Dark Days.

Jag har inte mycket att komma med, tyvärr. Jag har aldrig något att komma med. Ägnar dagarna åt att köpa massa onyttigheter som jag egentligen inte borde och sitta i min säng och sakta tyna bort från världen. Jag har inget liv, ja där kom den sanningen fram. Haha. Nej men livet går i svängar, människor beter sig som idioter och jag orkar inte med det längre. Skiter i allt.
 

Kommentarer
Postat av: Rebecka.o

Människor kommer alltid bete sig som idioter, även du och jag. Det kommer vi aldrig ifrån. Man måste lära sig att ta det och inse att det finns någon som inte sviker

Svar: Så vad är meningen med allt detta?
esterolsson.blogg.se

2012-10-10 @ 19:27:04
Postat av: Storasyster

Visst har man både bra och dåliga dagar, men glöm inte hur otroligt värdefull och älskad du är! Människor är ofta korkade. Det är bara att förlåta, glömma och gå vidare. Kram

Svar: Fast det roliga med det där är att inget stämmer. Skulle jag varit så älskad så skulle jag inte varit i den skit som jag är i nu. Allt hat från alla människor har drivit mig till detta vansinne, så sluta ljug om att jag är så värdefull och älskad för den lögnen går jag inte på längre. Och att bara glömma och förlåta? Det är inte så himla lätt när folk lämnat efter sig så stora skador. Det är försent för att fixa all denna röra.
esterolsson.blogg.se

2012-10-10 @ 20:36:31
Postat av: Rebecka W

Käraste, underbaraste, finaste och bästa Ester Olsson.
Du är en av de finaste personer jag känner, både på in OCH utsidan.
Du har allt jag vill att en vän ska ha, du är snäll, omtänksam, du ser saker, du förstår och du är en så underbart härlig person.
Du måste förstå att det finns dom som älskar dig. Såna som jag. Som står fast vid din sida vad som än händer, och när det än händer.
Du måste försöka inse att du är underbar, att demonerna bara lämnar dig om du själv vill det.
Du måste förstå att jag älskar dig och gör allt för att du ska få det bättre än det helvete du genomgår nu. Det enda du behöver göra är att försöka lita på mig. Du vet att jag vet vad jag pratar om.
Jag hoppas du vet att jag älskar dig.
Finaste vän. <3

Svar: <3
esterolsson.blogg.se

2012-10-10 @ 20:42:18
URL: http://rrebus.blogg.se
Postat av: Cornelia

Vännen, du vet inte hur mycket du betyder för mig! Du är en så sjukt bra vän, jag vet inte vad jag hade gjort utan dig. Snälla du, kämpa!
Du vet vart du har mig, det är bara att komma hit när du vill! Jag skiter i om de är mitt i natten, det enda jag vill just nu är att du ska må bra igen. Jag älskar dig <3

Svar: <3
esterolsson.blogg.se

2012-10-12 @ 15:48:45
URL: http://Corneliajohansson.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0