Som när en meteor störtar mot en steril och helt oskyldig del av jorden

Mitt huvud är orimligt tungt idag. Känns som att en orkan dragit fram och rivit upp halva insidan. Kanske beror det på vädret. På något sätt lyckades jag ta mig ut ur lägenheten för en promenad och ramlade in på ett mysigt café. Beställde en kopp kaffe och satte mig ner och läste en stund. Och jag har en sådan abstinens av att spela piano att jag inte vet vad jag ska göra längre.

M Train

"Det som egentligen oroar mig är varför jag har drabbats av vårtrötthet redan i januari. Varför det tycks ha dragit fram en virvelström av pollen över mina hjärnvindlingar."
Detta år har jag bestämt mig för att läsa mer. Det har blivit allt mindre de senaste åren och jag tycker det är så synd då det finns så många skriftliga genier där ute. Jag avslutade precis Khemiris nya roman "Allt jag inte minns", som var fantastisk och påbörjar nu på "M Train" av Patti Smith.

Någonting helt som vi kunde slå sönder

Tåget åker fram genom snötäckta skogar och jag kan inte sluta titta ut genom fönstret. Jag skulle kunna drunkna där, i skogen, i det djupa. Mina ögonlock är tunga och jag borde skriva på en uppsats istället för att skriva här. Nu är jag på väg  tillbaka till en ny termin i jönköping. Hösten har varit tuff men jag tror att det ska gå bättre nu. I helgen sa jag hejdå till min familj och vänner. Lika jobbigt varje gång. Vill ta dem med mig. Jusste, Jonathan Johansson har släppt en ny låt, lyssna på den, han är bra.

För jag har alltid vetat att du inte skulle stanna

Idag är det måndag, idag är det januari, idag är det tvåtusensexton, idag är det dagen då jag ska ta tag i mitt studerande igen. Idag är en bra dag.

RSS 2.0