krävde inte allt för mycket. Han var duktig :)

Dag 27 - Den roligaste händelsen i ditt liv

Jag vet faktiskt inte, men det senaste roligaste som hände var att åka frittfall TILT. Alltså jag har typ drömt om det huuur länge som helst och det var så gaalet kul att äntligen få åka den även fast jag halvt dog på vägen upp. 
 

Dag 26 - Bild på snyggaste kändiskillen

Leonardo DiCaprio som ung, vem annars?
 

Ligger lite efter.

Eftersom datorn fortfarande är paj så är uppdateringen fortfarande kass.
Men kör lite på listan de jag missat.
 
Dag 23 - Favoritdjur
-Häst, hund, katt, typ allt möjligt. 
 
Dag 24 - Favoritmat
-Tacos är alltid gott.
 
Dag 25 - Bild av utsikten från ditt hus
 

Busväder.

Datorn är troligtvis sönder från gårdagens väder, blixtrade precis ovanför huset. Heh  senare på kvällen tänkte jag ta en tur i skogen och trodde då att vädret blåst förbi, men icke! Började blixtra, åska och spöregna igen. Hah lite läskigt då blixten leds i jorden ifall den träffar något träd. Men jag klarade mig fint. Har massa bilder att visa men som sagt så fungerar ju inte datorn..

16 år idag.

Känns som vanligt, ingen större skillnad direkt. Tycker födelsedagar är liite för överskattat nästan men aja. 
Fått lite presenter av familjen, kan visa de senare. 
Varit och ridit Ozo idag innan lunch, han var duktig. Just nu faller regnet ner och jag vet inte riktigt vad som händer. Kanske går en sväng i skogen.
Ha det bra! 
(bilder från igår)
 

Dag 22 - En bild på din mobil


RSS 2.0