Det finns hål i allting. Det är där lite ljus kommer in.

Håller på att fixa och trixa i mitt rum idag. Sätter upp lite för mycket saker på väggarna och drar fram allt ur lådorna. Har också bytt bena, sne, vet inte varför. Blev bara så när jag vaknade igår. Hah hänger fint framför halva ansiktet iallafall. Som skydd mot omvärlden.
Idag har jag fått hem min tygväska som är super fin och så köpte jag med mig ett par shorts och ett halsband på BIKBOK som hade 50% på ALLT. Galet. Var fruktansvärt mycket folk.
Nu ska jag sluta posta massa egobilder och göra något mer vettigt.. Typ? Hm jusste, vi har inga läxor. Eller jo det har vi ju.. ÄCKLIGT.

R.I.P "Joel", hahahaha..

Okej jag suger, stenhårt. Dog på lunchen. Varför? Jo för att jag klantade mig rejält. Jag som var så taggad.. Gråter. Fast skönt ändå. Slipper vara livrädd hela tiden..
En halv dag. Yey. Mina ansträngningar att se ut som en pojke verkade inte spela någon roll. Blev ändå jagad runt hela skolan innan jag tillslut dog..

Immanu El.

Immanu El
Jusste, skickade hem denna tygpåse igår. Hoppas det inte tar allt för lång tid innan den trillar ner i brevlådan!

Last man standing.

Är helt lyrisk över last man standing. Ska kötta imorgon som en tok. Alla ska död. Haha nej men seriöst, är fet taggad. Går 100% in för detta känner jag. Mina drömmar tycks inte ens komma undan denna lek. Dock drömmer jag att jag förlorar hela tiden.. Hm. Denna vecka måtte jag väl klara mig annars är jag ju semst. 
Åh så kul detta ska blii!
It's time to kickass med en visp! (?)

Ut med det gamla och in med det nya.

Var på klädbytardag igår som hölls på Nola. Var helt kaosaktigt med kläder överallt, osorterat. Så det var svårt att försöka hitta något, plus att dem la dit nya grejer var tredje minut. Hittade väl inga super fynd men fick med mig några plagg plus en avklippt skjorta från H&M som var på rea. 
Så nu har jag rensat garderoben också, lagt undan alla feta, tjocka, stickade tröjor och bytt ut dem mot shorts och lättare sommar kläder. 
+ en stor svart cardigan som jag glömde få med på bild. 

The moon has blocked the sun.

Hamnat i en mindre svacka. Mycket på grund utav rastlösheten men också vädret, trots att jag älskar det. Känner mig en aning kluven. Sen saknar jag mina tre fina tjejor i klassen som är i Paris. Bara väldigt avis på dem. 
Vill flytta till en annan tidszon, flyta in i en annan dimension eller någon annans tankar. 
Fredag imorgon. Yey. Fast nä. Fast jo.

Ridning är för mesar.

Haha eller hur var det nu..? 
Åkte på en rejäl smäll igår när jag ramlade av och kraschade in i hindret. Otroligt mysigt med lite feta blåmärken här och där på kroppen. Tur att jag inte slog i ryggen iallafall!
Till något helt annat. Idag höll jag mitt nationella svenska tal. Otroligt skönt att få det bortgjort och det gick inte allt för dåligt, tror jag. Det verkade uppskattat. Men kan ändå inte säga så mycket innan jag vet betyget. 
Last man standing har även börjat i skolan. Jag är livrädd. Kommer göra allt för att överleva. ALLT. Haha åh det är sjukligt läskigt alltså.. Toaletten blir min nya rastkamrat framöver, typ hahha..

Tal om framtiden.

Denna bild beskriver lite luddigt om mitt nationella svenska tal som jag ska hålla på onsdag. Är TYP färdigt med det, lite småjusteringar PLUS så måste jag lära mig det. Bra. Inte stå där och läsa utantill och stamma fram orden som om jag inte skrivit dem. Fy, hatar muntliga framföringar. Kommer ju gå... Får hoppas på det bästa alltså..! 
Har massa annat i skola också tänkte därför inte sitta här vid datorn och slappa mer.. GE MIG STYRKAAA.

In this world the heart beats slow.

Det regnar ute, jag är i paradiset. Ska nu njuta av regnet som faller utanför mitt fönster i mörkret med Angus & Julia Stone i öronen. Går det att bli mer perfekt? 
Eller perfekt är det inte. Mitt huvud torterar mig med skola.skola.skola. Kan jag inte få vara i nuet en stund?

Du är min hjälte för du är precis så svag som jag.

Såhär glad var jag i fredags över helg. Nu två dagar senare. Dam, dam dam..(negativ klang). Kan måndag och skolan ta och dö eller något. HATAHATAHATA. 
Finns inget som är bra med skola. Usch. Jag vill hoppa av. Fast nej. MÅSTE-ORKA! Det är bara att tagga om till att vakna sex igen istället för elva....

Bygg något vackert eller krossa allt.

Sover bra på mitt fina lakan. Drömmer, andas och tänker. Idag är det söndag, har sjukligt mycket i skolan. Usch. Lyssnar på Loney Dear och äter nutella.. Hur gick det med att vara nyttig..?? Sommar 2013 här kommer jag.. med en mage som heter duga. hahah.

Moster Ester..(??)

  I onsdags blev jag moster. Helt sjukt. Var och hälsade på bebisen idag, Leah är namnet, så fint och hon är så söt och liten. 
Känner mig plötsligt så väldigt gammal..
 

In with the arms, in with whats keeping me calm.

Torsdag har varit fin. Kom nyligen hem från stan, stannade ett tag på skolan och gick sen med Miriam och åt och såg sen på genes musikal på folkan. Nu ska jag fortsätta förbereda mitt tal till nationella nästa vecka, går trögt. Dagarna flyger förbi och jag är ganska nöjd med det.

Ytterligare några bilder från Kittelfjäll.

Har studiedag idag så börjar inte förrän imorgon. Borde egentligen läsa ut en bok, förbereda en recension, plugga på svensk historia, träna på gitarrlåtar, göra färdigt mattehäftet osv. Men jag sitter framför datorn, som vanligt, och redigerar bilder. Finns ganska så många fler från fjälls som inte kommit upp än. 

Vi finns på samma jooooord.

Tumblr_mkcfwfctvq1r34qiso1_500_largeTumblr_ll924axhpk1qjp68lo1_500_largeTumblr_mkphmtukkg1rjuzcpo1_500_large
Tumblr_mjatf4k7ln1s3xrufo1_500_large
Såg Tarzan igår. Åh så bra den filmen är. 
Älska. Älska. Älska!

Luften svider när vi andas in.

Det är fredagskväll och jag måste göra tusentals skolgrejer. O.R.K.A.A. Sjukligt less.

En vind blåser skräp längs korridoren en sista gång.

Fotograferade min förlovade syster med hennes fästman igår kväll i solnedgången. Super fint! 
Vi drog sen hem till Ingmans mfl. och spelade spel och såg film.

Sista åket.

Igår åkte jag förmodligen det sista åket för denna säsong och det gick bra. Åkte med Emanuel, Rebecka, plus Nordbergs, Westins och Kalle. Var riktigt härligt väder, något slaskig backe men det fungerade bra. Åkte på någon rail och i skogen, härligt att det inte slutade med brutna ben och skallskador! 

Hello there little birdy.

Kattmat för pepsi, namnam. Nej usch. Stackars pippifåglar som pepsi alltid släpar med sig hem..

RSS 2.0