Jag vill inte ta på dig, va med dig. Jag vill bara ta på dig, va med mig.

 
Stänger igen dörren ljudlöst bakom mig. Lämnar. Ovetandes om vi någonsin kommer att träffas igen.
 

Det känns som vi går där med ångest tillsammans och väntar på sommaren

 
Köper mängder av svart kaffe för det värmer en frusen själ
Röker cigaretter för det lugnar darrande händer 
Går och andas i skogen för ibland räcker inte luften till
Skriver idiotiska saker för att jag är trött på den ständiga väntan
Gömmer mig bakom böcker för allt är så skrämmande
 

Jag var nära, jag var där

Har spenderat helgen i Klimpfjäll med mina fina vänner. Underbart att komma bort från skola och skit. Det var bra väder och galet bra med snö. En helt annan värld. Otroligt mysigt.

Gå ut och dra in luften

Vet inte vilken bild som är mest missvisande. Men jag kan väl åtminstone konstatera för er att mitt hår är åtta centimeter kortare. Okej, det blev åtta centimeter kortare för två veckor sedan. 
För tillfället har jag ångest över att välja universitet och vill helst flyga till Berlin eller Prag, nu. Sitta på taket på ett ruttet hostel och drömma.

Ge ingen tid till ånger

Har för andra gången läst ut Just Kids av Patti Smith. Så himla inspirerande och vacker. Längtar bort till en destruktiv sagovärld med slitna vindsvåningar i New York, kaffekoppar i drogdimmiga caféer, cigaretter på en naken balkong, konstverk slängda över vita trägolv, viktorianska klänningar släpandes i smutsiga hotellkorridorer och kärlekstrassel i massor.

Vi river hål i tiden, framtiden

Jag sjunger på dop, strossar runt i en fin kyrka, läser böcker och drömmer mig bort i sagolikt ljus. Jag har lov och startade det fantastiskt med finaste vännerna. Idag har jag gått omkring med en kaffekopp i handen och slitit mig i håret för att jag inte lyckas få ihop en bokrecension. 

RSS 2.0