2011 IN PICTURES.







Ursäkta för detta meega långa inlägg, men försökte sammanfatta året kort..;)
Men ja året som varit har väl varit både bra och dåligt. Har fått lämnat mycket saker bakom mig och försökt tagit nya tag. Men jag hoppas 2012 blir bättre än detta år för det har varit nästan för shit..
Men jag önskar er ett gott nytt år iallafall! ♥

RESULTATET!

Jag har hört att man sover bra av att kolla på Robert och Leonardo innan man ska sova..♥ hahaha..!

Kvälla

Spenderades med Crilleboj och cornigirl. Vi satt och spelade lite spel och cepade oss ett tag. Sen satt vi och degade i hans säng med lite tända ljus och sånt mys. Är sjukt trött, ska försöka sätta upp alla bilder på väggen nu innan jag går och lägger mig. Känns dock som att det kommer bli snett, men aja jag köör på!

Försenad julklapp!

Fick i julklapp förra året att beställa 100 bilder av min syster. Beställde hem bilder för en vecka sen och fick hem de idag! Ska sätta upp de på väggen ovanför min säng, tar kanske någon bild så ni får see hur det ser ut! :)

Finaste hääst!

Barbacka tur i kylan med bästa hästen Max. Han var rätt så pigg, men det gick endå att ha han i samlat tempo. Det var otroligt mysigt faktist. Red runt botniabanan och bort mot hägges en sväng. Red sen hem på rakbanan. Något jag ångrar, höll på att dö där ett tag.. Travvägen ligger bredvid en liten dunge som är mot vattnet, när jag red förbi där så lät det typ som om någon sköt på oss. Asså jag vet inte hur jag ska förklara ljudet, det var som om någon typ kastade stenar på träden, eller typ spikade en spik i en bräda. Hah asså jag är inte så bra på att förklara.. Men Max blev typ jätte rädd för ljudet och flög upp i luften varje gång det lät. Så jag började trava en bit och stannade sen och lyssnade igen. Det lät fortfarande. Travade fram till garaget vid solänget och skrittade sen tillbaka till stallet skräckslagen. HAHHA asså jag fattar inte vad det kan ha varit ;o Eller så är det bara jag som är paranoid efter att ha spelat Medal of honour, fast nä jag är helt säker på att det var något som lät!

Hold me, keep my heart pound.

Bjuder på 3 vinterbilder eftersom det kom lite snö igår kväll. Så nu är det vitt på marken. Igen.

Ge dom ett finger och värm min hand.

Åkte in till staden runt elva. Köpte med mig hem tre tröjor.
Bikbok-199 kr, funderar på att klippa av ärmarna.
H&M-150 kr, funderar även på att kapa ärmarna på denna. Eller så gör jag det till sommaren.
2hand-90kr

Tragisk daag.

Har endast spenderat min tid framför datorn idag. Är redigt less och trött, hade tänkt åka ner till stan men orkar inte. Ska sätta mig vid teven och spela döda zombie spel. Hoppas eran torsdag har varit bra.


WELCOME TO REALITY.

"Hon levde i en svart vit film, inga färger, grå trist film som spelades om och om igen. Filmen fortsatte aldrig framåt och hon fastnade på samma ställe."

Trähalsband.

Klickade hem detta halsband för ett tag sen från Zylber. Fick hem det idag, jag gillart'! Dock trodde jag att det skulle vara lite större men ah.
Trähalsband

Snowboaard! ♥

Trots efter ännu en sömnlös natt och magont så åkte jag med till Solberg. Var faktiskt dunder värt! Mycket snö, lite folk och ett helt ok väder. Började åka i barnbacken med brädan. Seriöst, det var som om jag aldrig stått på en snowboard tidigare. Ramlade konstant och det gick inte alls. Men efter att ha bytt håll på bindningarna (eftersom de var inställda fel) så körde jag på igen. Åkte mest i barnbacken eftersom jag inte vågar åka själv i stora liften. Kändes som jag bara skulle ramla, fastna, släpas efter, lossna, åka ner, krocka med någon annan som åker i liften, bryta tre ben och få hjärnskakning. Så åkte endast med Emanuel när jag väl såg han. Men det var faktist jätte kul att åka, dock är man ju lite ringrostig..;)
KASS mobilbild från idag.

Tisdag.

Dagen har spenderats med lussebullar bakning, ticket to ride och en lång dusch. Testade även min hårinpackning som jag fick av Rebecka och hoppas den gör bra resultat på mitt risiga hår!
Imorgon blir det troligtvist Solberg med familjen. Blir säkert kul!

Maax

Åkte till Max efter jag stigit upp ur sängen. Tänkte först jobba han från marken på ridplan men det var som en skridskobana där så gick tillbaka till stallet med en över pigg ponny som sparkade bakut lite här och där. Tog på han hackamoret och red sen över till ridskolan. Red där en stund ibörjan, använde mest vikt och röst. Jobbade på lite serpentiner och gjorde lite övergångar här och där. Han lyssnade faktist super bra i skritten. Traven var något svårare men det gick bra. Släppte han sen i ridhuset, hhaha Max tyckte det var skit kul. Sparkade bakut en hel långsida. Hah snacka om överskotts energi av att stå en dag? ;)
Avslutade sedan allt med att jobba med lite inkallningar, backningar och halt löst. Han var duktig :)

IT'S ONLY WHEN WE WAKE UP. WE REALISE SOMETHING WAS STRANGE.

storm
Tumblr_lwmaqkseej1qe51iho1_500_large
4doors:   (by leave my body in the reservoir)
Tumblr_lwmvqo6qyy1qa4pgdo1_500_large99lions:  (by jacqueline riman) Tumblr_lizmlixewi1qatw8ao1_500_large
Tumblr_lwtit8gebu1qzh7tdo1_500_large

Snart finns det inga tårar kvar.

Sovit ap dåligt inatt. Det var typ storm ute, vaknade varenda timme. Vid fem tiden blev det ju strömavbrott. Somnade ett tag efter det och vaknade sen runt tio. Fortfarande ingen ström. Åkte till stan vid tolv och har varit där tills fyra. Kom hem, fortfarande ingen ström. Tände lite ljus och satt och spelade gitarr och sjöng ett tag. Lite små mys. Nu har äntligen strömmen kommit tillbaka.
Grejerna jag köpte:
Cardigan-HM 150 kr
Jeans- HM 200 kr
Skjorta med grå luva-Bikbok 150 kr

Hade gärna velat köpt med mig mer grejer hem men vill inte slösa bort alla pengar jag fått. Var otroligt sugen på att köpa med mig röd hårfärg. Men får se, kanske det blir nästa gång!

Kära jul, varför regnar du bort?

Lite bilder från igår.
Dagen har bestått av att jag först höll en lektion för Rebecka på Max. Sen så åkte vi till släkt och åt mat, har nyligen kommit hem. Ska antingen sätta igång en gammal VHS eller så blir det nå tv-spel, typ SSX. Blir achtung die kurve istället med syskonen ;)
-Julgranen med alla paket, typ.
-Syskonen Olsseeen.
-Mormor, Farmor, Mami och Papi.
-Hela drösen.



Ibland undrar man ju..

Dagen igår var väl nice. Fick inte något speciellt i julklapp, men hade inte önskat mig så mycket heller så ja. Men här får ni en bild av det jag fick + pengar och ostbågar ;)
Och ja, jag undrar också varför mamma köpte en modo mössa och "I♥sweden" strumpor till mig..

JULAFTON

Red en sväng runt hägges, barbacka. Börjar kännas i ljumskarna nu..
Blev lite trav och galopp iallafall, var små kul :) Dock så var han ganska så stel i munnen, red på bettet. Sen var han också lite tittig på vissa grejer. Men ja det var ju ett tag sen vi red där så det låg ju lite läskiga stockar i skogen.
vi försökte se normal ut, men det gick ju som det gick..;)
GOD JUL PÅ ER ALLIHOPPA! ♥

Are Your Thoughts Killing You?

"Tiden går. Även när det känns omöjligt. Även när varje sekund tickar förbi likt pulserande blod under ett blåmärke. Tiden går ryckvis, ibland fort och ibland sakta, men den går. Till och med för mig."

Mys ridtur ♥

Blev en barbacka tur upp till vittsjö. Tänkte att det blir bara en skritt tur eftersom det var så himla halt där nere vid solänget. Men så fort jag ridit förbi hoppstigen så var det snötäckt överallt. Ju längre upp jag red så blev det mer och mer snö. Tillslut så var det minst 30 cm snö. Otroligt mysigt och jag kunde inte låta bli att galoppera i snön! Haha Max tyckte det var skit kul och drog ner huvudet ett flertal gånger och hade öronen spetsade till hundra. Så himla söt :) Det enda som saknades på denna ritt var solen. Men på något sätt så var det endå rätt så mysigt när det var lite halv grått. Det var skönt att äntligen kunna rida i alla gångarter, annars har det bara blivit skritt när vi ridit ut eftersom vägarna varit så dåliga.
Bilderna är inte helt rättvisa hur det egentligen såg ut. Men ni får iallafall en inblick på ett ungefär.

SÅ HIMLA KLOCKREEN!


Jo jag vet att det var 2 veckor sen hon vann, men asså hon är så himla galet grym!

AVFALLNING.

Som rubriken lyder så ramlade jag av Ramera för första gången idag! Det var typ över 2 år sen sist jag ens ramlade av. Men ja det var väl tid nu..
Men a vi hade barbacka hoppning. Heh ni hör ju själv hur svårt det låter? Nej men asså Ramera är ju svår nog att hoppa med sadel så det blev ju lite krångligt utan sadel och utan martingal. Men det var rätt så kul endå :) Även fast jag troligtvist har blivit steril just nu.. Hennes manke var ju som jag vet inte vad. Världens ben rangel.. Men vi hoppade inte så högt utan det låg på runt 50 och så gjorde vi olika banor på 5-8 hinder. Det gick faktist rätt så bra det var ju bara en miss som blev då jag föll av. Hon blev lite för stark, kom konstigt på hindret, blev skrämd av Helen som blev skrämd av Ramera och så hoppade vi hindret jag låg på sidan av henne, ramlade sen ner efter hindret rätt så hårt i marken typ under hennes mage. Tur att hon inte klev på mig! Men ja det gick bra, fick bara lite ont i huvudet men annars var det lugnt :) Sista vi hoppade var en kombination där sista hindret låg runt 70. Hon hoppade riktigt snyggt då! :)
Ja ni ser ju hur vacker utstickande manke hon har.. Jag tror även hon har blivit smlare än i somras. Så ja det gjorde rätt så ont efter varje hinder då man studsade rakt på manken.

Inviger min onepiece ikväll. Hoppas den är varm, har frusit så mycket när jag sovit senaste tiden..

Jul lov.

Känns otroligt skönt med lov! Är också helt nöjd med mina betyg, MVG i spanska och musik resten av ämnena fick jag VG i. Skönt att inget av betygen sänktes och hoppas jag kan jobba upp betygen ännu mer tills nästa år!
Vi slutade runt ett, åkte in till stan och var där i några timmar och handlade julklappar för hela slanten. Är helt pank nu.
Ridning snart, hoppas sista lektionen blir kul.
Lägger kanske upp något film klipp från igår då vi spelade, dock sjöng jag ju inte så himla bra. Min röst var helt utsliten eftersom vi spelade igenom alla låtar 100 gånger innan konserten började. Så det blev lite kärringskrik här och där.. Heh..
Rörigt inlägg, men ja detta var min dag.

Things change, doesn't mean they get better.

11doctors:  untitled by Anna Ådén on Flickr.
Tumblr_lwit5pjjzn1qkfaago1_500_large
Leonardo DiCaprio in my ♥.

Möjligheter måste upptäckas för att de ska bli möjligheter.

Konsert på skolan. Ska visa upp 3 låtar. Vi ser ju om jag ens har någon röst kvar, sjungit hela dagen..
Btw fick MVG och VG+ på min teknik uppsats. Hoppas att mitt teknik betyg höjs pga av det!

I'm not shy. I'm enjoying the party in my head.

Bara jag som är sugen på att färga håret någon rolig färg? Mitt känns så himla trist just nu.. Det lutar mest åt röd/organe. Fast det känns endå så himla krångligt med utväxt och sån skit. Önskar jag var född ginger..
1793903_img_9082,;%2520copy%2520copy2m_large

Tisdag.

Känns helt galet att det är två dagar kvar innan lovet. Blev iallfall klar med min novell idag, dock blev den inte så värst bra.. Blev även nästan klar med min onepiece, som förövrigt liknar en kossa. Ska bara fixa resor typ.
Stallet om en halvtimme, är helt trött. Orkar inget längree. Skönt att alla prov och inlämningar är klara som tur är!

Duruum ♥

Fick rida min lill bebii idag!
Vi red en kaprillibana, typ bommar och små hinder i en liten bana . Han var faktist riktigt duktig, var verkligen på hugget och frammåt. Dock så har han ju inte utvecklats så himla mycket sen jag red han sist. Fortfarande ostadig i både form och galopp. Men jag tyckte det gick helt okej endå. Var iallfall riktigt kul att få rida han igen! :)

Maxiis

Blev ett ridpass i ridhuset, cornelia hängde även med och kollade på. Han gick faktist väldigt fint idag, ibland blev han något springig men inte som han brukar i vanliga fall. Han var riktigt fin och hade rätt så stadig form under hela passet. Jobbade ibörjan med lite övergångar, vilket gick riktigt bra sista gångerna. Då lyssnade han bara jag spände magen. Jobbade sen lite lätt i galoppen på storvolten, la även in lite mindre volter. Ökade och minskade galoppen även. Höger var han riktigt fin i och han sprang inte ens iväg i avsaktningen. Vänster gick dock sämre, hade inte lika bra kontakt mellan skänkel och hand. Sen sprang han även i avsaktningen, men ja det är något vi får träna på! Jag är iallfall nöjd över ridpasset :)
finponnii  ♥


Snow

snowsnowe


Snöar lite idag iallfall, hoppas det ligger kvar.
Btw, sista dagen med photoshop idag.. Emanuel har fått något ryck att vi måste ta bort det för det är olagligt... Så det kommer inte komma så mycket fler bilder eftersom jag hatar att visa bilder utan att de är redigerade och komprimerade.


Max

Mockade Max box och fixade hö-säckarna, blev sen en skritt tur runt botnia banan. Fortfarande otroligt halt och hårt i marken, tråkigt att snön aldrig kommer! Jobbade han en stund annars lunkade vi mest på.
Sopade lite i stallet sen och smörjde hans sadel.
Är redigt trött, vill se någon bra film, dock vet jag icke vilken!

I JUST DON'T CARE ANYMORE.


xantheose:  Window to the soul (by *Alyssa.)
hundredinthehands:  untitled by craig schlewitz on Flickr.
Killing Yourself on We Heart It. http://weheartit.com/entry/14968545

I♥OVERALL.

Hahha så otrooligt fult men så dunder skön att använda när det är kyligt!
haha gillar extremt mycket hur jag står på denna bild..

Nobelmiddagen

Hade nobelmiddag idag, var väl helt okej. Höll bara på att spy ett tag, men annars var det nice :)
Some pics! Lägger nog upp lite fler på fejs.


Max

Tänkte ju ha Max på lektion ikväll, men blev lite ändrade planer. Så vi tog en skritt tur runt ridskolan, blev lite trav på rakbanan eftersom det var rätt så bra underlag där. Annars blev det skritt, innan vi red tillbaka så red vi lite på plan och jobbade han lite på storvolten i båda varven. Mest i vänster eftersom han är så sjukt mycket stelare där. Höll på i kanske 10 min, red sen hem samma väg. Blev väl kanske ute i 50 minuter.
Var rätt så mysigt endå eftersom det låg lite snö på marken så det blev ljusare!

Saknar klassresan lite sådär jätte mycket.


Hade inte varit helt fel att se dessa live..


Hah, älskar trummisen och han som spelar keybord! ♥

Max

Blev en barbacka tur på hackamoret idag i ridhuset, eftersom det var så himla halt ute och rejält mörkt. Red inte någon speciell övning utan red mest runt på böjda spår, gjorde lite skänkelvikning, övergångar och sånt i skritt och trav. Han var faktist riktigt duktig, ibland blev han lite små pigg men annars var tempot rätt så bra. Dock så kändes det som att han hängde lite i hackamoret ibland men ja vi red inte så länge i ridhuset eftersom han fortfarande tycker att det är jobbigt ;)

Ella

Fick gå runt med henne väldigt mycket idag i ridhuset eftersom hon hade så ont i magen. Emot slutet så började hon friskna till såg det ut som iallfall. Men det kändes endå hemskt att lämna henne och veta att ingen kollar till henne under natten, eller jag tror ingen gör det?
Stod iallfall och myste med henne en stund i boxen innan jag åkte hem, haha söt Ella somnade med huvudet i min famn. Finaste hästen!
Hoppas, hoppas verkligen hon blir bra ♥

Hey unfaithful I will teach you To be stronger

Skoldagen var väl sådär, tränat på lite låtar som vi visar upp nästa onsdag!
Konfa efter skolan, nyligen kommit hem ska käka något sen drar jag till stallet och är stallvärdinna som vanligt.
Har även fått veta att Ella fått kolik, stackarn.. Hoppas hon frisknar till, hon är en sån himla trevlig häst!

Feels years, leaves knots, bleeds burst, keeps, an honest fool.

0e98a42a458aab5dda59fcaf37f9bfc6_large
Tumblr_ls502f75yl1qeezkyo1_500_large
Tumblr_lvsz1ol1rx1r2w5hao1_500_large
Tumblr_lttwipp63e1qcwokto1_500_large
Tumblr_ls7o4ik7oc1qlgpqmo1_500_largeTumblr_lvwhryjkoa1qf0ksao1_500_large
Tumblr_lult0ztsne1qi6ga2o1_500_large
we♥it

Milan

Hahha asså denna ridlektion fick mig verkligen att skratta lite lätt. Red Milan, en rätt så ny ponny som är ganska ung runt 5 eller nå. Det gick inge vidare bra alls, han var precis som en unghäst ska vara!
Vi hade hoppning idag, visst hoppade han super fint. Men vägarna, och ridningen i stort sett annars var han ju inte i den bästa formen..heh. Han typ la sig i svängarna, stack iväg ett antal gånger, bockade lite här och där, ville inte gå fram ibland, svängde typ omhoppnings svängar. Trots allt detta bus så hoppade han faktist förvånandsvärt bra. Jag tror han inte stannade på ett enda hinder även fast han tog så snäva svängar.
Han hade väldigt bra tempo mot hindrena och fick till rätt så bra språng. Haha han var så söt så jag typ små log under hela lektionen fast han var otroligt jobbig i vissa stunder. Dock så var hans sadel helt miini liten, gick knappt att sitta i den. Sen så är han så fet så sadeln snurrar runt, så man måste typ hela tiden korrigera sadelns läge så den inte hamnar på sidan.
Men Helen tyckte jag red han bra, lixom man kan inte förvänta sig så mycket mer av han eftersom han är så ung och outbildad. Men hon sa att han tyckte nog det var kul, så såg det ut iallfall.

Awkward

Suttit och sett klart hela säsong 1 på awkward, eller ja några avsnitt hade jag ju sett innan så jag såg ju inte alla. Men ja, små, söt, ful, flum, knäpp serie.
Ska gå och sova nu så jag får någon sömn innan jag går upp imorn.
Tumblr_luxsjeagr91r2oa9go1_r1_500_large
Tumblr_lrwaiwdod81qci1v2o1_500_large
Tumblr_lsaweo3xem1qmvpsho1_500_large
Tumblr_lsoi4i6pbo1qk125fo1_500_large

People Will Always Find A Reason To Leave.

Tumblr_lqi8m45d9k1qju0mno1_500_large
Tumblr_lvxu9gt21i1qgne9xo1_500_large
Tumblr_lvutfqpfuu1qgszr3o1_500_large
we♥it

Lucia Show

Det gick faktist rätt så bra idag om man jämför med hur det gick igår! Fackeltåget gick också helt okej, lugna hästar men jag kunde inte svänga Rambo så vi red lite annorlunda än tänkt, men det märktes nog inte. Kadriljen gick också rätt så bra, Chancy blev bara lite spänd ibland och jag har så svårt att sitta ner i hennes lilla sadel så det såg rätt så skumpigt ut.
Aja tagga tills imorn samma sak om igen!

KAOZ

Ridnigen med Max gick rätt så bra, han var faktist riktigt fin tills vi galopperade. Han hade trevlig form och var rätt så lugn. Höger galopp gick bra, vänster något sämre. Avsaktningarna gick inte alls bra, något bättre i höger varv. Sen efter det var han bara på spring humör och sprang iväg hela tiden.
Helen bha "Det ser ut som om du sitter och rider på 180  häst"
Haha ibland så känns det faktist som så..
Men ja traven innan galoppen så var han sjukt fin! Jobbade på lite serpentiner.

Stressade tillbaka till solänget, skyndade mig att ta av sakerna och fodrade sen hästarna. Sprang sen över till ridskolan igen i spöregn + 10 cm vatten snö. Mina skor blev helt dyngblöta, det var som om jag sprungit i havet typ.
Fackeltåget gick inte alls bra, rider Rambo istället för Chancy. Asså seriöst, var det någon som hade kontroll på sin häst? Haha. Men ja kadriljen gick något bättre iallfall då red jag Chancy. 
Är sjuukt trött, har fet äckel huvudvärk, spyr snart, ska nog gå och lägga mig. Måste upp tidigt imorn och baka och fixa iordning alla kläder och sånt..
Aja hoppas det går bra imorn på showen!

He Is Right in My Mirage

388331_213702872037812_161932713881495_495259_1096822164_n_large
254189_125063574243623_100002199425331_196523_533496_n_largeTumblr_lvsulm6mmm1r084xqo1_500_large
Tumblr_lqu9omih7r1qim02bo1_500_large
we♥it

Dagen

•Underoath rock på rasten med jerree (jag spelade gura, hahah..)
•Störd NO lektion med en flum Naomi sittandes bredvid.
•Storm påväg till isladan, motvind+regnsnö=blööt ester.
•Naomi cuttar 5 cm av mitt hår med sin skridsko, som tur så var det inte hela håret utan bara en tuss!
•Ska försöka baka en kaka som jag knappt vet vad det är.
•Är hungrig som en varg eftersom jag knappt åt någon lunch today. (ovanligt...)
•Max på stallvärdinne ridningen ikväll, sen fodra hästarna, sen tillbaka till ridskolan igen för LUCIA GENREP.
•Hoppas vädret blir bättre.

Fina Ramera ♥

Hoppning idag, tränade galopp byte över hinderna. Gick super bra. Vissa övningar var dock för svåra för oss så vi gjorde det lite lättare. Större svängar och så. Allt flöt på hur bra som helst, bytena, sprången, takten. Hon var riktigt duktig! :)
Helen tyckte även att det såg super bra ut och att jag sitter riktigt bra över, efter och innan hindrena. Det är nog därför som hon hoppar så bra sa hon.
Men ja det kändes riktigt bra med, även fast det blev lite tabbar ibörjan. Men ja hon är så himla rolig att hoppa med! Vi behöver ju bara träna upp galoppen och så blir hon världens bästa hopp häst typ!
Nej men, a vi ska iallfall försöka komma ut på banorna nästa år :)

Oh, I wait to feel your heart beat.


lite snö har det ju kommit idag.

Jag i ett nötskal.


Some will seek forgiveness, others escape.

Tumblr_lnpqappqnw1qilumco1_500_large_157456135_large
Tumblr_lvtvdxhacv1r2w5hao1_500_large
Tumblr_lv710umtva1qiexdqo1_500_largeTumblr_lr45kwvaff1r2srluo1_1280_large
we♥it

Markarbete.

Jobbade Max från marken idag, kändes bara kul med lite omväxling. Det gick faktist bra, han är riktigt uppmärksam och har nästan alltid fokus på mig. Tränade först med grimskaft, flytta bakdel, backa, inkallning, men typ grunderna i NH. Sen så släppte jag lös han och så körde vi lite "följa john". Haha det tyckte han var skit kul och sprang efter mig som en hund och så bockade han lite här och där. Men han stannade så fort jag stannade och började gå när jag började gå.
Jobbade även med lite inkallningar, jag gick en bra bit ifrån han och så ropade jag på han och sprang bakåt. Då kom han rusande i galopp fram till mig med öronen spetsade till max! Hah så himla söt :)
Emot slutet fångade jag in han igen och lät han trava på en volt run mig, böt varv ganska ofta. Ibörjan fattade han inte riktigt vad han skulle göra utan sprang bara in till mig men sen emot slutet så slappnade han av och sökte sig neråt och fick faktist i bra form i några sekunder.
Men ja han tyckte nog det var kul att jobba lite från marken, ska försöka göra det lite oftare!
En aning konstig skärpa på bilden, men söt är han!

Well, I would have known what I’ve been living for all along.

4447706191_4c8b1b7177_z_large
6424826967_03beca3de2_z_large
5478767157_8298651df0_z_largeTumblr_lsih3olu1w1qi6ga2o1_500_large

Dag 14 – Något du och din häst är stolta över att ha gjort!

Dressyr tävlingen i sommras är jag faktist ganska stolt över att vi var med på :) Förut så har jag inte gillat att rida eller tävla dressyr speciellt mycket då det gått så FRUKTANSVÄRT dåligt på varje tävling. Men Max är ju lite rutinerad och gillar att visa upp sig så det gick faktist riktigt bra då vi tävlade! :)
Fin ponnyn ♥

If I had only felt how it feels to be yours,



VILL HA! ♥

Grejer från weekdaycocoodrmartenskandeecarlingsmodekungen m.m.

Dag 13 – Varför ridning får mig att må bra!

Det får en på andra tankar och man känner sig bara trygg med hästar!
Har inte något riktigt svar, men ah man mår bara bra!

Typ andra advent, typ ingen snö, typ inge kul, typ ba höst.

Drar till kyrkan nu, det är typ julfest där. Tror jag inte är där så länge, är rätt så trött och sen så är jag inget stort fan av julmat och sånt som det säkert kommer serveras.


Max

Blev en längre barbacka tur idag med Max. Red botnia banan, upp på hoppstigen, red sen upp mot vittsjö i massa små stigar och så. Var  faktist riktigt mysigt att bara lunka på där i skogen, dock så var ju inte stigarna de allra bästa, ibland så gick vi typ bara mitt ute i skogen. Men ah det var nice :)
Varmt om rumpan hade man iallfall!

We're lost

Sundsvall var väl rätt så kul, lite små drygt med bilresan ner och upp. Hatar att åka bil, eller jag hatar att åka alla fordon och skit. Om jag själv inte kör då ;) HAhh, nej men jag fick med mig en grå stickad cardigan, en blå rutig skjorta med avklippta ärmar och ett par ridhandskar från Birsta och Hööks. Kollade även på lite ridstövlar på Hööks och hittade ett par jag skulle vilja kööpa! Blir nog att önska sig de till jul!
Är redigt trött just nu, ska nog gå och lägga mig snart eller så blir det några avsnitt Lost ♥♥♥♥♥♥♥♥

Dag 12 – En nytagen bild och 5 punkter som beskriver "din" häst.

•Piggelin
•Mysig
•Arbetsvillig på hans villkor.
•Matvrak
•SÖTAST!

Hela vardagen full med hål.

Blev en ful Indian ikväll, kletade på lite målarfärg och drog sen till kyrkan!
Det gick helt ok att spela. Är bajs trött nu så ska ta och sova till Immanu El ♥ Imorn blir det S-svall med lite stallbrudar, shopping, middag och bio! Blir säkert kul! :)

Dagen

Har varit rätt så nice, försvode mig dock rejält. Men aja.
Innebandy turnering efter lunch, vårat lag var ju bäst! Dock vann vi inte, utan förlorade i finalen. Men asså ja det var skit kul endå, höll på att skratta åt typ allt och flummade omkring på planen.
Efter vi slutat så åkte jag till Max. Red till ridskolan och red i ridhuset i typ 30 minuter. Gick faktist rätt så bra, han var något seg. Han är ju inte van att gå i så tungt underlag så han tyckte det var riktigt jobbigt ;)
Ska snart byta om, det är MASKERAD på kyrkan ikväll + så ska syskonen olsson (asså jag och mina äldre syskon) spela lite låtar :) Det blir nog bra, förutom att jag inte har kommit på vad jag ska klä ut mig till... KRIIIIS!
ha det bra!

Dag 11 - Det här saknar jag.

Ponny tiden saknar jag faktist riktigt mycket. Visst rider jag Max och så händer det även att jag rider någon större D-ponny. Men jag känner mig fortfarande för lång. Så himla tråkigt, vill vara kort!
Älskade att rida alla ponnier, speciellt alla små bus ponnysar! Roomeo, Molly och Mimmi var tre små hästar som låg mig nära hjärtat när jag var yngre. Det var så himla kul och små galna när man red :)

Max Factor

Bilderna som Sofia fotade på tävlingen i sommras. Har varit massa strul med mailen men nu så fick jag äntligen bilderna! :)
Är lite besviken på mig själv hur jag sitter som, ser seriöst ut som en hösäck. Huvva..


Dag 10 - En bild på stallet.

Image
Snodde en bild från Björns hemsida. Dock ser inte stallet riktigt ut såhär längre, utan de har typ byggt ut en balkong. Men ja, ni ser ju att stallet är gult iallfall! ;)

Önskelista till JUL!

Det är ju lixom 1 dec idag så nu är det tid att skriva önskelista!
•Pengar
•Mp3
•BRA hörlurar
•Presentkort på alla möjliga affärer
•En vinter jacka att rida i ute.
•Ridstövlar
•Ridhandskar
•Ridhandskar man kan rida i ute
•En STOOR spegel (helst med en svart ram)
•Massa svarta ramar i olika storlekar och former
•Böckerna "Om jag kunde drömma och Så länge vi båda andas"


Comforting dawn.


Ni förstår inte hur vackert det var i morse ♥
pics: me

Dag 9 - Mina drömmar (IGÅR)

Jag vet faktist inte. Det är väl mest bara att jag kan utveckla mig mer i ridningen och förstå hästen bättre.
Orkar inte tänka...;)

RSS 2.0