The whole thing's tumbling down.

Drar med mig prylar från mitt rum ut på naturen, mycket finare så. 

Let your soul catch the feeling.

Fin vårkväll. En av få. Ny vecka imorgon. Bloggar trots paus. Kan inte sluta typ. Sitter i benmärgen.

Utan dig, är det jag har framför mig.

Som ni säkerligen märkt så är bloggningen usel. Har varken lust, inspiration eller tid. Finns inte så mycket att komma med längre, förutom det djupa. Men som känns alltför naket och privat för tillfället. Slänger kanske upp bilder eller så annars kommer det inte skrivas så mycket mer, på ett tag iallafall. Ni kan ju följa mig på instagram @easterolsson. 
Hej så länge. Går tillbaka till det hederliga sättet igen att skriva dagbok så fort jag l

Biståndcentret.

Idag har jag fördrivit min tid i vår kyrkas 2hand. Gjorde som en liten egen hörna av fina saker (i mitt tycke). Besök butiken gärna, finns mycket fina grejer och det är sjukligt billigt. Skynda fynda, som man nu säger.
Har egentligen massa andra viktiga saker att göra, skoluppgifter osv. Men vem orkar dä. Sista dagen innan är ju alltid bättre.. Eller.

Heart full of wine.

Legat hemma i förkylning de två senaste dagarna. Börjar bli bättre nu men ah.. Är sjukligt trött och vill bara sova, sova, sova. Har tusentals skoluppgifter (som alltid) men vem orkar göra det? Tur att vi har som ett minilov nu så jag kan få vila upp mig ordentligt och komma ikapp med skolan. 
Tur att det finns musik, tumblr, curvefever och kissekatten som förgyller dagarna.

Några bilder från igår.

Finns fler på http://esterolsson.weebly.com/portfolio.html
Mycket fina dressyrekipage igår!

Älskade.

Trots en övertaggad häst, menar verkligen övertaggad.. Så är jag ändå nöjd, finaste hästen!

Lördag.

Vi har en tillfälligt ny familjemedlem. Världens finaste hund. Det är lördag, ska passa hunden plus lite skoluppgifter som måste göras. Tagga för tävling imorgon. 

Det går över. Det går aldrig över.

Dagen har bestått av rep, rep och återigen rep. Hade bara en "riktig" lektion idag då vår svenska lärare var borta och jag hade glömt skor till idrotten så drog hem. 
Nu sitter jag och knaprar på krossade tyrkisk peber, broder som kammat hem dem från MAX. Vädret förändras lika hastigt som mitt humör, men jag är ganska så nöjd med det, alltså vädret. Ena stunden sol, sedan regn, sedan mörka åskmoln som kommer med hagel, skiftas sen till vita bommulsmoln och nu är himmelen grå, grå, grå. Lika oförutsägbart som allt annat i livet.

1 Maj.

Månaderna flyger förbi. En månad kvar i skolan. Det är HELT sjukt. 
Igår "firade" jag sista april på hästryggen på de bästa hästarna. Förstår inte meningen med att fira sista april? Det blir en ny månad..? Haha orkar inte. 
Riggo har fått en ny stallkompis, världens minsta och gulligaste minishettis. Haha lika stor som en hund typ. Smälter..

RSS 2.0